Dodaj do ulubionych

Wroclawski Program Turystyczny

IP: *.core.lanet.net.pl 25.02.04, 21:03
Sporo watkow dotyczy walorow turystycznych Wroclawia. Nie wiem czy wszyscy
zapoznali sie z bardzo ciekawa lektura zamieszczona na stronie
www.wroclaw.pl/m/257 dotyczaca planowanego rozwoju miasta pod katem
turystyki. Sadze, ze warto rzucic okiem.
Obserwuj wątek
    • es_wu Re: Wroclawski Program Turystyczny 26.02.04, 08:47
      Gość portalu: musaszi napisał(a):

> Sporo watkow dotyczy walorow turystycznych Wroclawia. Nie wiem czy wszyscy
      > zapoznali sie z bardzo ciekawa lektura zamieszczona na stronie
      >

Tak, fajne ale .....

To jest program a ja chciałbym zobaczyć plan. Plan to jest takie coś, gdzie są
      wypisane poszczególne zadania, do każdego z zadań przypisany jest termin
      wykonania oraz osoba odpowiedzialna za to zadanie i w skarjnie dobrym przypadku
      źródła finansowania. Takie cóś jak na tych stronach tak naprawdę nie nadaje się
      do żadnej konkretnej dyskusji, bo zawiera pełno słofmułowań typu "należy",
      "trzeba zrobić" itp. Mnie interesuje, kto to zrobi, kiedy i za co. Bo fakt, że
      "trzeba" i że "należy" jest od dawna znany.

Podsumowując. FAjny początek, szkoda że utknęło bez konkretów (to pochodzi
      sprzed 8 lat!!!!).

Pozdrawiam,
      SW

• Gość: musaszi Re: Wroclawski Program Turystyczny IP: *.core.lanet.net.pl 26.02.04, 16:53
        Oczywiscie, ze jest to program i dlatego mozemy po tych kilku latach porownac
        co zostalo na papierze, a co wprowadzono w zycie. Przekonac sie o daleko(badz
        krotko)wzrocznosci naszych radnych oraz efektach ich pracy. Zeby zaczac cos
        robic nalezy miec na poczatku jakis program, bo inaczej wychodziz tego
        improwizacja. Tak czy inaczej, zgodze sie ze z tych "nalezy" wyniknelo na
        razie... no, tak sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka