Dodaj do ulubionych

KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ???

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 22:53
Kardynała Gulbinowicza - za całokształt jego pracy...
A Wy ???
Obserwuj wątek
    • Gość: kirkol Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 23:05
      tate i mame i kilka jeszcze osob
      Pozdro
      • Gość: Roberto Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 23:15
        Gość portalu: kirkol napisał(a):

> tate i mame i kilka jeszcze osob
        > Pozdro

Ja także, ale mnie w tym wątku bardziej chodziło o osoby publiczne z naszwego
        miasta...
        Pozdro !
    • Gość: feran Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.txucom.net 09.08.01, 01:59
      Nauczycieli wszystkich szkol - podstawowych i srednich.
      • Gość: Betty Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 02:07
        Gość portalu: feran napisał(a):

> Nauczycieli wszystkich szkol - podstawowych i srednich.

Why ?

• Gość: feran Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.txucom.net 09.08.01, 05:30
      Bo nas wszystkich wyksztalcili.Mozemy uzywac internetu,bywamy w
      swiecie,zarabiamy.Ich praca/zawod nigdy nie jest na pierwszych stronach ale to
      dzieki ich pracy Rzplita trzyma sie do kupy.
      • Gość: liceal Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.01, 18:39
        Fearan, a dlaczego zrezygnowałeś z pracowników wyzszych uczelni. Tam też jest
        soporo osób, które mozna szanować.
        • ssaczek Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? 09.08.01, 18:42
          Moją żone za to jak ciągnie z prawej.
          Pozdr.
          • Gość: Roberto Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: 213.76.92.* 09.08.01, 18:55
            ssaczek napisał(a):

> Moją żone za to jak ciągnie z prawej.
            > Pozdr.

??? "CIĄGNIE Z PRAWEJ" ???
            • Gość: gejowy Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 19:06
              Wy geje , do lasu!
              • Gość: Roberto Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: 213.76.92.* 09.08.01, 19:08
                Gość portalu: gejowy napisał(a):

> Wy geje , do lasu!

Czy Ty gejowy nie jesteś czasami bliskim przyjacielem nijakiego Ola - bejsbolisty
                (tego z wątku o Żydach) ???

• ssaczek Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? 09.08.01, 19:12
                  Ciekawe towarzystwo.(ręki)
                  Pozdr.
                  • Gość: feran Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.txucom.net 10.08.01, 05:23
                    Liceal: bo na wyzszych jaksam napisales jest sporo - ale nie wiekszosc;pomysl
                    co uczono na Akademii Ekonomiczej w latach 70 -to byla wiedza nie zerowa a na
                    minus.Jak by nie bylo "dobrej szkoly podstawowej zadne wyzsze studia nie
                    zastapia".
                    • Gość: JaJaccek Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 10.08.01, 22:22
                      Gość portalu: feran napisał(a):

> Liceal: bo na wyzszych jaksam napisales jest sporo - ale nie wiekszosc;pomysl
                      > co uczono na Akademii Ekonomiczej w latach 70 -to byla wiedza nie zerowa a na
                      > minus.Jak by nie bylo "dobrej szkoly podstawowej zadne wyzsze studia nie
                      > zastapia".

Tak jest- na minus!!
    • Gość: The Who Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: 213.76.137.* 10.08.01, 12:49
      Elvisa Presley''a
      • Gość: szak Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.arch.pwr.wroc.pl 10.08.01, 14:51
        GULBĘ - za szeroki gest
        ZDROJA - za genialne pomysły
        RYCHA BLACKA - za wszystko
        • Gość: Kigali Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.arch.pwr.wroc.pl 10.08.01, 14:58
          Ja proponuję Gucwińskich - im małpa nie uciekła i straż miejska nie wyda kasy na banany;)
          • Gość: Ricky Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 15:13
            Ja najbardziej szanuje Roberto. Tez jestem Gejowym.
    • Gość: Tomek Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: 216.94.44.* 10.08.01, 15:40
      No i wlasnie - kogo? Zainteresowalo mnie zdanie forumowiczow na ten ciekawy
      temat, i co my widziem prosze wycieczki? Watek rozmyty juz na poczatku. Tak sie
      niestety dzieje z mnostwem tematow. Drodzy forumowicze: jesli ktos cierpi na
      werbalne rozwolnienie i wykazuje nieodparta ochote napisania "czegos",
      niekoniecznie na temat, wydaje mi sie ze ktos stworzyl tym celu
      inne, "smieciowe" watki.
      Tym milym akcentem koncze i pozdrawiam,

Tomek
      • Gość: Ricky Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 15:43
        Srala mądrala.
        • Gość: liceal Re: KOGO NAJBARDZIEJ SZANUJECIE WE WROCŁAWIU ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.01, 20:54
          Feran, tak sie składa, że mam troche wspólnego z AE. Twoja ocena wydaje mi sie
          przesadzona. Poza przedmiotami ideologicznymi, które rzeczywiscie na nic sie
          niezdały (choc dla osób inteligentnych stanowiły inspiracje do polemik) uczono
          matematyki, statystyki, ekonometri, histori gospodarczej, geografi, jezyków itd
          które sie nie dezaktualizuja. Poza tym jeżeli nie wszyscy pracownicy uczelni
          odpowiadali wysokim kryteriom to ten sam zarzut mozna postawic nauczycielom
          szkół podstawowych i srednich. Odsyłam Cie do watków dotyczacych np. liceow
          wrocławskich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka