Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Śmiechu warte

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 09:59
    Oglądałem GP Danii w knajpce. Fajne doświadczenie, ciekawe obserwować reakcje
    ludzi, zwłaszcza jak każdy bieg to kolejna kolejka. Uśmiałem się kiedy po
    jednym z wyścigów Tomasza G. siedzący nieopodal f/l/achowcy zaczęli się głośno
    zastanawiać "co częściej staje: przyrodzenie Tomasza G czy jego motocykle na
    wirażu?". Swoją drogą temat na pracę dyplomową dla Jacka, który podobno na
    studia się /haha/ wybiera
    Obserwuj wątek
      • Gość: fhgfh Re: Śmiechu warte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:34
        gfdhgf
        • Gość: Szrek Re: Śmiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:31
          Nie wiem po co komu było wywlekać mój wpis sprzed roku ale... jak ulał pasuje
          do GP Danii i postawy wszystkich polskich uczestników tego turnieju.
          • Gość: baca Re: Śmiechu warte IP: 83.238.145.* 26.06.06, 16:11
            Co wy sie tak tego Jacka cepiacie gazdo? Tos to swój chłop.
            • Gość: Szrek Re: Śmiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:32
              Wicie Baco pewnikiem upały wam co zlasowały albo łokowitka była zbyt ciepló.
              Skumajcie w końcu, że ten wpis był napisany przed rokiem (patrz data) kiedy jak
              ulał pasował do ówczesnych wydarzeń. Teraz ma swoje odniesienie TYLKO do GP w
              Kopenhadze. Mimo tego nie rozumiem po kiego czorta ktoś wywleka stare wpisy
              • Gość: baca Re: Śmiechu warte IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.06, 07:53
                Jo cytoć umim gazdo i wim co tyn wpis je spsed roku, ale cosik mnie sie widzi
                co nie mocie racji. Tyn gość co to znalozł wykazał sie dobrom pamienciom
                (pewnie słoniny nie źre jeno Kama). Tyn wpis spsed roku pasuje jak ulał do
                popisów naszych gwiazd w Kopynhadze w zeszła sobota i pewnikiem dlatego tyn
                wasz fan to znolozł. Brawa dla niego. A co do Jocka, to jak byście pamiętoli
                jak go lubia, to byście wiedzieli ze to taki żart.
                • Gość: Szrek Re: Śmiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:43
                  Ino Baco nie rozgadujta za bardzo co tego chloptasia tak bardzo lubita bo sie
                  do was dobierze speckomisja łot tego co to wicie rozumicie nie lubi jak sie dwa
                  natenpsykład chłopaki lubiom. A po Wam byle kwakania słuchać na starość? No
                  chyba że chceta jak psyjdom napowrót te chłopaki co nie lubiom tego chłopaka co
                  Wam rzekłem licycie na końbatanta jakiegoś cycuś
                  • Gość: baca Re: Śmiechu warte IP: 83.238.145.* 27.06.06, 13:38
                    No i bergło.
                    • Gość: bedacy w temacie Re: Śmiechu warte IP: 212.122.214.* 27.06.06, 18:28
                      jestes bałwanem szrek:)
                      • Gość: Szrek Re: Śmiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:28
                        Witaj w klubie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka