Gość: kasialukasia IP: *.chello.pl 23.10.09, 13:56 Witam, czy któras z pań prowadzi bądz prowadziła ciążę u tej pani doktor? Proszę o opinię :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: dr Hirowska-Tracz IP: 195.182.9.* 20.11.09, 13:12 ja prowadzilam, i bylam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierpniowamama Re: dr Hirowska-Tracz IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.09, 18:24 Pani doktor prowadziła moją ciąże-pierwsza ciąża. Ciąża przebiegła książkowo i bezproblemowo, ale pani doktor jest trochę roztrzepana i zapominalska-jeśli chodzi o badania itp.,trzeba samemu dużo pytać-ja przynajmnie taka byłam:) Ale ogólnie jest wporządku, konkretna i odpowie na każde pytanie, poza tym dostępna pod telefonem w razie niepokojących objawów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialukasia Re: dr Hirowska-Tracz IP: *.chello.pl 01.12.09, 18:18 Dziekuje bardzo :) w takim razie chyba jej zaufam :) szukam lekarza, któremu moge zaufać, bo jedna ciaze juz poroniłam :( nie chcę tez lekarza z gigantycznymi kolejkami.. dziękuję za posty :) Odpowiedz Link Zgłoś