Dodaj do ulubionych

fajny fitness klub już znalazłam

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.04, 13:42
Fitness Planet na Psim Polu ul.Inflancka 4
Ciepła atmosfera i wiaterek na sali to jest to!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: fajny fitness klub już znalazłam IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.11.04, 15:03
      Ja polecam REDECO, takich wysoko wykwalifikowanych instruktorów fitness chyba żaden klub nie ma.
      • Gość: ewa Re: fajny fitness klub już znalazłam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.05, 00:18
        Całym sercem Redeco. Dosyć łatwo jest zostać instruktorem więc w wielu
        miejscach zajęcia są prowadzone poprawnie ale nie porywająco. Natomiast tutaj,
        poza cudnym basenem, fitness na prawdę na poziomie. Dominik doskonały
        choreograficznie, chodziłam na coś podobnego do Show Dance w Gliwicach i we
        Wrocławiu szukałam podobnego szaleństwa. Wolę przewagę choreografii nad
        nudnawymi ABT, RTV, AGD itp., bo do rzeźbienia ciała stosuję w domu ze świetnym
        efektem pilates. Jeśli ktoś szuka ABT to podejrzałam przez szybe i też pani
        bardzo profesjonalnie prowadziła. Korygowanie ćwiczeń u każdej ćwiczącej itp.
        Poza tym w obiekcie, jak pisałam, rewelacyjny BASEN!
        • Gość: ania Re: fajny fitness klub już znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:45
          a jak z cenami tez zachwycajace?
    • Gość: . Re: FITNESS PLANET ul.Inflancka 4 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 16:38
      Bardzo nam miło ,cieszymy się ,że nasza praca daje efekty.

pozdrawiamy fitness planet

www.fitnessplanet.strefa.pl
    • Gość: Ewa Re: fajny fitness klub już znalazłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:50
      Zgadzam się Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka