Dodaj do ulubionych

Endokrynolog Wroclaw

04.10.10, 19:44
Witam pilnie poszukuję lekarza endokrynologa dla 13letniej dziewczyny zależy mi na kontakcie z lekarzem najlepszym, proszę o pomoc Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • talachai Re: Endokrynolog Wroclaw 05.10.10, 09:51
      Witam!
      Ja leczę się u dr Gawrysia, przyjmuje w szpitalu wojskowym (zapomnialam niestety ulicy). JEst naprawdę dobry, robi kompleksowe badania, jest bardzo ludzki, nie olewa pacjenta i nie znam osoby, która skarżyłaby sie na niego. Z tego co się ostatnio dowiedziłam otworzył prywatny gabinet, ale nie wiem niestety gdzie. Telefon do szpitala - to jest rejstracja 71 7660402. JAk coś to Cię pokierują dalej.
      Jest tam też ordynatorka endokrynologii (niestety nie znam nazwiska). TEż jest chwalona, ale wg mnie jest strasznie "rozdarta" i nie ma takiego podejścia do pacjenta jak on i wszyscy się jej w szpitalu boją. W każdym bądź razie jako lekarz ma dobra opinie.
      Życzę powodzenia!
      • annazwrocka Re: Endokrynolog Wroclaw 05.10.10, 10:54
        Dr Gawryś przyjmuje w szpitalu wojskowym na Waigla, a ordynatorem jest Dr. Tuchenleder.Ja z 9 letnią corką chodziłam do przychodni na Dobrzyńskiej - jest tam jedna Pani doktor, nazwiska nie pamiętam.
      • nomina Re: Endokrynolog Wroclaw 05.10.10, 23:30
        Kolejny wątek na ten temat :/.

Strona doktora Gawrysia, którego na tym forum sama kolejny raz polecam:

www.e-endokrynolog.pl.

Tu są namiary na doktora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka