Gość: lee Re: Hit Presleya w lipdubie Politechniki Wrocławs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 13:54 kupa a nie teledysk, idzie pół sekundy i sie zatrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger Wieś śpiewa i tańczy - to już było.. 23.08.10, 14:30 A potem już tylko podanie na formacie błagalnym o kontynuację studiów bez zaliczania z przedmiotu < nazwa > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent2001 Re: Bananowa młodzież IP: *.wro-com.net 23.08.10, 16:01 Hej, kilkadziesiąt osób przez długi czas podjęło się ciężkiej pracy i to za darmo, a wy nie umiecie tego docenić. Sami zróbcie choć promil z tego, co im się udało. Ale nie - najlepiej siedzieć i pierd.lić bez sensu, bo to nic nie kosztuje. A film świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaax Re: Bananowa młodzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 16:20 Robienie takich filmów jest dopiero bezproduktywne. obiektywizmu trochę - film jest marny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Bananowa młodzież IP: *.wroclaw.mm.pl 23.08.10, 20:36 To nie jest praca. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wonar Re: Bananowa młodzież IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.08.10, 00:18 > Sami zróbcie choć promil z tego, co im się udało. Ale nie - > najlepiej siedzieć i pierd.lić bez sensu, bo to nic nie kosztuje. Czyli wg Ciebie dopiero wtedy będziemy upoważnieni do krytyki? ps. dla mnie ten lipdup był nudny, pierwszy raz zdarzyło mi się "przewinąć" do przodu, tylko po to żeby końcówkę zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forfiter Re: Hit Presleya w lipdubie Politechniki Wrocławs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 16:14 forfiter blues, to jest prawdziwa muzyka! a nie jakies sztuczne ruszanie ustami do muzyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaax Vanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 16:28 Bardzo słaby. Istotą lipduba jest śpiewanie z playbacku, a w tym celu trzeba choć trochę ruszać ustami. I nie na "karpika", przydałoby się chociaż znać tekst utworu. A to mi raczej przypomina akcję w stylu - po pajacujmy trochę, dołoży się podkład muzyczny i lipdub jak malowany! Zobaczcie jak wyglądają filmy innych uczelni. PWR jest obiektywnie słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Vanitas IP: *.chello.pl 23.08.10, 17:00 a ja bym powiedziała że jeśli chodzi o pomysły i jakość wykonania to jest super - niestety idea lipduba się gdzieś zgubiła bo skupili się na wykonaniu technicznym a zapomnieli że przede wszystkim trzeba "śpiewać" do muzyki - tym niestety położony został cały klip :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytix Słaby... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.08.10, 17:47 Słaby lipdub. Sporo osób "nie śpiewa", czasem wręcz ma się wrażenie, że podkład muzyczny nie jest skorygowany z ruchami ust. Trochę przekombinowane: kamera lata, momentami nie wychwytuje wszystkich, są też całkiem długie przejścia, gdzie nikogo nie ma i nikt nie śpiewa (jak np. na schodach). Trochę wsią trąca, fakt. Ale i tak jest lepszy niż śmiechu warty lipdub Uniwersytetu Wrocławskiego, którego autorzy nie mają praw do wykorzystywania utworu w klipie (śmiech na sali, żal i pogarda). Odpowiedz Link Zgłoś
vengo99 Priceless 23.08.10, 17:46 420 studentów + 30 realizatorów + 3 dni prób + nikt nie śpiewa do muzyki = bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss a wysockiemu morda się cieszy IP: *.chello.pl 23.08.10, 18:56 bo w ostatnim zdaniu sobie znów mógł uniwerek pojechać pseudo dziennikarzyna bez pomysłu na życie... Odpowiedz Link Zgłoś
fuza Hit Presleya w lipdubie Politechniki Wrocławskiej 23.08.10, 19:33 ludzie skąd tyle jadu?! jakby się napili albo naćpali to byłoby fajniej, bo można by znów pomarudzić jacy są do niczego. dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arch Re: Hit Presleya w lipdubie Politechniki Wrocławs IP: 79.110.197.* 23.08.10, 21:57 właśnie... i wpadli na pomysł, by wykorzystac tańzszy cover... legalnie... nowe idzie we Wrocławiu... po plagiatach z szuflada, nozami w bunkrze(wczesniej prezentowane w Gdansku prawie identyczne zdjecie) sali sadowej na solidarny Wrocław(od pół? roku zdjecie projektu innej firmy muzealniczej) Pociag do nieba(kradziez praw autorskich i fałszerstwo) nareszcie ktos zwrócił uwage na ten mały fakcik(w przeciwieństwie do studentów uniwerku) ze by wykorzystac czyjeś dzieło, trzeba kupić do tego prawo od autora..... bardzo pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca_thebili Do kalma07, radebergera i innych mądrych IP: *.as.kn.pl 24.08.10, 09:38 Jak tak czytam wasze komentarze to mam nieodparte wrażenie, że jesteście smutni jak pi.... Siedzicie przed tą klawiaturą, walicie smuty, nic wam się w życiu nie wyszło ( no może poza włosami), nie jesteście w stanie nawet porządnej krytyki napisać, tylko "kogo to obchodzi" Normalnie rozbłysk intelektu poraża. Fakt, nie wyszło im z podkładem, nie dopracowali tego, ale nie wymagajcie od nich aktorstwa na poziomie PWST. Sam stań przed lustrem i zobacz jak to fajnie wychodzi. Mieli ludzie pomysł i zrobili coś w czasie kiedy wy pierdzieliście w stołki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nano Re: Do kalma07, radebergera i innych mądrych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 11:27 Nie pierdzieliśmy w stołki, tylko pracowaliśmy. Tymczasem studenci marnowali czas na marne produkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Do kalma07, radebergera i innych mądrych IP: *.wroclaw.mm.pl 24.08.10, 12:43 "Ale i tak jest lepszy niż śmiechu warty lipdub Uniwersytetu Wrocławskiego, którego autorzy nie mają praw do wykorzystywania utworu w klipie (śmiech na sali, żal i pogarda). " Efekt końcowy jednak wydawał mi się lepszy. Poza tym sporo pomysłów sprawia wrażenie 'podkradzionych'. Mimo wszystko brawa za chęci, organizację. Jednak dzieło UAMu jest na całkiem innym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger Byłbym zapomniał 24.08.10, 13:38 Ja rozumiem, gdyby studenci PWST nie potrafili zrobić strony, na której filmik się odtwarza bez problemu.. Ale taka chała od studentów PWR? 1) Nie działa pod Operą 2) Na Chrome non stop się wiesza 3) Mniej więcej od połowy - nie daje się odtwarzać dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tester Re: Byłbym zapomniał IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 19:46 Nie wiem co Ci nie działa. Wcześniej również testowalem na wymienionych browserach. Wszystko bez problemu śmigało. Chociaż obecnie mają problemy z serwerem, bo wogole nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasty Re: Byłbym zapomniał IP: *.wroclaw.mm.pl 24.08.10, 23:25 Na mozilli chodzi bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś