jamjula 11.06.10, 12:24 Gnój !!!!! Niech się spali w piekle !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławo Re: Właściciel skatował psa, konającego schował d IP: *.magma-net.pl 11.06.10, 12:56 Jak znam życie i nasz wymiar sprawiedliwości to dostanie w zawieszeniu. Jest społeczne przyzwolenie na zabijanie zwierząt, nie oszukujmy się taka jest większość społeczeństwa. tą obojętność obserwuję na każdym kroku. najgorsze jest, że cyborgi reprezentują "prawo"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzelda Re: Właściciel skatował psa, konającego schował d IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.10, 13:30 2 lata to bardzo mało...potem zona będzie niepotrzebna, dzieci...sąsiad... Biedne zwierzę...strasznie to smutne i bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msciciel A nam nie sa takie prymitywy w Polsce potrzebne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 13:16 A wiec ORMO i ZOMO i do wora a wor do jeziora. Jeszcze zaoszczedzi sie na KRUS i leczeniu tego ****. Niestety na wsiach takie obrazki nie sa rzadkością, wiem o tym od rodziny co sie przeniosla na wies. Dla nich np ranny kot to nie powod do wezwania weterynarza "wylize sie" jak kot stracil noge we wnykach zalozonych przez kolegow takiego dziada jak w artykule (albo przez samego dziadyge). Smierdzace, zarosniete, rubaszne, wyslawiajace sie ledwo co typy. Gratulacje dla dzieci, na pewno sa dumne z ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
tomboy81 Re: A nam nie sa takie prymitywy w Polsce potrzeb 11.06.10, 13:39 Ręke pod imadło niech sobie posiedzi kilka godzin. Wtedy juz nie bedzie myslał o katowaniu słabszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann troglodyta IP: *.lanet.net.pl 11.06.10, 13:39 tacy ludzie nie maja roziwniety zmyslow odczuwania, moze nawet nie zdja sobie zpsawy, zr robia haniebnie.ale to ich nie usprawidliwa! kary do okrucienstwa sa nieadekwatne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka_14 nie mógł ? przecież to jego pies ! IP: *.magma-net.pl 11.06.10, 13:40 to jego własność ! i nikomu nic do tego co robię ze swoimi rzeczami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzyzzx Re: nie mógł ? przecież to jego pies ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.10, 15:05 Jak cie rodzice skatuja, to tez powiesz, ze mieli prawo, bo jestes ich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h, Re: nie mógł ? przecież to jego pies ! IP: *.wroclaw.mm.pl 11.06.10, 15:21 pies nie jest rzeczą ty tania urwo!! żebyś zgniła w bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
blekitny_nietoperz Re: nie mógł ? przecież to jego pies ! 11.06.10, 15:26 Dokładnie tak. Głupia bezmyślna c..pa. Odpowiedz Link Zgłoś
labeo Re: nie mógł ? przecież to jego pies ! 13.06.10, 21:54 Ćwiczyłaś to czy tak od urodzenia jesteś głupia? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: nie mógł ? przecież to jego pies ! 24.08.10, 15:19 Gość portalu: julka_14 napisał(a): > to jego własność ! > i nikomu nic do tego co robię ze swoimi rzeczami !!! KRETYN Odpowiedz Link Zgłoś
blekitny_nietoperz Właściciel skatował psa, konającego schował do ... 11.06.10, 15:14 Pier... sadysta, bydlak, gnój!!! Życzę mu żeby wylądował w domu starców, najgorszym, jaki istnieje, potem, żeby długo zdychał na raka w męczarniach, wyjąc z bólu, a potem niech dokona żywota w hospicjum. Sam jak palec. Że też takie zwyrodnialce ziemia nosi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_book Właściciel skatował psa, konającego schował do ... 11.06.10, 21:22 Mam nadzieję, że podczas niedzielnej mszy ksiądz głośno z ambony potępi czyn zwyrodnialca i wezwie swoje owieczki do ludzkiego traktowania naszych "braci mniejszych". Wsi spokojna, wsi wesoła.... Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Zgnoić tego sk...syna ! 12.06.10, 00:39 W tym artykule powinny być personalia, adres i zdjęcie tego ch..ja. A sąd powinien wymierzyć mu odsiadkę bez zawiasów, plus grzywnę spłacaną do końca zasranego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
liwiaaa Re: Zgnoić tego sk...syna ! 12.06.10, 02:04 święte słowa... kawał ch..ja reszta dziada... Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Zgnoić tego sk...syna ! 12.06.10, 09:25 Pracuję w Miliczu, popytam w poniedziałek w pracy, jak się czegoś o nim dowiem, to tu wrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Zgnoić tego sk...syna ! IP: *.md4.pl 12.06.10, 10:08 Czy można przy takiej sprawie jako osoba prywatna wystąpić w sądzie, by zwrócić na szkodliwość takiego czynu? By wyrok nie skończył się 50 złotych grzywny? Odpowiedz Link Zgłoś
slarwar Właściciel skatował psa, konającego schował do ... 12.06.10, 10:28 " W związku z niską szkodliwością czynu . . ." sprawę się umorzy, następny taki bandzior zatłucze psa i tak się życie toczy. Tzw. wymiar sprawiedliwości ma głęboko gdzieś takie sprawy . . . Odpowiedz Link Zgłoś
labeo Właściciel skatował psa, konającego schował do ... 13.06.10, 21:52 Nie dodali, że do 2 lat w więzieniu w zawieszeniu. Jeszcze nigdy sąd w Polsce nie orzekł kary za znęcanie się nad zwierzętami bez zawieszenia. Zwierzę jest traktowane przez prawo gorzej niż przedmioty. Dopóki prawo w Polsce będzie na to pozwalać to będą zwyrodnialcy którzy nie zawahają się traktować zwierze jak niepotrzebny przedmiot. Ja mam nadzieję, że sprawiedliwość istnieje ten stary pryk sam zdechnie w męczarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
mfmarylka_1 kklement zaskoczyłeś mnie swoim zachowaniem. 13.06.10, 23:26 Ale się nakręciliście, zachowujecie się prawie jak on - tyle w was złości i okrucieństwa, że aż człowieka ogarnia przerażenie. Tego człowieka nie nauczono miłości, chłop ze wsi nie ma szacunku do zwierząt - wg niego je się je albo, albo jak nie mogą pracować eliminuje. Taka rolnik jest wychowany z pokolenia na pokolenie. Napiętnowanie tego człowieka ujawniając jego dane personalne może rzutować negatywnie, wręcz kompromitująco na bogu ducha winną rodzinę - dzieci. Zastanówcie się, przecież wieś to mała społeczność. kklement wybacz, ale nie popisałeś się. pozdrawiam - psia mama:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: kklement zaskoczyłeś mnie swoim zachowaniem. 25.08.10, 00:53 mfmarylka_1: obrończyni mend katujących zwierzęta. Ale czego się spodziewać po fance PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: kklement zaskoczyłeś mnie swoim zachowaniem. 25.08.10, 23:44 Z Twojego wywodu wynika, że tego sk.wiela w ogóle nie powinno się karać. Bo takie odebrał wychowanie itepe. Poza tym jak dostanie grzywnę, to nie kupi swoim dzieciom kredek do szkoły, dostaną jedynkę z plastyki, wylecą ze szkoły i zejdą na drogę zła i występku. Odpowiedz Link Zgłoś
czepialska Upublicznić dane teg sksyna i wymierzyć dotkliwą 25.08.10, 09:01 karę pieniężną! Tylko takie działania bywają skuteczne. Co za sadystyczna menda! Ale może na tym wszawym świecie jest jakaś sprawiedliwość i los odpłaci mu podobnym... Odpowiedz Link Zgłoś