Gość: at IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.04, 15:19 dobrze zaopatrzony i, co szczególnie ważne, z kompetentną obsługą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nat Re: sklep zoologiczny - polećcie dobry IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.03.04, 16:32 Polecam - sklep zoologiczna w dawnym Hicie (teraz Tesco) przy Długiej. Mozna tam dostac niemal wszystko, ceny nierzadko są niższe niż na placy targowym (np. karma dla kotów, czy zwirek samozbrylajacy sie.) Nie o oferte mi jednak chodzi, ale o obsluge. pracuje tam ok. 6 osob i z kazda da sie prowadzic niekonczace sie, supermadre rozmowy o zwierzakach. Ci ludzie to grupa pasjonatow:szkola psy, maja fiola na punkcie roznych ras, wiedza mnostwo o psychice psow, jest jeden facet - spec od gryzoni - wie, jak nawiazac swietny kontakt z tchorzofretka. Z kazdym z nich da sie pogadac o kotach (ja jestem kocio-psim swirem, wiem potrafie wyczuc, czy ktos mydli mi oczy, czy faktycznie sie zna). Znaja sie na pielegnacji, wychowaniu, karmieniu, leczeniu, zabawkach - strasznie sa fajni ogolnie :)) Zapewniam tez, ze nie jestem kierownikiem tego sklepu - tylko lekko swirnietym na punkcie zwierzat klientem :)) Pozdrawiam cieplo, Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: sklep zoologiczny - polećcie dobry 02.03.04, 19:33 popieram - sklep zoologiczny w tesco na długiej jest najlepszy. świetna, fachowa obsługa, duży wybór psich i kocich karm, przystępne ceny. robię tam zakupy raz w miesiącu i jeszcze nie miałam powodu do niezadowolenia. drugi godny polecenia sklep mieści się na Grunwaldzkiej (to samo wejście co na pocztę). Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: sklep zoologiczny - polećcie dobry 02.03.04, 21:51 na nowym dworze na Rogowskiej zielone bloki koło fryzjera, mój rzuff mimo, że jest u mnie od ponad 10 lat i skończyła mu się gwarancja ani razu się nie zepsuł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: sklep zoologiczny - polećcie dobry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.04, 01:25 Potwierdzam. Grunwaldzka jest ok., ale .. nie skoncze. Widze że fajny jest równie sklep w Leklerku Odpowiedz Link Zgłoś