Dodaj do ulubionych

KARŁOWICE rulezz...

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 18:38
witam. pozdrawiam wrocek, a w szczegolnosci ludzi z karlowic! Moja zona jest z
karlowic, respect:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: KARŁOWICE rulezz... IP: *.chicago-21rh15rt.il.dial-access.att.net 12.02.02, 18:48
      A ja pozdrawiam Krakow, Smoka i p.Basie z borka Faleckiego.
      • Gość: Janek Re: KARŁOWICE rulezz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 18:57
        We wrocławskim Studio 202 występował Herakliusz Mordęga komiwojażer z Karłowic.
        Pewnie teraz na akwizytora awansował lub przedstawiciela handlowego. :)))
        • Gość: Jajaccek Re: KARŁOWICE rulezz... IP: *.chicago-21rh15rt.il.dial-access.att.net 12.02.02, 19:05
          Dobre teksty mial.:))) Pukalko mi sie przypomnial i aktor Hunko, ktory mu dal
          glos. Pan Hunko mieszkal na UL. Krzywe Kolo, lub Psie Budy - i klarowal glos
          w "Kambuzie" na Ruskiej.:)
          • klinta Re: KARŁOWICE rulezz... 12.02.02, 19:12
            prosze nie zmieniac na Herakliusza... jako mieszkanka Karlowic zadam calego
            postu TYLKO o Karlowicach... same pochwaly,zachwyty,ochy i achy :)
            • Gość: Janek Re: KARŁOWICE rulezz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 19:15
              Post X-raya wyraził wszystko. A Herakliusz Mordęga wcześniej swoją działalność
              na Pilczycach prowadził. Pozdrawiam. :)))
            • Gość: tyrysek Re: KARŁOWICE rulezz... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 23:53
              jako byla mieszkanka, moge sie dolaczyc ;-)
              kto jeszcze?
              3 osoby tylko?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka