Dodaj do ulubionych

dobry lekarz-gdzie?

07.02.10, 23:09
Szukam dobrego ortopedy,gastroenterologa oraz alergologa dla dziecka we Wrocławiu
Obserwuj wątek
    • kinder0610 Re: dobry lekarz-gdzie? 08.02.10, 09:45
      Ja polecam alergolog dr Marciniak tel. 71 368 11 49 ul. uczniowska
      29, ortopeda dr Michajłow - przyjmuje na Gajowickiej nie mam
      niestety nr tel przy sobie
      • daffciofcb Re: dobry lekarz-gdzie? 08.02.10, 17:37
        Witam,

Chętnie polecam służbę zdrowia z której korzystam, ja wiem dokładnie jak lekarze
        potrafią traktować pacjentów, ale w ogóle żeby dostać się jeszcze do lekarza
        specjalisty to ile trzeba się naczekać!!!

Opieka Medyczna SIGMAPRO7 to pakiet medyczny dający dostęp do prywatnej opieki
        medycznej. Bez limitów, bez skierowań, bez dodatkowych formalności.

Współpracujemy z 1000 placówek w cały kraju! Wszystkie placówki to prywatne
        kliniki z najlepszym sprzętem i lekarzami. A za wizyty nic nie płacisz. Tak
        dzwonisz pod numer telefonu podany na karcie i umawiasz się do dowolnego
        lekarza. Mamy również pakiety rodzinne.

Jak działa abonament medyczny?

DZWONISZ >> UMAWIASZ SIĘ >> KORZYSTASZ

Infolinia Medyczna ? 7 dni w tygodniu / 24 godziny na dobę / przez 365 dni w roku.

Dzięki infolinii medycznej:

- rezerwujesz termin wizyty lekarskiej w dowolnie wybranej przychodni na terenie
        całego kraju (ponad 1000 ),

- otrzymasz informacje o zakresie świadczeń zdrowotnych,

- otrzymasz informacje o adresach i telefonach kontaktowych Partnerów Medycznych

- otrzymasz SMSa przypominającego o umówionej wizycie.

Wystarczy jedynie się zarejestrować, a już za moment możesz korzystać z usług
        wybranego przez siebie pakietu. Bez wyczekiwania kilku miesięcy na niezbędne
        badania, bez kolejek oraz unikając niewłaściwego leczenia.

Prosta rejestracja wystarczy kliknąć w niżej podany link i następnie dolącz do nas.

Wpisać numer ID NUI73777647 oraz swój adres e-mail.
        www.sigmapro7.com

Uwaga: Jak w prosty sposób możesz korzystać z abonamentu ze zniżką?

Wystarczy ze polecisz go kolejnym osobom.
        Np. wykupując abonament za 80zł wystarczy że polecisz nasze usługi kolejnym
        5-ciu osobom. które skorzystają z naszych usług i już masz zwrot kosztów za swój
        abonament.

Proszę zapoznać się ze stroną internetową
        opiekamedyczna24.pl/co-kupujesz/
        Masz pytania bądź chcesz uzyskać więcej informacji pisz: dawid.p.sz@wp.pl

Pozdrawiam
        Dawid

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka