Gość: Ala IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.04, 13:42 Fitness Planet na Psim Polu ul.Inflancka 4 Ciepła atmosfera i wiaterek na sali to jest to!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: fajny fitness klub już znalazłam IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.11.04, 15:03 Ja polecam REDECO, takich wysoko wykwalifikowanych instruktorów fitness chyba żaden klub nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: fajny fitness klub już znalazłam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.05, 00:18 Całym sercem Redeco. Dosyć łatwo jest zostać instruktorem więc w wielu miejscach zajęcia są prowadzone poprawnie ale nie porywająco. Natomiast tutaj, poza cudnym basenem, fitness na prawdę na poziomie. Dominik doskonały choreograficznie, chodziłam na coś podobnego do Show Dance w Gliwicach i we Wrocławiu szukałam podobnego szaleństwa. Wolę przewagę choreografii nad nudnawymi ABT, RTV, AGD itp., bo do rzeźbienia ciała stosuję w domu ze świetnym efektem pilates. Jeśli ktoś szuka ABT to podejrzałam przez szybe i też pani bardzo profesjonalnie prowadziła. Korygowanie ćwiczeń u każdej ćwiczącej itp. Poza tym w obiekcie, jak pisałam, rewelacyjny BASEN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: fajny fitness klub już znalazłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 13:45 a jak z cenami tez zachwycajace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: FITNESS PLANET ul.Inflancka 4 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.04, 16:38 Bardzo nam miło ,cieszymy się ,że nasza praca daje efekty. pozdrawiamy fitness planet www.fitnessplanet.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: fajny fitness klub już znalazłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:50 Zgadzam się Ewa Odpowiedz Link Zgłoś