tomboy81 27.08.10, 18:38 Napad stulecia. A jak go złapia to sobie posiedzi. Bedzie mial sie czy chwalic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edy Re: Wrocław: napad na bank. Bandyta zabrał worek IP: 193.22.252.* 27.08.10, 18:46 Może chciał zapłacić w parkomacie i nie miał drobnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balajanek Re: Wrocław: napad na bank. Bandyta zabrał worek IP: 82.132.248.* 27.08.10, 19:11 Mam jasne dżinsy ale przysięgam to nie ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liwiaaa Re: Wrocław: napad na bank. Bandyta zabrał worek 27.08.10, 19:43 może to ten facet, któremu zniknęły 62tys z konta w Eurobanku ;) chciał zabrać co jego swoją metodą ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
na100procent Przecież to dr. R. Pupkiewicz!!! 29.08.10, 13:20 Grzechem się nie zadłużać! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Wiem po co mu bilon 27.08.10, 21:45 Pewnie od rana czekał na odbiór Stadtkarte Urban i potrzebował na parkomat i kawę z automatu. Odpowiedz Link Zgłoś
xegar Koniec lata 27.08.10, 22:31 Koniec lata, pogoda podła, trzeba sobie znaleźć lokum z wyżywieniem. Nieważne, że okna w kraty, byle nie za długo. Do następnego lata. Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Koniec lata 27.08.10, 22:39 Ale za rozbój z bronią w ręku grozi mu AFAIK 12 lat. Trochę sporo. Do wiosny nie wyjdzie. Na EURO też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Koniec lata 28.08.10, 21:47 Do wiosny ni > e wyjdzie. Na EURO też nie. gość musiał być niespełna rozumu, obawiam się że będzie przedawnienie po kilku latach rozpraw, komisji psychiatrycznych i odwołań. A jak się okaże że ćpun to leczenie z nakazu za nasze podatki jestem gotowy założyć sie o takiej samej wagi worek bilonu jak skradziony że policja go nie złapie, chyba że sam skruszony sie zgłosi i poprosi o azyl przed mrozem Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: Wrocław: napad na bank. Bandyta zabrał worek 27.08.10, 23:07 U jakiegoś obcokrajowca przeczytałem kiedyś o polskiej obsesji braku reszty w sklepach. To ciągłe żądanie drobnych od klientów! W ubiegłym tygodniu sprzedawczyni odmówiła mi sprzedaży towaru, bo nie miałem drobnych. I w sumie dopiero, gdy przeczytałem te słowa obcokrajowca, który natrząsał się z tej polskiej manii, zdałem sobie sprawę, że to jest faktycznie polska specjalność. Polski sklepikarz nie pójdzie za skarby chińskie po bilon do banku, bo by zapłacił prowizję. Woli nie sprzedać towaru. Więc może ten bandzior to po prostu sklepikarz, który chciał przyoszczędzić na prowizji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wrocław: napad na bank. Bandyta zabrał worek IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.08.10, 08:20 To również specjalność różnych innych krajów europejskich - tyle, że może nie tak nagminna. Spróbuj np.: zapłacić za mniejsze zakupy banknotem 500€. Ale fakt - w Polsce jest to wyjątkowo uciążliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: przeciez to skiba IP: *.chello.pl 28.08.10, 08:33 Bardzie przypomina Gołotę Odpowiedz Link Zgłoś
hijacker Bandyta zrabował z banku worek bilonu. Poznajes... 27.08.10, 23:51 nawet gdybym go znal to bym nie powiedział - chyba ze by obrabował jakiegoś bednego człowieczka to co innego ale bank ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Słusznie też by nie zakapował.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 15:16 jak złodziej okradł złodzieja to nie ma co się wtrącać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecinek czapka 35zł, okularki 20, rekawiczki 50, pistolet IP: *.lebork.vectranet.pl 27.08.10, 23:54 przynajmniej mu się zwróciło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-0 Re: Wrocław: napad na bank. Bandyta zabrał worek IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.10, 00:24 mysle ,ze jak uciekł z workiem kasy to było tego niewiele... jakby dostał satysakcjonujaca sume, to by pozostał na miejscu... chytry ten bank a chytry bo... Odpowiedz Link Zgłoś
wietke oczywiście konfident otrzyma nagrodę.. 28.08.10, 00:54 właśnie takowy worek z bilonem..............:) buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
hadeo Bandyta zrabował z banku worek bilonu. Poznajes... 28.08.10, 01:21 Oczywiście, że poznaję. To sam Rutkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ta Re: Bandyta zrabował z banku worek bilonu. Poznaj IP: *.tvgawex.pl 28.08.10, 02:11 Jasne że poznaje. To mój dziadek, już lecę na komendę go zakapować. Odpowiedz Link Zgłoś
devilresident Powinien ich pozwać. Ostatecznie tyle nerwów 28.08.10, 03:07 dla głupich 200 złociszy. Oszukali go! Odpowiedz Link Zgłoś
fauxnews Biednych nie okradł... 28.08.10, 03:21 ... a skoro banki na każdym kroku oszukują nas, to czas wreszcie byśmy my zaczęli.. Odpowiedz Link Zgłoś
monkeysoundsystem .. 28.08.10, 03:47 wszyskie banki powinno sie okradac co dzien. nie zdajecie sobie sprawy co robia te pie...ne kredyty i w jaki sposob napedzja to cale gowno w ktorym zyjemy i ktore wiekszosc z was uwaza za norme i co gorsza za cos dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslawa.kaczynskego Widać, że to Jarek Kaczyński. 28.08.10, 08:04 Prezes PIS - ewidentnie. Zabrakło mu na wazelinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad. Re: Widać, że to Jarek Kaczyński. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 09:02 Uwazaj na miskę klozetową bo może Ci wyskoczyć palikot - błażnie Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_inny Bandyta zrabował z banku worek bilonu. Poznajes... 28.08.10, 08:11 kradzież poniżej 250 zł to wykroczenie... nawet nie będą mogli go wsadzić bo to nie jest jeszcze przestępstwo... nie mogli mu dołożyć to tego worka tych 60 zeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakhal Re: Bandyta zrabował z banku worek bilonu. Poznaj IP: 81.145.191.* 28.08.10, 10:30 to nie jest kradziez tylko napad, do tego prawdopodobnie z niebezpiecznym narzedziem, tak wiec nie musi byc wcale 250zeta w tym worku zeby gosciu dostal wyrok jako przestepca... Odpowiedz Link Zgłoś
krakus_jeden Ale dureń :) 25 lat za worek monet dostanie 28.08.10, 08:34 A kasjerka miała niezłe poczucie humoru i dużo odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
kupalnik Bandyta zrabował z banku worek bilonu. Poznajes... 28.08.10, 08:58 Może to nie po katolicku, ale wolę, by bandyta napadł na bank niż miałby obrabować staruszkę z jej emeryckich groszy. Bank sobie poradzi i wyjdzie na swoje, okradziona babcia - niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalkulacja Re: Wrocław: napad na bank. Bandyta zabrał worek IP: 94.252.119.* 28.08.10, 09:50 Lepiej aby nie złapali bo to dopiero będzie wszystkich kosztować a tak to tylko bank I lepiej tez NIE dzwonić bo 200 zł to szybko leci na telefony Odpowiedz Link Zgłoś
persefona22 Bandyta zrabował z banku worek bilonu. Poznajes... 28.08.10, 10:10 To juz rudy z bronkiem musza na banki napadac podwyzki vat im nie wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Wrocław: napad na bank. Bandyta zabrał worek 28.08.10, 10:15 No i teraz bandyta będzie miał podstawy, żeby pozwać bank do sądu za przepuklinę. Kto to worki z bilonem wydaje ? Który to bank był ? Pytam, żeby na przyszłość móc go omijać szerokim łukiem - bo skoro w tym banku monetami obracają, to widocznie stoi on już na krawędzi niewypłacalności ... Odpowiedz Link Zgłoś
robbbo Bandyta zrabował z banku worek bilonu. Poznajes... 28.08.10, 10:36 za pare miesiecy mikołaj jak sie dowiedzą że w banku teraz kase razem z workiem dają to wzrost przestępczości gwarantowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Bandyta zrabował z banku worek bilonu. Poznaj IP: 92.63.32.* 28.08.10, 11:50 Przecież cała Polska Go zna! To ten facet spod Krzyża!Adres jego nawet podam,Krakowskie Przedmieście 15. Odpowiedz Link Zgłoś
page1908 xxx 28.08.10, 11:47 nie wiem kto to ale za to wiem że będzie w następnej edycji tańca z gwiazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
lucjan_roztropny podobny do gościa który organizuje nagonki 28.08.10, 13:26 na ludzi broniących krzyża. Tego aktywisty skazanego za gwałt i napady oraz szantażowanie Piesiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: podobny do gościa który organizuje nagonki IP: *.wroclaw.mm.pl 28.08.10, 15:08 Nic gościowi nie zrobią, bo jak szkoda nie przykracza 250 złotych to jest niska szkodliwość społeczna czynu i puszcza się gościa wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: podobny do gościa który organizuje nagonki 28.08.10, 21:40 > Nic gościowi nie zrobią, ... zrobią, zrobią: będzie przez 3 lata biegać do sądu grodzkiego i o ile się nie przedawni z powodu zapchania sądu sprawami dużo drobniejszymi to zapłaci 200 zeta grzywny. Jak będzie uparty to zażąda adwokata z urzędu i dostanie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś