tomek854 28.01.04, 16:54 "Na wszystkie pytania dotyczące wrocławskiej straży miejskiej odpowiada Dagmara Turek Samól, rzeczniczka straży". Faktycznie, odpowiada na _wszystkie_, co do jednego :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sknerusmckwacz Re: To dobre jest :D 28.01.04, 19:21 Na forum o straży miejskiej nie jest tak źle,lepiej jest na ZDiK-u,odjazd totalny. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: To dobre jest :D 29.01.04, 13:38 sknerusmckwacz napisał: > Na forum o straży miejskiej nie jest tak źle,lepiej jest na ZDiK-u,odjazd > totalny. Acha, tylko ze na ZDiKu to dopiero ostatnimi czasy tak sie zrobilo. Wczesniej p. Krzysztof zawsze sie tlumaczyl, jak na pare dni mialo go nie byc. Ale ta ilosc watkow chyba go po prostu przerosla... Tutaj to co innego. Ile nowych watkow powstalo w ostatnich 3 miesiacach... Moze z 10. Poswiecic pol giodziny na tydzien i wszystkie sa obsluzone. NIe wierze, zeby Pani Dagmara byla az tak zajeta. Odpowiedz Link Zgłoś
sknerusmckwacz Re: To dobre jest :D 29.01.04, 17:48 > Acha, tylko ze na ZDiKu to dopiero ostatnimi czasy tak sie zrobilo. Wczesniej p > . Krzysztof > zawsze sie tlumaczyl, jak na pare dni mialo go nie byc. Ale ta ilosc watkow chy > ba go po > prostu przerosla... już nie będzie odpowiadał? Tutaj to co innego. Ile nowych watkow powstalo w ostatnich > 3 miesiacach... > Moze z 10. Poswiecic pol giodziny na tydzien i wszystkie sa obsluzone. NIe wier > ze, zeby > Pani Dagmara byla az tak zajeta. co prawda to prawda,pół godziny by wystarczyło w zupełności Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: To dobre jest :D 30.01.04, 12:11 sknerusmckwacz napisał: > już nie będzie odpowiadał? mam nadzieje ze bedzie... Ale zaleglosci to chyba nie da rady nadrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: To dobre jest :D 31.01.04, 18:32 sknerusmckwacz napisał: > jak będzie to kiedy? A to juz nie mnie pytaj :) Ja tylko mam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś