joko5 01.03.04, 10:37 Gdzie we Wrocławiu lub w niedalekiej okolicy można zamówić sukienkę komunijną. Byłam już na Sokolniczej i w Kameleonie, ale to nie to. Poszukuję dobrej krawcowej z wyobraźnią i dobrym gustem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: we Re: Sukienka komunijna IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.03.04, 11:15 zobacz w Mama i ja na placu Kromera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: Sukienka komunijna IP: *.anetka.provider.pl 01.03.04, 15:17 Dziękuję, ale tam są tylko liturgiczne, a u nas w kościela nie ma takiego wymogu. Chciałabym zamówić córce sukienkę prostą, klasyczną, elegancką bez tych falban i "perełek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Sukienka komunijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 16:57 Mam taka prosta, klasyczną, bawełniana, sliczną w stylu sukienki gotyckiej z obnizonym z przodu stanem w kształcie trojkata,rekaw wąski zachadzacy łukowato na dłon i z lekim bufkiem po wyzej łokcia.Jedyny wzór to delikatny haft ,wiazana styłu na szarfe Odpowiedz Link Zgłoś