Dodaj do ulubionych

nauczycielki z SP 47

24.09.10, 10:25
Mam pytanie do rodziców, których dzieci chodziły do szkoły przy Januszewickiej. Czy możecie mi coś napisać o pani Jadwidze Wadyńskiej i Jolancie Spikowskiej? Mój syn idzie w przyszłym roku do pierwszej klasy i któraś z tych pań prawdopodobnie byłaby jego wychowawczynią. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.

Anka
Obserwuj wątek
    • ansan1970 Re: nauczycielki z SP 47 25.09.10, 15:13
      Czy nikt nie zna tych pań?
      • yoka1 Re: nauczycielki z SP 47 02.10.10, 15:44
        liczysz na to, że ktoś napisze pod ich nazwiskami opinie?

Dziwne....Chciałabyś aby o Tobie ktoś tu wypisywał opinie, jaką jesteś pracownicą?
        • mysiaapysia Re: nauczycielki z SP 47 04.10.10, 13:14
          Sorry - ale dlaczego zainteresowane osoby mają się nie dowiedzieć jaka jest nauczycielka, która ma uczyć ich dzieci przez następne 3 lata? Czy panuje nad uczniami, jakie ma podejście do 6-latków, jak reaguje na liczne pytania rodziców. To są naprawdę bardzo istotne informacje.
          Zresztą, jeśli ktoś ma jakieś zatrzeżenia do danego nauczyciela, a nie chce ich opisywać na forum, to może odpowiedzieć na adres mailowy tego kto pyta. W ten sposób eliminuje się ryzyko oskarżenia o publiczne znieważenie (o ile w ogóle opisywanie jakości czyjejś pracy można uznać za znieważenie).
          Poza tym zastanawiajace jest dlaczego nikt nie pisze samych ochów i achów. Pochwalić na forum publicznym zawsze można. No chyba że za dużo pochwał spowodowałoby zgłoszenie się zbyt wielu kandydatów do pierwszej klasy w tej szkole.
          • yoka1 Re: nauczycielki z SP 47 04.10.10, 17:17
            chodziło mi o to, że kto zechce napisać na forum, gdzie każdy może to przeczytać? Wiadomo, że ludzie opowiadają sobie historie osobiście, maileowo lub telefonicznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka