Dodaj do ulubionych

Emka.......caffe..:)))

05.06.02, 12:33
..nie lubie kawy...ale Emka jest fajna!:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:36
      A kawa jest czarna, słodka i gorąca:-))))))))))))))
      • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 05.06.02, 12:43
        ..bardzo gorąca???....bardzo słodka ???

tygrysek...
        PS..to już wole białą!:)),...żeby mi w tunelu nie znikła!!:)))
        • fornarina Re: Emka.......caffe..:))) 05.06.02, 12:49
          Królowa Jacobs dobrze smakuje
          słodka i ze smietanką
          tygrysek_ napisał(a):

> ..bardzo gorąca???....bardzo słodka ???
          >
          >
          > tygrysek...
          > PS..to już wole białą!:)),...żeby mi w tunelu nie znikła!!:)))

• Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:56
            O Tak Jacobs w koronie, to poezja...
            Wolę bez śmietanki.
            A królowa w towarzystwie Gajosa? To mogłoby być niezłe...:-)
            fornarina napisał(a):

> Królowa Jacobs dobrze smakuje
            > słodka i ze smietanką
            > tygrysek_ napisał(a):
            >
            > > ..bardzo gorąca???....bardzo słodka ???
            > >
            > >
            > > tygrysek...
            > > PS..to już wole białą!:)),...żeby mi w tunelu nie znikła!!:)))
            >

• Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 12:51
          Kawa w tunelu? Chyba, ze to uciekająca kawa...hmmm
          A może Tunel to taka kafejka?
          • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 05.06.02, 12:58
            ..nie...miałem na mysli kobiete!!:))
            ..kawa to ty!! no bo Emka :))) czyli MK caffe :)))

..a formalina lubi kawkę??
            • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 13:14
              :-)))) Kawa i kobieta... może mają coś wspólnego.
              Ale mój kolor, to złoto i brąz. Więc może raczej piwo i porter
              • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 05.06.02, 13:41
                ..też lubie brąz!:)) szczególnie na ciele!:))

..a co maja wspólnego??:))
                • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 13:54
                  Czasem słodycz i gorąc:-)))))))))))
                  Wysłałam Ci coś a propos złota i brązu oczywiście
                  • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 05.06.02, 13:58
                    ..gdzie ? na @ ???
                    ..zaraz sprawdze co to!!:)))
                    • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 05.06.02, 18:48
                      Dzień dobry Tygrysie:-)))
                      Wyszedłes tak po angielsku. Aż się przestraszyłam, że to Twoja reakcja na złoto
                      i brąz.
                      Mam nadzieję, że nie na zajadłą dyskusję z Leziem.
                      • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 07:36
                        cześć Ewciu!!:))))
                        nie, nie coś Ty!!:)))
                        złoto i brąz mi się podobało!:)))
                        ...poprostu zagapiłem się i nie zdążyłem pożegnać...:(((

tygrysek...
                        • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 06.06.02, 08:31
                          Cześć Tygrysku:)
                          no to się cieszę
                          zaraz będę uciekać (służbowe spotkanko)
                          do następnego...:-)
                          • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 08:44
                            ..odezwij się jak wrócisz ! : ))
                            • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 06.06.02, 08:48
                              Wychodzę za jakieś pół godziny. Spoko. Jeszcze trochę poczytam, co tam w
                              świecie:-)
                              Śniło Ci się coś dziś?
                              • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 08:55
                                ..o rany Ewciu!!!..jak ja bym Ci opowiedział moje sny to nie wiem..:))
                                ...gdzie ja już w nich nie byłem,...czego nie robiłem!!:)
                                ..cuda na patyku!!!:))
                                • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 06.06.02, 09:01
                                  Ale mnie interesują sny. To ciekawe
                                  • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 09:09
                                    ja wiem że są ciekawe!!:)..ale tyle ich miałem i takie że musiałbym
                                    książke napisac!:))
                                    ...jak sie kiedyś spotkamy to Ci opowiem pare!:))
                                    • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 06.06.02, 09:11
                                      OK:) Może nadarzy się okazja
                                      • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 09:14
                                        ..napewno! np. ogólnopolski zlot "kolekcjonerów" zegarków zaułkowych!!:))
                                        • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 06.06.02, 09:17
                                          Radzieckich:-))))
                                          • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 09:24
                                            ...i nie tylko !! po zaułkach przecież inni też łażą!!:)
                                            ..nie tylko ruscy!:))
                                            • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 06.06.02, 09:28
                                              I niewierni Tomasze się zdarzają:-)))
                                              • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 09:46
                                                ..no!,...czasem jakiś zajrzy w zaułek!:)))
                                                • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 06.06.02, 14:01
                                                  Zaułek romantycznego Tygryska:-))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 14:06
                                                    ..romantycznego, dzikiego i szalonego!!:))))
                                                  • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 06.06.02, 14:08
                                                    Woooow....
                                                    Oczy błyszczące i wiatr we włosach...
                                                    Dech mi zaparło i zmiękły mi nogi.
                                                  • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 14:23
                                                    długie są ???????:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 14:42
                                                    no i ??????? ,...aha rozumiem...mierzysz długośc !:)))))))
                                                  • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 06.06.02, 14:43
                                                    Biorąc pod uwagę mój wzrost i proporcje, to.... bardzo długie:-)
                                                  • Gość: Aroska Re: Emka.......caffe..:))) IP: 195.116.92.* 06.06.02, 14:44
                                                    ...taaaak...do samej ziemi...
                                                  • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 14:48
                                                    ...długie nogi są fajne!!!:))
                                                    ...jak u antylopy!!:))
                                                    ..a Tygryski lubia antylopy!!:))
                                                  • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 06.06.02, 14:49
                                                    Ale ze względu na długość (jak u antylopy), a nie owłosienie:-)))))))))))))))))
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 06.06.02, 14:50
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ...długie nogi są fajne!!!:))
                                                    > ...jak u antylopy!!:))
                                                    > ..a Tygryski lubia antylopy!!:))

na śniadanie ...na obiad......na kolacje........ech te tygryski...;D...no ale się
                                                    chyba komuś w wątek wcięłam....

• Gość: Aroska Re: Emka.......caffe..:))) IP: 195.116.92.* 06.06.02, 14:50
                                                    ...to musisz znaleźć taką co ma cztery...jak
                                                    antylopa:)))))))))))))..powodzenia...
                                                  • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 08:07
                                                    ...cześć Ewciu!:))))))
                                                    jestes???:))

..misiu....wystarczę mi dwie ale za to długie!!:))))

tygrysek...
                                                  • aroska Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 08:49
                                                    ...takie jak...co??...:))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 09:25
                                                    ..np. jak słupy telegraficzne!!!:))))
                                                  • Gość: Aroska Re: Emka.......caffe..:))) IP: 195.116.92.* 07.06.02, 09:26
                                                    :)))))))))))))))))))...to nieźle byś z nią wyglądał:)))))))))))))
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 09:31
                                                    Gość portalu: Aroska napisał(a):

> :)))))))))))))))))))...to nieźle byś z nią wyglądał:)))))))))))))

tia i wiecznie coś by wisiało między tymi...hmmm słupami:)))
                                                    tygrysku napewno jak słupy telegraficzne?

• tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 09:35
                                                    ..napewno!!:)) im dłuższe tym lepsze!!:)))
                                                    ..tłów może być za to krótki!!:))

..a gdzie jest Ewka????

tygrysek...
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 09:46
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ..napewno!!:)) im dłuższe tym lepsze!!:)))
                                                    > ..tłów może być za to krótki!!:))
                                                    >
                                                    > ..a gdzie jest Ewka????

a skąd mam wiedzieć.....a iwusia nie może być?;D
                                                    >
                                                    >
                                                    > tygrysek...

• Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 09:35
                                                    Dzień dobry:-))))
                                                    Słupy telegraFICZNE NIE SĄ ZGRABNE. A moje nogi są cha, cha!
                                                  • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 09:45
                                                    ..o kurde,..o kurde!!:)))
                                                    .....mów dale Ewciu.....słucham....: ))))
                                                  • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 09:47
                                                    A co tu mówić...? To trzeba zobaczyć:)))
                                                    Mam żwir w lewym kolanie.
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 09:50
                                                    Gość portalu: Emka napisał(a):

> A co tu mówić...? To trzeba zobaczyć:)))
                                                    > Mam żwir w lewym kolanie.

Emka hihihihi.....a co za karę klęczałaś?....hihihi.....ale my dobrze wiemy od
                                                    czego:)))
                                                    Emka jak tam jutro aktualne?

• Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 10:01
                                                    Aktualne.
                                                    U mnie. Oj iwuuuusiaaaaa... na kolanach do Częstochowy przecież się czołgałam i
                                                    wtedy mi tak nawłaziło
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:07

> Aktualne.
                                                    > U mnie. Oj iwuuuusiaaaaa... na kolanach do Częstochowy przecież się czołgałam i
                                                    >
                                                    > wtedy mi tak nawłaziło

nieźle wtedy nabroiłyśmy, a mi w krzyżu strzyka od tego leżenia krzyżem przed
                                                    ołtarzem...aleśmy nabroiły....;D
                                                    tygrysku nogi Emki....miodzio!!!!!...mówie ci...;D
                                                  • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:07
                                                    ..a ja mam wode w kolanie i cukier w kostkach!:)))
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:10
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ..a ja mam wode w kolanie i cukier w kostkach!:)))

a ja mam cztery krzesła, telewizor lampowy, adapter...ktoś chętny?...aaaaa i
                                                    Halinkę na winylu....;D

• tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:19
                                                    ..jaka Halinkę??? tylko nie mów że Młynkową!:))
                                                  • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 10:15
                                                    Woda z cukrem? A coś do tego?
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:17

> Woda z cukrem? A coś do tego?

drożdże? hę?...;D

• Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 10:19
                                                    iwusia napisał(a):

> Gość portalu: Emka napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Woda z cukrem? A coś do tego?
                                                    >
                                                    > drożdże? hę?...;D BINGO

Iwusia... zapomniałaś oddać mi aparaturkę.
                                                    Niestety Tygrysku musimy uciąć ci nogę. Ale za to poczęstujemy:-)nią w stanie
                                                    przetworzonym
                                                    >

• tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:23
                                                    ..nie ma żadnego ucinania!!!!:)

..kurde...jakiś senny dziś jestem..uuuaaaaaaaaaaaach!!!
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:25
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ..nie ma żadnego ucinania!!!!:)
                                                    >
                                                    >
                                                    > ..kurde...jakiś senny dziś jestem..uuuaaaaaaaaaaaach!!!

podrapać w cętkowane ucho?.....;D

• iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:25

> iwusia napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: Emka napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Woda z cukrem? A coś do tego?
                                                    > >
                                                    > > drożdże? hę?...;D BINGO
                                                    >
                                                    > Iwusia... zapomniałaś oddać mi aparaturkę.
                                                    > Niestety Tygrysku musimy uciąć ci nogę. Ale za to poczęstujemy:-)nią w stanie
                                                    > przetworzonym

mam mam nigdzie się bez niej nie ruszam.....Emka no tniemy...tygrysku nie będzie
                                                    bolało.....ale za to jak będzie smakowało.....nie bój się tniemy odpowiednią
                                                    nogę....masz przecież jeszcze trzy...przepraszam cztery...hihihi...;D
                                                    > >
                                                    >

• tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:33
                                                    ..nic nie tniemy i basta!!!:))

..a podrapać możesz!!:)) Tygryski to lubia!!
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:37
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ..nic nie tniemy i basta!!!:))
                                                    >
                                                    > ..a podrapać możesz!!:)) Tygryski to lubia!!

nie jestem tygryskiem ale wiem że brykanie to jest to co tygryski lubią
                                                    najbardziej.....ok. choć bliżej to podrapie....;D

• tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:41
                                                    ..ide!!:))),...a Tygryski uwielbiają brykanie!:))
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 10:47
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ..ide!!:))),...a Tygryski uwielbiają brykanie!:))

ha widzisz jak ja wszystko wiem......nawet podrapie w drugie uszko....
                                                    Emka gdzie zniknęłaś?.....choć pobrykamy...;D

• tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 11:11
                                                    ..bo ja napisałem że chyba skąds cię juz znam!:)))
                                                    ..tylko nie mogę skojarzyć!!:))
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 11:31
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ..bo ja napisałem że chyba skąds cię juz znam!:)))
                                                    > ..tylko nie mogę skojarzyć!!:))

myśl, myśl, myśl.......a co takiego znajomego Ci się wydaje?....

• tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 12:53
                                                    ..nie wiem....może te usmiechy,...kropeczki....:))
                                                    ..ale dałbym sobie ogon uciać że....:))))

..a gdzie jest Ewka znana tez jako Emka ????????
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 13:01
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ..nie wiem....może te usmiechy,...kropeczki....:))
                                                    > ..ale dałbym sobie ogon uciać że....:))))

że?....kuna wzbudzasz moją ciekawość coraz bardziej...
                                                    >
                                                    > ..a gdzie jest Ewka znana tez jako Emka ????????

bo ja wiem?...wydłubuje żwir z kolana?.....;D

• tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 13:17
                                                    ....że.....już się o siebie kiedyś otarliśmy...:))

..Ewka come back!!!!!!!
                                                  • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 13:31
                                                    Come back! Baby comeback!oooo
                                                    Jestem. Wiecie to skandal, zeby w pracy mi kazano pracować. To jakiś wyzysk
                                                    człowieka przez człowieka
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 13:36

> Come back! Baby comeback!oooo
                                                    > Jestem. Wiecie to skandal, zeby w pracy mi kazano pracować. To jakiś wyzysk
                                                    > człowieka przez człowieka

precz z wyzyskiem!!!!!!!......;D

• tygrysek_ Re: mam Cię!!!!!!!!!!!!!!!:))) 07.06.02, 13:36
                                                    ..a więc Ty to iwusia!!!!!:)))))
                                                  • iwusia Re: mam Cię!!!!!!!!!!!!!!!:))) 07.06.02, 13:43
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ..a więc Ty to iwusia!!!!!:)))))

tygrysku a Ty myslałes że co ...Wiesiek z wólki pęcherskiej....jam Iwusia we
                                                    własnej osobie.....hmmm a przypomnij mi gdzie i kiedy się otarliśmy o siebie?...

• iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 13:34
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ....że.....już się o siebie kiedyś otarliśmy...:))

jeżeli jesteś tygryskiem ze stumilowego lasu...to napewno:D.....ale pokaz jak
                                                    mrauczysz dla pewności....;D
                                                    >
                                                    > ..Ewka come back!!!!!!!

właśnie Ewka back&come

• Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 13:49
                                                    iwusia napisał(a):

> tygrysek_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ....że.....już się o siebie kiedyś otarliśmy...:))
                                                    >
                                                    > jeżeli jesteś tygryskiem ze stumilowego lasu...to napewno:D.....ale pokaz jak
                                                    > mrauczysz dla pewności....;D
                                                    > >
                                                    > > ..Ewka come back!!!!!!!
                                                    >
                                                    > właśnie Ewka back&come
                                                    >

Chyba mi już dzis nie dadzą spokoju
                                                    MRAAAAU - to wściekły ryk Lwicy
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 13:54

> iwusia napisał(a):
                                                    >
                                                    > > tygrysek_ napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > ....że.....już się o siebie kiedyś otarliśmy...:))
                                                    > >
                                                    > > jeżeli jesteś tygryskiem ze stumilowego lasu...to napewno:D.....ale pokaz
                                                    > jak
                                                    > > mrauczysz dla pewności....;D
                                                    > > >
                                                    > > > ..Ewka come back!!!!!!!
                                                    > >
                                                    > > właśnie Ewka back&come
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                    > Chyba mi już dzis nie dadzą spokoju
                                                    > MRAAAAU - to wściekły ryk Lwicy

łącze się w bólu....rzewne miauknęcie-miauuuuuuuuu....;D

• tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 13:55
                                                    ...to wyjaśnijmy to raz na zawsze!!!
                                                    ..Ewka to iwusia ??? taak??!!!
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 13:58
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ...to wyjaśnijmy to raz na zawsze!!!
                                                    > ..Ewka to iwusia ??? taak??!!!

Ewka on nas bierze za jedna osobę:)
                                                    Ewka to Ewka a Iwusia to iwusia czyli ja....i mówię serio
                                                  • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 14:01
                                                    iwusia napisał(a):

> tygrysek_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ...to wyjaśnijmy to raz na zawsze!!!
                                                    > > ..Ewka to iwusia ??? taak??!!!
                                                    >
                                                    > Ewka on nas bierze za jedna osobę:)

Chyba peknę ze śmiechu:-) Iwusia mogę przesłać Tygrysowi Twoje wzdęcie?
                                                    > Ewka to Ewka a Iwusia to iwusia czyli ja....i mówię serio

• iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 14:05

> iwusia napisał(a):
                                                    >
                                                    > > tygrysek_ napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > ...to wyjaśnijmy to raz na zawsze!!!
                                                    > > > ..Ewka to iwusia ??? taak??!!!
                                                    > >
                                                    > > Ewka on nas bierze za jedna osobę:)
                                                    >
                                                    > Chyba peknę ze śmiechu:-) Iwusia mogę przesłać Tygrysowi Twoje wzdęcie?
                                                    > > Ewka to Ewka a Iwusia to iwusia czyli ja....i mówię serio

a które masz?
                                                    >

• Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 14:07
                                                    iwusia napisał(a):

>
                                                    > > iwusia napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > tygrysek_ napisał(a):

Te co zawsze u Ciebie w domu leżą na stole, jak przychodzą goście:-)))))))
                                                    > > >
                                                    > > > > ...to wyjaśnijmy to raz na zawsze!!!
                                                    > > > > ..Ewka to iwusia ??? taak??!!!
                                                    > > >
                                                    > > > Ewka on nas bierze za jedna osobę:)
                                                    > >
                                                    > > Chyba peknę ze śmiechu:-) Iwusia mogę przesłać Tygrysowi Twoje wzdęcie?
                                                    > > > Ewka to Ewka a Iwusia to iwusia czyli ja....i mówię serio
                                                    >
                                                    >
                                                    > a które masz?
                                                    > >
                                                    >

• iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 14:11
                                                    troche zbyt przyzwoite ale może być.....;D
                                                  • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 14:13
                                                    Podeślij mi te inne
                                                  • tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 14:15
                                                    ...dobra to teraz juz wiem!!:)))))
                                                    Emka wyslij mi zdjęcie iwusi!!!
                                                    ..plizzzzzzzzzz..!!!:)
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 14:21
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ...dobra to teraz juz wiem!!:)))))
                                                    > Emka wyslij mi zdjęcie iwusi!!!
                                                    > ..plizzzzzzzzzz..!!!:)

a może tak tygrysek mi się objawi na małej fotce?....cos za coś..:)))))

• Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 14:26
                                                    iwusia napisał(a):

> tygrysek_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ...dobra to teraz juz wiem!!:)))))
                                                    > > Emka wyslij mi zdjęcie iwusi!!!
                                                    > > ..plizzzzzzzzzz..!!!:)
                                                    >
                                                    Wysłałam:-) zdjęcie iwusi
                                                    Chcesz tygryska iwusiu?
                                                    > a może tak tygrysek mi się objawi na małej fotce?....cos za coś..:)))))
                                                    >

• tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 14:28
                                                    ok! to niech ci Emka wysle....albo ja jytro z rana!!:)))
                                                    ..no i Ty tez zaraz wysyłaj swoje!!:))
                                                  • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 14:32
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ok! to niech ci Emka wysle....albo ja jytro z rana!!:)))
                                                    > ..no i Ty tez zaraz wysyłaj swoje!!:))

moje to juz pewnie dostałeś więc tygrysku teraz Twoja kolej:))
    • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 14:46
      no no tygrysku drapieżny z Ciebie osobnik.....dwie samice naraz?!...;D
      • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 14:50
        iwusia napisał(a):

> no no tygrysku drapieżny z Ciebie osobnik.....dwie samice naraz?!...;D

iwusia....:-)))))))) To nowe przeżycie również dla nas:-)))))))))))))))
        • Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 14:55
          Tygrysku:-*) Tymczasem miłego weekendasa
          Iwusia do jutra
        • iwusia Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 14:58

> iwusia napisał(a):
          >
          > > no no tygrysku drapieżny z Ciebie osobnik.....dwie samice naraz?!...;D
          >
          >
          > iwusia....:-)))))))) To nowe przeżycie również dla nas:-)))))))))))))))

jak fotki dotarły?...nowe przeżycie?....Emka co ty na to?

• tygrysek_ Re: Emka.......caffe..:))) 07.06.02, 14:54
        ...no bez przesady!:))) ..to TYLKO znajome!!:))))

• Gość: Emka Re: Emka.......caffe..:))) IP: 217.153.27.* 07.06.02, 14:56
          Ale za to jakie fajne;-)
          • tygrysek_ Re: cześć Ewka!:) 10.06.02, 07:11
            ..i znowu poniedziałek..:((
            • iwusia Re: cześć Emka i tygrysku:) 10.06.02, 09:30
              jak ja nie lubie poniedziałku...!!!!!:(((((
              • tygrysek_ Re: ja też!!!!:))) 10.06.02, 09:34
                ..nie cierpię, nie nawidzę, nie znosze, nie lubie poniedziałków!!!!!!!!!!!!!:))
                ...ale....razem razniej!!!:)
                • Gość: Emka Re: ja też!!!!:))) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 09:42
                  tygrysek_ napisał(a):

> ..nie cierpię, nie nawidzę, nie znosze, nie lubie poniedziałków!!!!!!!!!!!!!:))
                  > ...ale....razem razniej!!!:)

No, hejka:-)
                  Wiadomość z ostatniej chwili: do weekendu zostały 4 dni.
                  • tygrysek_ Re: ja też!!!!:))) 10.06.02, 09:47
                    ..ale mi pocieszenie!!!:),...lepiej postaw litra!!:)
                  • iwusia Re: ja też!!!!:))) 10.06.02, 09:48

> tygrysek_ napisał(a):
                    >
                    > > ..nie cierpię, nie nawidzę, nie znosze, nie lubie poniedziałków!!!!!!!!!!!
                    > !!:))
                    > > ...ale....razem razniej!!!:)
                    >
                    > No, hejka:-)
                    > Wiadomość z ostatniej chwili: do weekendu zostały 4 dni.

juz za paręęęęę dniiiii za dni paare...wezmeee. plecak swój i
                    gitaaaaaaaare....lalalalala......tak łykenty to jest to co iwusia lubi
                    najbardziej...;)

• Gość: Emka Re: ja też!!!!:))) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 09:51
                      Litra kawy i herbaty.
                      Będzie mnie - mało full roboty.
                      Zmykam
                      na ra
                      • iwusia Re: ja też!!!!:))) 10.06.02, 09:53

> Litra kawy i herbaty.
                        > Będzie mnie - mało full roboty.
                        > Zmykam
                        > na ra

praca nie zając nie ucieknie......
                        otwieraj.....
                        hejka!

• Gość: Emka Re: ja też!!!!:))) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 09:54
                          Praca nie zając, ale za to mnie wilcy pogonią:-)
                          • iwusia Re: ja też!!!!:))) 10.06.02, 10:01

> Praca nie zając, ale za to mnie wilcy pogonią:-)

własną piersią Cie ochronie :D

• Gość: Emka Re: ja też!!!!:))) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 10:05
                              iwusia napisał(a):

>
                              > > Praca nie zając, ale za to mnie wilcy pogonią:-)
                              >
                              > własną piersią Cie ochronie :D

Jak zawsze zresztą. Przytul mnie:-((((
                              >

• iwusia Re: ja też!!!!:))) 10.06.02, 10:08

> iwusia napisał(a):
                                >
                                > >
                                > > > Praca nie zając, ale za to mnie wilcy pogonią:-)
                                > >
                                > > własną piersią Cie ochronie :D
                                >
                                > Jak zawsze zresztą. Przytul mnie:-((((

tak tak słysze juz ten głos z oddali..."zaopiekuj sie mnąąąąąą, nawet gdy nie
                                będę chciał....";D
                                > >
                                >
                                >

• Gość: Emka Re: ja też!!!!:))) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 10:13
                                  iwusiu, bo ktoś pomyśli, że mam taki głos, jak wokalista Rezerwatu...:-)))))))))
                                  • iwusia Re: ja też!!!!:))) 10.06.02, 10:17

> iwusiu, bo ktoś pomyśli, że mam taki głos, jak wokalista Rezerwatu...:-))))))))
                                    > )

no nieee..............masz ładniejszy:)))))....górne partie lepiej wyciągasz...;D

• Gość: Emka Re: ja też!!!!:))) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 10:19
                                      iwusia napisał(a):

>
                                      > > iwusiu, bo ktoś pomyśli, że mam taki głos, jak wokalista Rezerwatu...:-)))
                                      > )))))
                                      > > )
                                      > Zwłaszcza przy księżycu
                                      >
                                      > no nieee..............masz ładniejszy:)))))....górne partie lepiej wyciągasz...
                                      > ;D
                                      >
                                      >

• iwusia Re: ja też!!!!:))) 10.06.02, 10:21

> iwusia napisał(a):
                                        >
                                        > >
                                        > > > iwusiu, bo ktoś pomyśli, że mam taki głos, jak wokalista Rezerwatu...
                                        > :-)))
                                        > > )))))
                                        > > > )
                                        > > Zwłaszcza przy księżycu

dopóki nie zaczną Ci przeszkadzać wyrastające kły.....:)))))))
                                        > >
                                        > > no nieee..............masz ładniejszy:)))))....górne partie lepiej wyciąga
                                        > sz...
                                        > > ;D
                                        > >
                                        > >
                                        >

• Gość: Emka Re: ja też!!!!:))) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 10:22
                                          Najgorzej jak mi się zawina na podbródku, wtedy nie mogę wystarczająco szeroko
                                          otworzyć paszczy:)))
                                          • iwusia Re: ja też!!!!:))) 10.06.02, 10:32

> Najgorzej jak mi się zawina na podbródku, wtedy nie mogę wystarczająco szeroko
                                            > otworzyć paszczy:)))

tak tak a dla mnie najgorsze są te włosy wchodzące wszędzie......nawet gilette
                                            nie bardzo pomaga.....

• tygrysek_ Re: ja wy lejecie czy gadacie???:)))) 10.06.02, 10:36
                                            ...bo mi już kielonek wysycha!!:))
                                            ..gardło też zresztą!!:)
                                            • iwusia Re: ja wy lejecie czy gadacie???:)))) 10.06.02, 10:39
                                              tygrysek_ napisał(a):

> ...bo mi już kielonek wysycha!!:))
                                              > ..gardło też zresztą!!:)

boś nawiał do innych więc sie same pocieszamy...ale masz znaj nasze dobre
                                              serce...no to chlup zdrufko;D
                                              • Gość: Emka Re: ja wy lejecie czy gadacie???:)))) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 10:51
                                                iwusia napisał(a):

> tygrysek_ napisał(a):
                                                >
                                                > > ...bo mi już kielonek wysycha!!:))
                                                > > ..gardło też zresztą!!:)
                                                >
                                                > boś nawiał do innych więc sie same pocieszamy...ale masz znaj nasze dobre
                                                > serce...no to chlup zdrufko;D

Za wszystkie duże i małe.... kocice i koty:)))) MRAAAAAAAUUUU!

• tygrysek_ Re: spoko, spoko!!:)) 10.06.02, 10:52
                                                ...jestem z wami cały czas! !!!:)))
                                                ..to chlup!:))
                                                ..za nas!!:))
                                                • iwusia Re: spoko, spoko!!:)) 10.06.02, 10:56
                                                  eeeee ten bimberek z twojej nogi tygrysku jest całkiem niezły....Wasze zdrufko;D
                                                  • Gość: Emka Re: spoko, spoko!!:)) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 11:06
                                                    Taaak "Tygrysia noga" 50%
                                                  • tygrysek_ Re: ej ! z jakiej mojej nogi !! 10.06.02, 11:30
                                                  • Gość: Emka Re: ej ! z jakiej mojej nogi !! IP: 217.153.27.* 10.06.02, 11:42
                                                    tygrysek_ napisał(a):

No z tej co, Ci ją z iwusią odcięłyśmy:-))))

Dwie muchy grają w piłkę nożną w filiżance.
                                                    Po jakimś czasie jedna mówi do drugiej:
                                                    - Staraj się, bo za tydzień gramy w pucharze...

• tygrysek_ Re: ej ! z jakiej mojej nogi !! 10.06.02, 11:57
                                                    ..a takiego!!!!:),..nic żeście mi nie odcięły!!:))
                                                    ..bimber jest z wiśni z sadu iwusi!!!:)))
                                                  • Gość: Emka Re: ej ! z jakiej mojej nogi !! IP: 217.153.27.* 10.06.02, 12:01
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ..a takiego!!!!:),..nic żeście mi nie odcięły!!:))
                                                    > ..bimber jest z wiśni z sadu iwusi!!!:)))
                                                    Tiaaaa:-)A iwusia w sadzie wiła wianki i rzucała je na falujacą wódę.

• iwusia Re: ej ! z jakiej mojej nogi !! 10.06.02, 12:08

> tygrysek_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ..a takiego!!!!:),..nic żeście mi nie odcięły!!:))
                                                    > > ..bimber jest z wiśni z sadu iwusi!!!:)))
                                                    > Tiaaaa:-)A iwusia w sadzie wiła wianki i rzucała je na falujacą wódę.

no co ty jakie wianki...wiśnie drylowałam...;)))))
                                                    >

• tygrysek_ Re: no i fajnie jest!!:)) 10.06.02, 12:17
                                                    ...pochlejemy , pogadamy a potem uwalimy sie pod combrem i posniemy jeden na
                                                    drugim!:))
                                                  • iwusia Re: no i fajnie jest!!:)) 10.06.02, 12:18
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ...pochlejemy , pogadamy a potem uwalimy sie pod combrem i posniemy jeden na
                                                    > drugim!:))

mmmmmmmm zrobimy przekładańca?.....tygrysku to lej....;D
                                                  • Gość: Emka Re: no i fajnie jest!!:)) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 12:30
                                                    iwusia napisał(a):

> tygrysek_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ...pochlejemy , pogadamy a potem uwalimy sie pod combrem i posniemy jeden
                                                    > na
                                                    > > drugim!:))
                                                    >
                                                    To ja zamawiam miejscówę na wierzchu:-))) podejrzewam, że najmniejsza jestem z
                                                    tego towarzystwa
                                                    >
                                                    > mmmmmmmm zrobimy przekładańca?.....tygrysku to lej....;D

• tygrysek_ Re: no i fajnie jest!!:)) 10.06.02, 12:43
                                                    dobra niech wam bedzie ! :))) ja bede w środku!!:))))
                                                    ..obłożony Wami jak hot dog bułką!!:))
                                                  • Gość: Emka Re: no i fajnie jest!!:)) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 12:45
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> dobra niech wam bedzie ! :))) ja bede w środku!!:))))
                                                    > ..obłożony Wami jak hot dog bułką!!:))

Będzie Ci cieplutko< Hot Tiger, a nie dog:-)))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: no i fajnie jest!!:)) 10.06.02, 12:52
                                                    mmmmmmmmmmmm....już to sobie wyobrażam!!:))))
                                                    ...będzie mi jak w śpiworze!!!:))))
                                                  • iwusia Re: no i fajnie jest!!:)) 10.06.02, 12:56
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> mmmmmmmmmmmm....już to sobie wyobrażam!!:))))
                                                    > ...będzie mi jak w śpiworze!!!:))))

ale ten spiwór może nie dać Ci zasnąć tygrysku...;D

• tygrysek_ Re: no i fajnie jest!!:)) 10.06.02, 13:03
                                                    ..no ale w końcu się zmęczy chyba nie ?????:))
                                                    ..i potem wszyscy zaśniemy ...:)))
                                                  • Gość: Emka Re: no i fajnie jest!!:)) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 13:11
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ..no ale w końcu się zmęczy chyba nie ?????:))
                                                    > ..i potem wszyscy zaśniemy ...:)))
                                                    Zapomnieliście o papierosie po:-))))))))
                                                    sweet, sweet surrender

• iwusia Re: no i fajnie jest!!:)) 10.06.02, 13:19

> tygrysek_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ..no ale w końcu się zmęczy chyba nie ?????:))
                                                    > > ..i potem wszyscy zaśniemy ...:)))
                                                    > Zapomnieliście o papierosie po:-))))))))
                                                    > sweet, sweet surrender

o yeah...jarać, jarać, jarać.......;D
                                                    >

• tygrysek_ Re: no i fajnie jest!!:)) 10.06.02, 13:28
                                                    ..ale ja nie pale po...;))))
                                                    ..pale w trakcie!!!:)))))
                                                  • iwusia Re: no i fajnie jest!!:)) 10.06.02, 13:32
                                                    tygrysek_ napisał(a):

> ..ale ja nie pale po...;))))
                                                    > ..pale w trakcie!!!:)))))

pani kierowniczko..czy ja pale?....ja cały czas pale.....;D
                                                    ....dymem papierosowym robisz nastrój?.....no tak wędzone lepiej sie trzyma...;D

• Gość: Emka Re: no i fajnie jest!!:)) IP: 217.153.27.* 10.06.02, 13:34
                                                    Wiedziałam, że iwusia tak odpowie:-)))
                                                    Chodźcie do Emki cafe II
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka