Dodaj do ulubionych

Wrocław buraczeje...

17.09.10, 14:45
Od kilku lat obserwuję zmiany we Wrocławiu. Jeżdżę po Polsce i muszę przyznać, że Wrocławianie się wyróżniali kulturą na ulicy, dobrą jazdą na trasie. Dziś - zaczynają się trąbienia, wymuszanie na drogach - głównie rejestracje obce - pod wrocławskie, lubuskie. Pojawiają się nowi osiedleńcy. Kłócą się z sąsiadami. Traktują wszystko dookoła jak własne morgi - bo wykupili tiu mieszkanie. A ja nie chcę buraków w swoim mieście. Zauważam zachowania typowo Kargulowe - na Pilczycach. Tu nowi osiedleńcy na ul. Górniczej - zagarniają tereny - kiedyś wspólne dla innych mieszkańców. Nadal własnośc miasta- ale co z tego - teraz Kargulów. Kiedyś taki osiedleniec na Murarskiej - postawił w podwórzu tablicę ze znakiem - teren prywatny - :)) Ponieważ to ciekawy przypadek, spytałem - czy część podwórza z trawnikiem został wykupiony? Otórz nie - to Kargul czyli nowy osiedleniec - odmierza morgi palcami.. nieważne że nie wykupił wystarczy że widzi teren z okna... hehehe, więc pewnie dlatego już jest jego. Ten sam Kargul zamieszkał teraz na Górniczej - robi to samo. Jest już bramka do wjazdu na parking - bo to Kargulów. Będzie też ogrodzienie - tak już słyszę. Drodzy krajanie - macie przykłady takich nowych osiedleńców o mentalności z za Buga? Martwie się, bo Wrocław straci na opinii. Niech taki Kargul teraz zawłaszczy nowy stadion - będzie jego bo mieszka niedaleko, z Górniczej do Ślęży tylko kilka minut spacerkiem - potem wszystko już jego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Buraczek Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 17.09.10, 15:00
      jestem z podkarpackiej wsi i nie rozumiem co komu to przeskadza że ja sobie wybuduje ogrodzenie. To co moje - jest moje i koniec. Wara mi od mojego. Ja wam dam wspólne wy knur.y . "Krakały jaskółki najgorsze są spółki" . Skoro jesteś cie tacy kulturalni "wrocławiaczki" to sobie takie bądzta...ale ja taki nie będę i na moje nie wpuszczę smier.dzących wrocławiaków.

A jak będą podskakiwać to mogę ich podać do sądu...che che :)

• jacjerzy Re: Wrocław buraczeje... 17.09.10, 15:36
        To prawda - jeśli wykupisz to Twoje. Ale nie sprzedaje się osiedli i ulic :) Lubię Podkarpacie i ludzi z tych stron ale buraków nie. Wielu polityków - czytaj - z Lubelskiego zachowuje sie właśnie typowo Kargulowo. Burak to osoba z mentalnością Kalego z "Pustyni i w puszczy": Źle jest w tedy kiedy mi coś ukradną a dobrze kiedy ja ukradnę innemu.
      • Gość: Iwona Re: Wrocław buraczeje... IP: 188.33.144.* 18.09.10, 23:55
        precz z Wrocławia chamie
        • Gość: KOGA-6 Re: Wrocław buraczeje... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.09.10, 18:43
          Zgadzam sie z wieloma wypowiedziami mamy sposoby na tz.burakow im trzeba powiedziec dosadnie gdzie ich miejsce i potraktowac jak plewy.Wiesniak czli chlop trzba to zaorac gleboko bo wyrosna chwasty.Nie chce w miescie ani burakow chwastow z wschodu.
          • Gość: dsd Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 21.09.10, 06:46
            nasze miejsce jest tam gdzie jesteśmy ...a ty suko nie podskakuj bo my to szczamy na takich jak ty....a nasze baby tak cię wytargają za kudły że nie wstaniesz
            • Gość: Urko Re: Wrocław buraczeje... IP: 212.160.172.* 21.09.10, 15:04
              Swoją wypowiedzią dajesz świadectwo o sobie i nie tylko sobie.
              Wiesz o tym?
          • Gość: Urko Re: Wrocław buraczeje... IP: 212.160.172.* 21.09.10, 15:05
            A jakie ma znaczenie skąd taki jest? Nie generalizujmy, obojętnie czy ze wschodyu czy zachodu czy miejscowego...
    • wrednywroclawianin Raczej wrocławianie głupieją 17.09.10, 15:18
      wystarczy spojrzeć w Twą wypowiedź, aż roi się od ortografów. Zanim zaczniesz szukać buraków, popracuj nas sobą mój Panie....
      • jacjerzy Re: Raczej wrocławianie głupieją 17.09.10, 15:31
        Jest jeden błąd. Typowy dla pracujących przy komputerze. Ale na pewno nie roi się od ortografów- wskaż więcej jeśli potrafisz.
        • wrednywroclawianin Re: Raczej wrocławianie głupieją 17.09.10, 16:13
          1) pod wrocławskie
          2) tiu mieszkanie
          3) własnośc
          4) Otórz
          5) ogrodzienie
          6) z za Buga

Literówki to też ortografy.
          • Gość: Chamstwo w mpk Re: Raczej wrocławianie głupieją IP: *.opera-mini.net 18.09.10, 02:32
            Buractwo,chamstwo i prostactwo widać szczególnie w dni tzw baletow czyli od piątku do niedzieli.Chodzi o spożywanie alkoholu w autobusach mpk. To jest dla mnie niespotykany widok że ludzie czują się bezkarni i przy innych bez skrupułów piją,a żeby było ciekawiej to palą te śmierdzace papierosy.W moim rodzinnym mieście Gorzowie Wielkopolskim takie zachowanie by nie przeszło bo kierowca albo motorniczy poprostu takiego typa by nie wpuścił do pojazdu ewentualne by wygonił z pojazdu.Jak dla mnie wrocławianie czują się bogami i w dup.,.się poprzewracalo ot co!
    • Gość: Buraczek Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 17.09.10, 15:26
      i i jeszcze sobie psa postawie na podwórku - w budzie na łańcuchu - a na noc go będę spószczał żeby żadne wrocławiaczki nie wdzierały się na moje podwórko....
      Wypad kanalio....a na drodze każdy jeździ jak potrafi - wątpię w to aby Wrocławianie byli jakoś naznaczeni czy specjalnie urodzeni...do jazdy po drogach

Czy ktoś mi może wytłumaczyć czym różnią pod względem genetycznym człowiek z Wrocławia od człowieka z innego miasta....
      Może macie inne owłosienie na dupie? Albo inne jądra ? Albo inne mózgi ?
      • Gość: Buraczek Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 17.09.10, 15:28
        A może bardziej kulturalniej sracie?
        • Gość: gromzjasnegonieba Re: Wrocław buraczeje... IP: 87.105.189.* 17.09.10, 15:59
          Moze nie. Ale tez sie nie spÓszczamy, tylko spUszczamy na buraków ;)
        • jacjerzy Re: Wrocław buraczeje... 17.09.10, 16:32
          Tak - z klasą.
          prawda taka: uderz w stół....
          żegnam.
      • jacjerzy Re: Wrocław buraczeje... 17.09.10, 15:37
        Żegnam.
      • Gość: koga-6 Re: Wrocław buraczeje... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.09.10, 19:04
        Ano rozni sie buraczku tym ze ogromna czesc to rdzenni mieszkancy a kultura roznie to bywa.Ale dosc mam ludzi z wschdnich terenow a psa plus lancuch i oczywiscie reszty nie bedzie.TRZEBA BYLO ZOSTAC NA SWOIM TERENIE KURY I SWINKI PO CHALUPIE BY CHODZILY.
        • Gość: ww Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 20.09.10, 19:13
          wal się knurze - ja nie trzymam świn tak jak wy w chałupie tylko w chlewie a dom mam czysty i ładnie w środku wykończony
    • Gość: dobraGnidy Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 17.09.10, 19:11
      chcecie wspólnie che che :) Bo co bo nie stać was na wykup działki...są ludzie których na to stać i być może nie chcą się tym z nikim dzielić bo to jest jego. Po co jakaś pokraka ma łazić po jego podwórku i zaczepiać jego dzieci albo ....no właśnie co ? Może jakiś wrocławiaczek przyjdzie na jego podwórko z psem i piesek narobi kupę....

• Gość: ojWroclawiaczki Re: Wrocław buraczeje... IP: *.formlessnetworking.net 17.09.10, 19:31
      Oj Wrocławiaczki jakie z was marne pustaczki....jak któryś z was chcę wspólnie to niech się zgłosi do Przemysława Roszkowskiego z Nowego Dworu ... z nim naprawdę można wszystko wspólnie tylko że po pewnym czasie zacznie ci to dokuczać bo Przemek będzie chciał z tobą wspólnie sr..., przeżywać, masturbować się ...itp.itd W tym celu zacznie cię nachodzić w ubikacji, gapić się na ciebie...., wołać....może do dupy ci wlezie....a może jeszcze ktoś....
      Nigdy nie wiadomo...
      • Gość: tylkoUwzajcie Re: Wrocław buraczeje... IP: *.formlessnetworking.net 17.09.10, 19:35
        Bo Przemek Roszkowski atakuję samotników....po cichu wybiera swoją ofiarę żeby wejść jej do dupy...a jak nie może to nawet szantażuję...radzę trzymać się z daleka.
    • Gość: Buraczek Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 17.09.10, 19:47
      a wiecie jakie wrocławiaczki są kulturalne...oni mają dar od Boga do jazdy samochodem....są tak inteligentni i niezrównani że nikt ich nie przegoni...on są całkiem inni.
      Inaczej chodzą, inaczej sraj.ą, inaczej bąki puszczają...oni naprawdę są wszyscy idealni i niezwykli w każdej sytuacji - nikt nigdy im nie dorówna; nawet w sraniu na klopie.
    • Gość: Buraczek Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 17.09.10, 19:49
      może się mylę ale moim zdaniem to wrocławiaczki tworzą chorą atmosferę...
    • Gość: Emeryt Re: z tym buraczeniem to przesada. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 19:52
      Większość gruntów rolnych wokół naszej ukochanej metropolii to co prawda ziemie pszenno-buraczane ale z uprawą buraka jest coraz gorzej. Nawet cukrownię na Klecinie ktoś zaorał.
      W związku z powyższym proponuję dyskusję o burakach zakończyć, a rozpocząć dyskusję o stosunkach przedmałżeńskich.
    • gonzales.wroclaw Re: Wrocław buraczeje... 17.09.10, 23:31
      Dawno nie czytałem tak durnej notki. Po pierwsze, ogólnie społeczeństwo buraczeje i nie ma znaczenia pochodzenie - miasto/wiocha; teraz tylko chamowo jest bardziej widoczne. Po drugie, jaką legitymację do wypowiadania się na temat przyjezdnych mogą mieć mieszkańcy Wrocławia, poza nielicznymi autochtonami, wrocławianie najwyżej w trzecim pokoleniu, których przodkowie trzymali świnie w wannie bo nie wiedzieli do czego służy?
      • Gość: też Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 18.09.10, 06:39
        też się dałem nabrać na tą kulturę wrocławian do puki nie poznałem pewnego kulturalnego buraka z wrocławia - studenta Akademii muzycznej...taki kulturalny a patrzył tylko jakby komuś do dupy wejść....nie dajcie się nabrać bo Wrocławianie to świntuchy gorsze od wieśniaków z za Buga
        • Gość: kaska Re: Wrocław buraczeje... IP: *.centertel.pl 18.09.10, 22:18
          Świntuchy gorsze od wieśniaków zza Buga? Dobre sobie!!! A wiesz, że 50% wrocławian pochodzi zza Buga? Dziadkowie dzisiejszych 20-30 latków to właśnie oni. Przyjechali transportami z Ukrainy, Białorusi, czy Litwy. Każdy "rdzenny mieszkaniec" Wrocławia, powyżej 60-tki skądś przyjechał.
          • Gość: niewiem Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 18.09.10, 22:31
            ska są te wrocławiaczki ale to świntuchy
      • Gość: taktojest Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 18.09.10, 06:49
        on wszyscy niby tacy kulturalni a patrzą tylko jakby tu kogo wykorzystać albo podłożyć świnie....
        Jak się dobrze przyjrzycie rodowitym mieszkańcom tego miasta to zobaczycie że mają "swinskie mordy "...a ta kultura to tylko przykrywka....i nie dawajcie się zwieść bo to rodowite buraki te wrocławiaki....
    • Gość: as Re: Wrocław buraczeje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 10:42
      Pamiętajcie DWR, DTR i DSR to nie Wrocław, tylko wszystkie wioski w których mieszka całą masa buractwa.
      • Gość: pamiętajcieTez Re: Wrocław buraczeje... IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.10, 11:32
        że wszyscy na rejestracjach DW to wrocławiaczki co trzymają świnie w wannach...wrocławiaczki to pokraczki...bo mają miekkie wacki
        • Gość: Emeryt Re: Cieszę się, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 13:35
          że zbliżamy się do dyskusji o stosunkach przedmałżeńskich. Wg Kopalińskiego u nowogwineiskich Papuasów życie płciowe zaczynało się bardzo wcześnie, a promiskulizm przedmałżeński był regułą.
          A propos świń w wannach to chyba nieprawda, że wszyscy Wrocławianie tam je trzymają. Mieszkańcy z malutkimi łazienkami mają brodziki, a na na trzymanie tak szlachetnych stworzeń jak świnie w ograniczonym pomieszczeniu nie zgadza się TOZ i san-epid.
          Nie zgadzam się też z określeniem charakteru panów Wacławów. Znam paru, których charakter jest wyjątkowo twardy i w dodatku trudny.
          A już całkowitą bzdurą jest twierdzenie, że pokraka czyli karzeł albo liliput ma coś nie tak z przyrodzeniem. Przecież się mówi z podziwem o męzczyźnie małego wzrostu: liliput ale z takim ch..... Z tego wniosek, że pokraka stosunki przedmałżeńskie może uprawiać jeszcze wcześniej od normalnego
    • Gość: był Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 18.09.10, 13:44
      każdy wrocławiaczek to z krwi i kości buraczek i prostaczek
      • Gość: MISKA Re: Wrocław buraczeje... IP: *.range81-129.btcentralplus.com 18.09.10, 13:47
        Widze ze zazdrocha bierze ostro!Chciałoby sie mieszkac we Wrocku ale nie stac Cie biedaku co??
    • Gość: ??????? Re: Wrocław buraczeje... IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.10, 17:39
      Wystarczy uderzyć w stół...i efekty w odpowiedziach.
      jacjerzy - masz dużo racji.
      • 3.14-ter Chamstwo i prostactwo nie znają jednak granic 18.09.10, 19:05
        Zarówno wrocławianie (ci z dziada pradziada i przyszywani), jak i mieszkańcy miejscowości podwrocławskich i bardziej odległych dali popis buractwa, tak niestety typowego i narastającego z roku na rok w skali całego kraju.

O tempora, o mores!
        • Gość: Buraczek Re: Chamstwo i prostactwo nie znają jednak granic IP: 91.192.165.* 18.09.10, 19:26
          czasami jestem chamski ale to co zobaczyłem we Wro to koszmar...moja psychika nie mogła tego scierpiec i nawet sam stawałem się tacy jak oni...ale wyjechałem z tego głupiego Wrocu i dochodzę powoli do zdrowia...w mojej maleńkiej wiosce.
          • Gość: Buraczek Re: Chamstwo i prostactwo nie znają jednak granic IP: 91.192.165.* 18.09.10, 19:35
            tak to jest ...kto by to wytrzymał...często widziałem jak wrocławiaczki( Na Bulwarze Ikara ) chowały się i rozglądały wokoło czy ich nikt nie widzi...Rozglądały się koło przychodni psychiatrycznej bo bały się żeby ich nikt nie zobaczył że się leczą na głowy...
            Leczcie się to wam może pomoże...czasami wystarczy spojrzeć na twarz wrocławiaczka - jest spuchnięta...Jak zapewne wiecie Twarz puchnie od brania psychotropów...
            • Gość: Buraczek Re: Chamstwo i prostactwo nie znają jednak granic IP: 91.192.165.* 18.09.10, 19:43
              Raz takiego jednego zobaczyłem jak kręci się i rozgląda na około przy przychodni Psychiatrycznej na Bulwarze Ikara ...ale jak mnie zobaczył to strasznie zaczoł panikować - widziałem zakłopotanie na jego twarzy...
              Tak tak twarz buraczeje od brania psychotropów...a oczka robią się jak galareta:
              Tekst linka
          • reka-poza-nocnikiem Buraczek jesteś wspaniałym studium dla psychiatrii 18.09.10, 20:02
            Te Twoje dywagacje o postępującym schamieniu, znajomości meandrów leków psychotropowych, głębokiej analizy ludzkich zachowań w ujęciu przebrzydłych wrocławian - to wszystko to klasyczny przypadek uszkodzonego psyche :)
            • Gość: byc_moze Re: Buraczek jesteś wspaniałym studium dla psychi IP: 91.192.165.* 18.09.10, 20:09
              ale super
              • Gość: ale Re: Buraczek jesteś wspaniałym studium dla psychi IP: 91.192.165.* 18.09.10, 20:09
                to wrocławiaczki mają problem
                • Gość: rikitiki IP: 91.192.165.* - idz spac IP: *.cht-bng-012.adsl.virginmedia.net 18.09.10, 22:54
                  idz juz spac, prosze!
                  ja rozumiem , ze sie z kolegami w soboty na benzyne do VW Golfa skladasz i smigasz do Pazazu nie-Opodal, ale prosze, daj juz nam wszystkim swiety spokoj
                  poogladaj lepiej Rambo na YouTube
                • Gość: Wrocławiaczek Re: Przyznaję się szczerze do problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 22:54
                  z tumanami na forum takimi jak ty.
    • Gość: Buraczek Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 19.09.10, 11:50
      Wrocławiaczki to tępe prostaczki...chamówę i podłe podejście mają we krwi. Leczą się w przychodniach specjalistycznych na głowę.
      • Gość: MISKA Re: Wrocław buraczeje... IP: *.range81-129.btcentralplus.com 19.09.10, 12:08
        coraz gorzej z wami ludzie. Wrocek coraz piekniejszy, a wam coraz bardziej żal d... sciska, szczere wyrazy współczucia :)
    • Gość: BurakKartoflany Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 19.09.10, 13:37
      Wrocławiacy to buracy
      • Gość: wrocLOVE Nie podoba się? To wypier.alać z miasta! IP: *.54.16.185.static.telsat.wroc.pl 19.09.10, 16:29
        Wyjadą burki ze wsi do miasta, ale wieś nigdy nie wyjedzie z burków...
        • Gość: BurakKartoflany Re: Nie podoba się? To wypier.alać z miasta! IP: 91.192.165.* 19.09.10, 16:49
          Ty chyba mówisz sam o sobie buraku je.bany...a gdzie twój stary trzymał świnie ?
          Może w beczce albo wannie ? Wiecie co wrocławiaczki - straszne z was buraczki....
          • Gość: Buraczek Re: Nie podoba się? To wypier.alać z miasta! IP: 91.192.165.* 19.09.10, 16:58
            my wiejskie chłopy i tak prześcigniemy was mieszczuchy pie....ne ...jak wybudujemy chlewy we Wrocku to i tak nie będziecie mieć szans....chlew jest wiekszy od wanny...a waszą kulturę to my mamy w dupi.e daleko.
        • Gość: JaWiesniak Re: Nie podoba się? To wypier.alać z miasta! IP: 91.192.165.* 19.09.10, 17:06
          my mamy w dupie kulturę waszą....my mamy tłuste dupy które musimy nakarmić, wymyć się, zabić świnie, popierdzieć, potańczyć na dyskotece, zjeść pętko kiełbasy z wędzarni...zapić piwem z rolnikami....
          a wy co miejskie gnidy...nawet świni wyhodować nie potrafita...wy fjut.ki małe....che che che :)
          Świnie to do wanny pchają che che che :) ...a może też ze świnmi do stołu zasiadacie pokraki jeba.ne i potem się w tych wannach ze świnmi myjecie...buacha chacha cha :)

A potem moją kiełbasę ze sklepu kupujeta...cy ciulki małe
          • oldscoolman Do wsioka 20.09.10, 18:59
            Gość portalu: JaWiesniak napisał(a):

> my mamy w dupie kulturę waszą....my mamy tłuste dupy które musimy nakarmić, wym
            > yć się, zabić świnie, popierdzieć, potańczyć na dyskotece, zjeść pętko kiełbasy
            > z wędzarni...zapić piwem z rolnikami....
            > a wy co miejskie gnidy...nawet świni wyhodować nie potrafita...wy fjut.ki małe.

Ty lepiej pilnuj swojej trzody chlewnej,albo idź na wiejskie tzw balety do remizy pij to swoje wiejskie piwo robione z gnojowicy i zagryzaj ta swoją wiejską tłustą kiełbasą przy muzyce disco polo a nie obrażaj porządnych ludzi z miasta buraczku z zad.pia!
            • Gość: fgh2343 Re: Do wsioka IP: 91.192.165.* 20.09.10, 19:08
              mi wystarczy parę minuta rozmowy żeby poznać miastowego co to udaje pana kulturalnego
              my na takich panów to puszczamy pierdy my nie jemy w restauracjach tak jak wy
              tylko nam żony gotują kartofle które jemy na wieczór z kwaśnym mlekiem i skwarkami...lublimy kaszę, grochówkę...a wy co nawet świni utrzymać nie potrafita....

Ja jak poznom takiego miastowego to od razu wiem że to prostak i ćwok i mom ochotę wyfikać takiego po dupie jak zasranego kota.
        • Gość: koga-6 Re: Nie podoba się? To wypier.alać z miasta! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.09.10, 20:04
          To prawda troche chamstwa w kierowcach jest brak kultury tagze przy zmianie pasa ruchu troche wyobrazni a jak obca rejestracja to dotyczy tz. burakow mialem kolizje bardzo drogo z to zaplacil.Mieszkam w tym miescie od urodzenia a rodzina od wielu pokolen ale takiego chamstwa nie bylo.Naplywowa ludnosc to przeklenstwo w zadnym miescie w europie ktore znam niema takich zdarzen.TRZEBA COS Z TYM ZROBIC JA WIEM .
          • Gość: jTEż Re: Nie podoba się? To wypier.alać z miasta! IP: 91.192.165.* 21.09.10, 06:38
            ja też wiem co trzeba ci zrobić - wykopać po dupie jak zasranego kota
            • bellassij Tyś nie chłop tylko wsiurskie pacholę 21.09.10, 07:50
              bo od kilku dni widać, że o 19 dobranocka i od netu odcinają :)

Pierwsza nieletnia ciotka spod Wrocławia, hihihi...
              • Gość: sdds23423 Re: Tyś nie chłop tylko wsiurskie pacholę IP: 91.192.165.* 21.09.10, 13:52
                spadaj durna pało
                • bellassij Re: Tyś nie chłop tylko wsiurskie pacholę 21.09.10, 15:26
                  Hihihi, a więc strzał w dziesiątkę. Wiejskie dziecko neostrady z limitowanym przez lekcje i rodziców dostępem do sieci. Ciao bambino.
                  • Gość: fgh Re: Tyś nie chłop tylko wsiurskie pacholę IP: 91.192.165.* 21.09.10, 16:25
                    ty pojebusie nie uzywam neostrady ty knurze zafajdany
                  • Gość: vcbcv Re: Tyś nie chłop tylko wsiurskie pacholę IP: 91.192.165.* 21.09.10, 16:30
                    nikt mnie nie odcina od netu mogę siedzieć i cała noc ale jestem zmęczony po pracy i idę wcześnie spać prostaku pojebany i nie korzystam z neostrady...wal się knurze wrocławski
                    • bellassij "jestem zmęczony po pracy" 21.09.10, 18:00
                      przecież fucha alfonsa nie jest męcząca, nie dramatyzuj :)
                      • Gość: mk32 Re: "jestem zmęczony po pracy" IP: 91.192.165.* 21.09.10, 19:11
                        spadaj matkojebco
                      • Gość: kk Re: "jestem zmęczony po pracy" IP: 91.192.165.* 21.09.10, 19:17
                        a nawet gdybym nic nie robił to i tak lubię wczesnie chodzić spać . Myslisz że tak jak ty siedzę i się gapie bez przerwy w komputer i oglądam mokre suki
                        • bellassij Suk nie widzę tylko jednego burka 21.09.10, 19:43
                          ujada od kilku dni jak najęty, może to w ramach akcji "Zerwijmy łańcuchy"? :)
                          • Gość: dk Re: Suk nie widzę tylko jednego burka IP: 91.192.165.* 21.09.10, 19:49
                            nie podskakuj kundlu - jak masz jakiś problem to podaj na siebie namiary
                            • bellassij dk to skrót od DEKIEL czy Denmark? 21.09.10, 20:31
                              Namiary? Proszę bardzo:
                              ul. Ślazowa 2, Wrocław - jestem do dyspozycji przez całą dobę, ale jak chcesz to ty podaj namiary - dojeżdżam :)
                              • Gość: kdfkg Re: dk to skrót od DEKIEL czy Denmark? IP: 91.192.165.* 22.09.10, 06:24
                                znajdziemy cię nie martw się
                                • bellassij Nie wątpię 22.09.10, 07:52
                                  Nie zapomnijcie przy tym od razu podnieść nóg i sikać, żebym wiedział, że to właśnie TE OBSZCZYMURKI :)
          • Gość: jateż Re: Nie podoba się? To wypier.alać z miasta! IP: 91.192.165.* 21.09.10, 06:44
            ja też wiem co chłopi powinni zrobić z taki jak ty. przede wszystkim powinni wykopać się po dupie jak zasranego kota...a potem jeszcze po mordzie porawić...i za kudły wytargać....ty pokrako
    • Gość: nasBurakow Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 19.09.10, 17:14
      nas chłopów nie obchodzi nas co wy o nas myślita..my pierdzimy na wasz miejski styl...dla nas najważniejsze są nasze dupy....a wasz kulturę to sobie do dupy wsadźta...
      Ciekawe czym wy się różniecie od nas:
      przecież macie obsrane włosy w przydupkach, wasze żony grzybice na pochwie, pot wam się też z dupy leje jak jest ciepło...w i w dupie grzebieta jak was swędzi...
    • Gość: ACoWroclawiaczki Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 19.09.10, 17:27
      jak mata rozwolnienie albo zatwardzenie to też tak kulturalnie sracie?
      • Gość: .. Re: Wrocław buraczeje... IP: *.range81-129.btcentralplus.com 19.09.10, 17:50
        Po samym sposobie pisania od razu widać kto z wioski a kto z miasta pochodzi, fuj obrzydzacie mnie wieśniaki, do obory marsz!!!!!!!
        • Gość: wrocLOVE Tania prowokacja udowodniła tezę o buractwie IP: *.54.16.185.static.telsat.wroc.pl 19.09.10, 18:01
          jak widać na załączonym obrazku. Zresztą ktoś wcześniej już napisał, że chamstwo nie zna granic, tyle tylko, że to nie wrocławianie chamieją na prowincji, tylko pospólstwo przywozi chamstwo do Wrocławia.
        • Gość: mumin Re: Wrocław buraczeje... IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 18:03
          Jeżeli ktoś wychował się na wsi i przesiąknął tą mentalnością to choćby nie wiem jak się starał to i tak widać skąd pochodzi. Jest na twarzy wieśniaków coś charakterystycznego, ciężko to nazwać, czasem jednak nie poznam wieśniaka po wyglądzie, ale po 5 minutach rozmowy już tak. Oczywiście, że Wrocław buraczeje, jest względnie jednym z bardziej atrakcyjnych miast w Polsce, toteż przyciąga buraków niczym magnes. Tak jak Warszawa już dawno zburaczała, Kraków zburaczał tak i Wrocław czeka to samo. Nic na to nie poradzimy.
          • Gość: notoco Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 19.09.10, 18:08
            No i co z tego że poznasz patafianie ....a kto z tobą będzie gadał kuasie jeden ....no i kogo to obchodzi żeś ty z miasta pokrako... Mam cię w mojej małej obsranej dziurcę pomiędzy przydupkami ty wrocławiaczku jeden.
            • Gość: mumin Re: Wrocław buraczeje... IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 18:26
              ość portalu: notoco napisał(a):

> No i co z tego że poznasz patafianie ....a kto z tobą będzie gadał kuasie jede
              > n ....no i kogo to obchodzi żeś ty z miasta pokrako... Mam cię w mojej małej ob
              > sranej dziurcę pomiędzy przydupkami ty wrocławiaczku jeden.

Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Piszesz jak niewykształcony biedak z Pierdziszewa Dolnego. "Żeś ty z miasta" cię zdradziło. Sam widzisz - chwila rozmowy i już wiem skąd jesteś.
              • bellassij Jeden debil o kilku nickach z jednego adresu IP 19.09.10, 18:50
                IP:
                91.192.165.*

Dotychczasowe nicki:
                1) Buraczek
                2) dobraGnidy
                3) też
                4) niewiem
                5) taktojest
                6) był
                7) byc_moze
                8) ale
                9) BurakKartoflany
                10) JaWiesniak
                11) nasBurakow
                12) ACoWroclawiaczki
                13) notoco
                14) chejchej
                15) mata

Na 57 postów połowa tego trolla. Czym tu się podniecać? Ano nie należy karmić debili...
                • Gość: mamamija Re: Jeden debil o kilku nickach z jednego adresu IP: 91.192.165.* 19.09.10, 18:54
                  debil to twój stary
                  • bellassij mamamija ty też ssij 19.09.10, 19:04
                    mam dużego, zmieścisz się cioto :)
                    • Gość: fg53453 Re: mamamija ty też ssij IP: 91.192.165.* 19.09.10, 19:07
                      obawiam się że twojego kutasa nie wylizała by nawet legawa mokra suka
                      • bellassij Re: mamamija ty też ssij 19.09.10, 19:15
                        "nie wylizała by nawet legawa mokra suka"

1) nie wylizałaby - jak już, debilu
                        2) od początku stawiałem na to, żeś przybłędą ze schroniska, stąd dobra znajomość mokrych suk :)
                        • Gość: ochocho Re: mamamija ty też ssij IP: 91.192.165.* 19.09.10, 19:19
                          a tyś kto pokrako śmierdząca....a mokra suka to twoja stara
                          • bellassij Re: mamamija ty też ssij 19.09.10, 19:26
                            Ja? Rakarz. Takich jak ty wyłapuję na pęczki burku...
                            • Gość: sdEEE Re: mamamija ty też ssij IP: 91.192.165.* 20.09.10, 06:56
                              ty pokrako śmierdząca obchlastaj swojej starej gnoju zapedalony
                              • bellassij Re: mamamija ty też ssij 20.09.10, 07:57
                                I refleks na poziomie cioty z Kleczkowskiej schylającej się po mydło :)
                                • Gość: tak Re: mamamija ty też ssij IP: 91.192.165.* 20.09.10, 11:53
                                  belasij na takich jak ty to ja podnoszę prawą nogę i sram
                                  • bellassij Z takich refleksem cioto to już leżysz 20.09.10, 12:13
                                    a noga nadal podniesiona...
                                    • Gość: omajgood Re: Z takich refleksem cioto to już leżysz IP: 91.192.165.* 20.09.10, 13:14
                                      noga podniesoina i sra na twój głupi łep
                                      • bellassij To dziwne cioto 20.09.10, 13:41
                                        bo głowę mam czystą, a ty stoisz po kostki we własnym gó...e :)

PS. Jaki cep taki łep
                                        • Gość: oo Re: To dziwne cioto IP: 91.192.165.* 20.09.10, 17:58
                                          belasij swojej starej cipe ssij

o o dupa, o o dupa ....i belassij wystawia małego fjuta
                                          • bellassij belasij to ksywka twojego fagasa 20.09.10, 18:43
                                            nawet przepisać nicka nie potrafisz cioto :)
                                            • Gość: dffg Re: belasij to ksywka twojego fagasa IP: 91.192.165.* 20.09.10, 18:48
                                              belassij słyszałem że twoja stara sra do gara a twój stary i TY to wpie...
        • Gość: chejchej Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 19.09.10, 18:11
          wy wrocławskie świńtuchy znad Buga każdy wie że jesteśta zaburaczone mordy...
    • Gość: mata Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 19.09.10, 18:16
      wy wrocławiaczki prostaczki mata problemy z głowami przez co bierzeta tabletki od doktorów...ja widział jak wrocławiak się chował pod przychodnią zdrowia psychicznego na Bulwarze Ikara ....leczta się to może zmondrzejeta...chował się bo bał się żeby go kto nie zobaczył że się tam leczy...a leczy się wszystkie wrocławiaki...przez co mają opuchłe mordy i piana im z pyska leci....

Kogo wy obchodzita...jak my przyjedziemy do miasta z całymi rodzinami to was przegonimy z tamtąd...bo my są wartościowe ludzie...a nie to co wy śmierduchy. My umiemy chodować bydło i karmić świnie ...a wy nie potrafita ...bośta głupie ścierwa...

Przegonimy was wrocławiaków pałami z tego miasta i pobudujemy dobre chlewy żeby ludność miała co jeść.
    • Gość: nasNie Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 19.09.10, 18:39
      nas nie obchodzi wasze zdanie o nas bo my wiemy żeśta są brudasy i świntuchy...możeta nas pocałować w rowek...
      My sciągniemy nasze rodziny i naszych kompanów do wrocławia i nikt nam nie podskoczy bo dostanie między oczy. Będziemy siać nasze plemniki na całym wrocławiu aż to miasto przesiąknie wiejską krwią i gnojem.

Całujcie nas w dup.e
    • Gość: fdgsd Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 19.09.10, 18:43
      wrocławiaki to tępe prostaki
    • Gość: ani Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 19.09.10, 18:51
      a nasi wiejscy synowie będą podrywać wasze cury na dyskotekach i im cipki lizać
    • bellassij Re: Wrocław buraczeje... 20.09.10, 19:00
      Jak może szcz... ciota, która ma problemy z prostatą :)
      • Gość: fg Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 20.09.10, 19:03
        bellasij ty prostaku...z krzywym ch...kiem nie podskakuj po dostanie sierpem między oczy
        • bellassij Re: Wrocław buraczeje... 20.09.10, 19:07
          ty uważaj ciotka, bo zanim się sierpem zamierzysz już krzywego w dupie poczujesz :)
          • Gość: fhghf4565 Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 20.09.10, 19:14
            krzywego to miał twój stary jak cie robił ty cepaku jeden
            • bellassij Re: Wrocław buraczeje... 20.09.10, 19:21
              a ty palcem chyba robiony byłeś, bo nawet nie wiesz jak się nazywasz cioto :)

• Gość: sdf43534 Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 20.09.10, 19:24
                ty pokrako nie podskakuj...jak masz problem to się lecz a tego swojego krzywego h...ka wsadz swojej starej
                • bellassij Re: Wrocław buraczeje... 20.09.10, 19:41
                  Podskakuj? Jak na razie to ty próbujesz pokonać za wysokie progi cioto :)
                  • Gość: drfd Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 20.09.10, 19:47
                    jak zbiorę parę chłopów ze wsi to cię cepem, widłami i sierpem utuczemy ty krzywa pało.
                    • bellassij Re: Wrocław buraczeje... 20.09.10, 20:13
                      Jakich chłopów? Chyba kolejne cioty :)
                      • Gość: typrostaku Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 21.09.10, 06:42
                        jak ci taki jeden z drugim sierpem przypie...i albo kosa to zobaczysz zapedalona pało...
                        a chłopi i tak opanują cały wrocław....rozsiejemy tu nasze nasienie
                      • Gość: fdg Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 21.09.10, 06:49
                        ty głupia pokrako jak dostaniesz to się nie pozbierasz...
    • Gość: wyCepaki Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 21.09.10, 06:48
      mi wystarczy parę minuta rozmowy żeby poznać miastowego co to udaje pana kulturalnego
      my na takich panów to puszczamy pierdy my nie jemy w restauracjach tak jak wy
      tylko nam żony gotują kartofle które jemy na wieczór z kwaśnym mlekiem i skwarkami...lublimy kaszę, grochówkę...a wy co nawet świni utrzymać nie potrafita....

Ja jak poznom takiego miastowego to od razu wiem że to prostak i ćwok i mom ochotę wyfikać takiego po dupie jak zasranego kota.
    • Gość: hej Re: Wrocław buraczeje... IP: 91.192.165.* 21.09.10, 06:56
      my wieśniaki to proste chłopy i jak nam kto na drodze podskoczy to dostanie sierpem między nogi albo oczy...

na drodze jedziemy jak chcemy bo jest nasza ....a mieszczuchy muszą nam ustępować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka