Dodaj do ulubionych

Ulica podwale - Wrocław

23.01.10, 00:57
Witam wszystkich Wrocławian!

Jestem wielkim fanem serialu Świat według kiepskich, nie długo bede we Wrocławiu i chcialbym zwiedzić kamienicę gdzie były kręcone odcinki serialu na ulicy podwale 67, i mam pytanie czy normalnie mozna sobie tam wejsc na ten korytarz gdzie byly krecone odcinki? i pytanie drugie jak dojechac na ta ulice od Dworca głównego? i czy jest to dalekood dwoca gdyz nie mam samochodu. z góry bardzo dziekuje i prosze o udzielenie pomocy gdyz jest to dla mnie bardzo wazne :) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zboczek Re: Ulica podwale - Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.01.10, 01:40
      to jest bardzo blisko dworca głównego, idziesz ulicą dworcową aż do podwala (ok
      500m). jest to normalna brama w ktorej mieszkaja ludzie, jesli jest domofon to
      bedziesz musial cos wykombinowac, pozdro
      • grzesiek19874 Re: Ulica podwale - Wrocław 23.01.10, 01:57
        Dzieki Zboczekt ylko kurcze bedzie problem z tym zwiedzaniem gdyż kamienica została wyremontowana a gdzie był korytarz kiepskich i pazdziochów sa teraz ponoc mieszkania prywatne:( może w stduiu atm mozna zwiedzic na bielanach wie ktos czy mozna? Wogóle był ktoś na korytarzu w tej kamienicy?;p
        • Gość: Damian Re: Ulica podwale - Wrocław IP: 79.110.200.* 25.02.10, 21:39
          W kamienicy byłem kilka razy, zarówno w czasie remontu jak i po remoncie, powiem
          tak - dziś byś nie poznał że kręcili tam kiepskich ;)
          Tzn. ja nie byłem na korytarzu tylko na klatce schodowej ale bardzo różni się od
          tej z Kiepskich, jest odnowiona, jasna i czysta. W bramie założono domofon, nie
          da się tak prosto wejść ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka