Gość: X-ray IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 18:38 witam. pozdrawiam wrocek, a w szczegolnosci ludzi z karlowic! Moja zona jest z karlowic, respect:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jajaccek Re: KARŁOWICE rulezz... IP: *.chicago-21rh15rt.il.dial-access.att.net 12.02.02, 18:48 A ja pozdrawiam Krakow, Smoka i p.Basie z borka Faleckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: KARŁOWICE rulezz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 18:57 We wrocławskim Studio 202 występował Herakliusz Mordęga komiwojażer z Karłowic. Pewnie teraz na akwizytora awansował lub przedstawiciela handlowego. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: KARŁOWICE rulezz... IP: *.chicago-21rh15rt.il.dial-access.att.net 12.02.02, 19:05 Dobre teksty mial.:))) Pukalko mi sie przypomnial i aktor Hunko, ktory mu dal glos. Pan Hunko mieszkal na UL. Krzywe Kolo, lub Psie Budy - i klarowal glos w "Kambuzie" na Ruskiej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: KARŁOWICE rulezz... 12.02.02, 19:12 prosze nie zmieniac na Herakliusza... jako mieszkanka Karlowic zadam calego postu TYLKO o Karlowicach... same pochwaly,zachwyty,ochy i achy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: KARŁOWICE rulezz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.02, 19:15 Post X-raya wyraził wszystko. A Herakliusz Mordęga wcześniej swoją działalność na Pilczycach prowadził. Pozdrawiam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: KARŁOWICE rulezz... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 23:53 jako byla mieszkanka, moge sie dolaczyc ;-) kto jeszcze? 3 osoby tylko? Odpowiedz Link Zgłoś