Dodaj do ulubionych

Ośla ławka

IP: 195.216.121.* 08.02.02, 14:11
>
>
>
>
>
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Ośla ławka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 14:42
      Ryzykantów nie widać? He, he, he!!!!
      • Gość: rnaniek Re: Ośla ławka IP: 195.216.121.* 08.02.02, 14:59
        Cykorias Vratislavienses...
        • Gość: Janek Re: Ośla ławka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 15:04
          A skąd. Dwu juz zasiliło dzisiaj to zaszczytne miejsce, a mimo to do 500 ciągle
          daleko. Nie spróbujesz coś zamieszać? :)))
    • Gość: Janek Re: Ośla ławka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 20:03
      Idę bić 500 na oślej ławce. Stolica przykład dała. Wolny jestem. Jak admin na
      to pozwala to wszystkie chwyty dozwolone. Pozdrawiam gucwińskiego z Warszawy.
      Trzymaj się. Doba jest długa, a abonament w dialogu niezależnie od ilości
      postów taki sam. Czeeeeść!!!!!!!
      • Gość: MKK Re: Ośla ławka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 20:19
        Zaintrygowana "sposobem" warszawskim powędrowałam do nich. Po dwukrotnym
        zawieszeniu systemu, po próbie otworzenia ich osobliwego podfora, zrezygnowałam.
        Ciekawe czego napchali do środka ?
        • Gość: Janek Re: Ośla ławka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 20:37
          Droga Gosiu. Ponieważ źle o nich pomyślałem, Pani w klasie, w której już trzeci
          rok kibluję. kazała mi ich przeprosić. Mam to wpisac do kajecika tysiąc razy:
          "Drodzy koledzy z Warszawy ja Was sedecznie przepraszam". A, żeby forum nie
          zajmowac czasu na oślą ławeczkę sie udaję. Mam nadzieję, że moje wysiłki PAN
          ADMIN doceni i po głowce pogłaszcze i każe rączki z kolegami z Warszawy podać.
    • Gość: Janek Re: Drobna rzecz, a cieszy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 02:54
      Stwierdziłem, ze bez większego wysiłku można "walić" na oślej ławce 150 postów
      na godzinę. Panie Adminie obiecuję wyciągać około 1200 postów dziennie. To jest
      moja odpowiedź dla sympatycznych kolegów z Warszawy.
      • Gość: Jajaccek Re: Drobna rzecz, a cieszy. IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 09.02.02, 04:24
        Tez sie polapalem o czym mowisz. Choc nie jest to cos, co moze podgrzewac.Admin
        spi!!!
        • Gość: Janek Re: Drobna rzecz, a cieszy. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 14:19
          Jajaccku, a które lekarstwo jest smaczne. Piołunówka? :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka