Gość: rnaniek IP: 195.216.121.* 08.02.02, 14:11 > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Ośla ławka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 14:42 Ryzykantów nie widać? He, he, he!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rnaniek Re: Ośla ławka IP: 195.216.121.* 08.02.02, 14:59 Cykorias Vratislavienses... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Ośla ławka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 15:04 A skąd. Dwu juz zasiliło dzisiaj to zaszczytne miejsce, a mimo to do 500 ciągle daleko. Nie spróbujesz coś zamieszać? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Ośla ławka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 20:03 Idę bić 500 na oślej ławce. Stolica przykład dała. Wolny jestem. Jak admin na to pozwala to wszystkie chwyty dozwolone. Pozdrawiam gucwińskiego z Warszawy. Trzymaj się. Doba jest długa, a abonament w dialogu niezależnie od ilości postów taki sam. Czeeeeść!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Ośla ławka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 20:19 Zaintrygowana "sposobem" warszawskim powędrowałam do nich. Po dwukrotnym zawieszeniu systemu, po próbie otworzenia ich osobliwego podfora, zrezygnowałam. Ciekawe czego napchali do środka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Ośla ławka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 20:37 Droga Gosiu. Ponieważ źle o nich pomyślałem, Pani w klasie, w której już trzeci rok kibluję. kazała mi ich przeprosić. Mam to wpisac do kajecika tysiąc razy: "Drodzy koledzy z Warszawy ja Was sedecznie przepraszam". A, żeby forum nie zajmowac czasu na oślą ławeczkę sie udaję. Mam nadzieję, że moje wysiłki PAN ADMIN doceni i po głowce pogłaszcze i każe rączki z kolegami z Warszawy podać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Drobna rzecz, a cieszy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 02:54 Stwierdziłem, ze bez większego wysiłku można "walić" na oślej ławce 150 postów na godzinę. Panie Adminie obiecuję wyciągać około 1200 postów dziennie. To jest moja odpowiedź dla sympatycznych kolegów z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Drobna rzecz, a cieszy. IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 09.02.02, 04:24 Tez sie polapalem o czym mowisz. Choc nie jest to cos, co moze podgrzewac.Admin spi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Drobna rzecz, a cieszy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 14:19 Jajaccku, a które lekarstwo jest smaczne. Piołunówka? :))) Odpowiedz Link Zgłoś