Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny

23.03.10, 22:54
nigdy nie lubiłam się malowac, ale jestem już w takim wieku, że trzeba
podkreślić oczy i usta, żeby było w ogole widac gdzie je mam czy jest
szansa,ze makijaż permanentny będzie wyglądał zupełnie naturalnie?mi kojarzy
się z przerysowaną czerwienią na ustach i oczami uczernionymi jakby kawałkiem
węgla. czy któraś z Was ma doświadczenie w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • ja_tepe0 Re: makijaż permanentny 24.03.10, 12:59
      pierwsza rada jaką dam , to zrobić makijaż u osoby, która potrafi to dobrze
      robić. polecam szkoleniowca (szkoli inne kosmetyczki) mikropigmentacji.
      www.mikropigmentacja.pl
    • Gość: Ada Re: makijaż permanentny IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 17:59
      A ja dodam jeszcze ,że uwazaj na szkoleniowców co zrobili 3 makijaże i potem
      zostali szkoleniowcami.
      Celują w tym zwłaszcza płoche dziewczęta co często chwala sie "mgr" i tytułem
      kosmetologa...
      • Gość: kukuleczkaa Re: makijaż permanentny IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.03.10, 19:53
        dzieki dzieki. a kogos konkretnego polecic mozecie? mam już dosc henny na
        brwiach, ktora schodzi w ekspr54esowym tempie;/
        • Gość: elkazet Re: makijaż permanentny na caly ceremonial IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.10, 20:40
          Dobry makijaz na lat wiele robia w zakladzie antropologii na AM.
          Wczesniej musisz zamowic sie!
        • Gość: kropa Re: makijaż permanentny IP: 195.150.224.* 24.03.10, 20:42
          dołączam się do ostrzeżeń.mialam znajomą, ktorej brwi zostały zrobione na
          kształt myszki miki. ale ja jestem dowodem na to,ze zdarzają sie tez fachowcy,
          ktorzy znaja sie na rzeczy. rok temu podkreslilam sobie oczy i do tej pory
          jestem bardzo zadowolona. opuchlizna szybko zeszla, a ja nie musze codziennie
          wstawac wczesniej,zeby sie umalowa;P
          • Gość: Taka jedna Re: makijaż permanentny IP: *.xdsl.centertel.pl 26.03.10, 11:50
            Wcześniej wstawać by zrobić makijaż??? Przecież to tylko 5 minut -
            tyle czasu zajmuje mi nałożenie cieni na powieki, pomalowanie rzęs i
            pociągnięcie bezbarwną pomadką ust!
            No chyba, że któraś chce wyglądać jak pisanka wielkanocna to i o
            woskowaniu nie powinna zapomnieć :)
    • Gość: polibius Re: makijaż permanentny IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.10, 21:15
      W styczniu miałam wykonany makijaż permanentny. Namalowano mi kreski na
      górnej powiece. Jestem bardzo zadowolona. KOszt 450 zł.
      Namiary mogę podać na PW ( polibius@gazeta.pl).
      • Gość: Susie Re: makijaż permanentny IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.03.10, 00:23
        mogę polecić salon urody essenza. to jest kamienna 103 w budynku ganta. zrobilam
        tam soebie kreski na oczach. wyszły całkiem naturalnie, nie
        pretensjonalnie.wiadomo,ze troche boli, ale warto:)
        • Gość: LALA Za dużo tej reklamy IP: 81.219.228.* 26.03.10, 10:04
          essenca i essenca
          IPL
          RObią
          makijaż robią
          a skrobanki?
          to jakies geniusze , wszystko robia we Wrocławiu najlepiej!?
          (jak kto głupi to uwierzy)
          • Gość: Susie Re: Za dużo tej reklamy IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.03.10, 16:11
            jak nie chcesz to nie wierz.nie zalezy mi na reklamie.mowie gdzie
            bylam.tyle.(jak kto glupi to nie sprawdzi)
        • Gość: biedroneczka Re: makijaż permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 14:54
          a ja slyszalam,ze robi sie taki makijaż w znieczuleniu miejscowym.ile trwa
          robienie brwi?i jak dlugo trzeba czekac, zeby opuchlizna zeszla?
          • Gość: cocolino Re: makijaż permanentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 12:01
            ja robilam brwi jakies 2 h.i nie bolalo tak bardzo,tylko dziwne uczucie.jestem
            zadowolona, po ok.tygodniu opuchlizna zeszla, kolor sie unormowal.nareszcie
            widac gdzie mam oczy:)
            • algadak Re: makijaż permanentny 31.03.10, 19:21
              ja robiłam w czerwcu zeszłego roku usta, jestem bardzo zadowolona, sam kontur
              wyszedł pięknie, delikatnie nie nachalnie, bezboleśnie ok 2h po 3 tyg korekta i
              jest suuuper! pani kosmetyczka nazywa się Małgorzata Gaca gorąco polecam ma
              swoją stronę.
    • 222agusia83 Re: makijaż permanentny 03.06.14, 21:40
      Zgadzam się ! Klinika Urody firmy Szwedo Group we Wrocławiu i ich opatentowana metoda makijażu permanentnego są rewelacyjne. Makijaż wygląda nienagannie naturalnie i jak na razie nie mam najmniejszych powodów aby narzekać na jego trwałość, a wykonałam go już ponad dwa lata temu. Ponadto personel jest fanatyczny, miły otwarty na klientów i merytorycznie przygotowany na odpowiedz na najbardziej skomplikowane pytania. Polecam gorąco
      • Gość: myszka2628 Re: makijaż permanentny IP: 95.160.114.* 26.06.14, 08:45
        Też polecam Klinikę urody SzwedoGroup, koleżanka która jest ruda zrobiła sobie tam brwi i wygląda super. Efekt bardzo naturalny i nie musiała nic poprawiać. Dostała nawet jakąś zniżkę chyba 20 czy 25%. Przekonuje mnie abym ją odwiedziła i sobie zrobiła, ale ja to usta bym chciała :), tylko narazie to przy małym nie mam kiedy się wybrać na wycieczkę nawet rodzinną do niej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka