gawliki 29.01.10, 12:07 jakie macie mebke dla coreczek?wlasnie zmieniam pokoj i chce cos z rozem,takie slodkie.mozecie cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evrin Re: meble dla corki 6lat 29.01.10, 12:17 ja polecam strone leroy merlin inspiracje.leroymerlin.pl/pokoj-dziecka,2,25,page=24,.html tam jest duzo inspiracji i dziewczyny pisza, gdzie co kupily :) ja dzieki tej stronie mam pomysl an pokoj dla naszego dzieciatka :) Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: meble dla corki 6lat 29.01.10, 19:26 11 lat temu kupiłam córce meble VOX. Niestety koszt takich mebli wynosił wtedy ok. 5800zł, a pokój wcale nie jest duży. Meble po tylu latach są w idealnym stanie, zawiasy, rolki w komodzie bez zarzutu. Gdybym miała kupować znowu meble dla dziecka znowu wybrałabym Voxa pomimo dość wysokiej ceny. Zestaw obejmuje: szafa narożna, szafa 2 drzwiowa (obydwie z nadstawką) łóżko z wysuwaną szufladą na dole (tam po włożeniu materaca może spać druga osoba)duże biurko, komoda. Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: meble dla corki 6lat 31.01.10, 16:39 dzieki.wlasnie z amko mialm -caly zestaw-sliczne sa i nie niszczeja rzeczywiscie.tylko wlasnie mialam kremowe(wanilia)i juz mi sie opatrzyly.chce mocniejszy kolor-i corka tez.cos z rozem najlepiej....duzo rozu.... popatrze na inspiracje.moze akurat dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: meble dla corki 6lat 22.02.10, 17:49 Zamawiałam z tej firmy szafę. Ponieważ firma mieści się w Rawiczu, więc podjechałam sobie i pooglądałm na miejscu www.tommebel.pl/dzieci.htm Odpowiedz Link Zgłoś