Dodaj do ulubionych

sklep zoologiczny - polećcie dobry

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.04, 15:19
dobrze zaopatrzony i, co szczególnie ważne, z kompetentną obsługą
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nat Re: sklep zoologiczny - polećcie dobry IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.03.04, 16:32
      Polecam - sklep zoologiczna w dawnym Hicie (teraz Tesco) przy Długiej.

Mozna tam dostac niemal wszystko, ceny nierzadko są niższe niż na placy
      targowym (np. karma dla kotów, czy zwirek samozbrylajacy sie.)

Nie o oferte mi jednak chodzi, ale o obsluge. pracuje tam ok. 6 osob i z kazda
      da sie prowadzic niekonczace sie, supermadre rozmowy o zwierzakach. Ci ludzie
      to grupa pasjonatow:szkola psy, maja fiola na punkcie roznych ras, wiedza
      mnostwo o psychice psow, jest jeden facet - spec od gryzoni - wie, jak nawiazac
      swietny kontakt z tchorzofretka. Z kazdym z nich da sie pogadac o kotach (ja
      jestem kocio-psim swirem, wiem potrafie wyczuc, czy ktos mydli mi oczy, czy
      faktycznie sie zna).

Znaja sie na pielegnacji, wychowaniu, karmieniu, leczeniu, zabawkach -
      strasznie sa fajni ogolnie :))

Zapewniam tez, ze nie jestem kierownikiem tego sklepu - tylko lekko swirnietym
      na punkcie zwierzat klientem :))

Pozdrawiam cieplo, Natalia

• moboj Re: sklep zoologiczny - polećcie dobry 02.03.04, 19:33
        popieram - sklep zoologiczny w tesco na długiej jest najlepszy. świetna,
        fachowa obsługa, duży wybór psich i kocich karm, przystępne ceny. robię tam
        zakupy raz w miesiącu i jeszcze nie miałam powodu do niezadowolenia.
        drugi godny polecenia sklep mieści się na Grunwaldzkiej (to samo wejście co na
        pocztę).
        • luksusowy_yacht Re: sklep zoologiczny - polećcie dobry 02.03.04, 21:51
          na nowym dworze na Rogowskiej zielone bloki koło fryzjera, mój rzuff mimo, że
          jest u mnie od ponad 10 lat i skończyła mu się gwarancja ani razu się nie
          zepsuł :)
        • Gość: jonasz Re: sklep zoologiczny - polećcie dobry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.04, 01:25
          Potwierdzam. Grunwaldzka jest ok., ale .. nie skoncze. Widze że fajny jest
          równie sklep w Leklerku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka