izabelkaf 04.10.10, 19:44 Witam pilnie poszukuję lekarza endokrynologa dla 13letniej dziewczyny zależy mi na kontakcie z lekarzem najlepszym, proszę o pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
talachai Re: Endokrynolog Wroclaw 05.10.10, 09:51 Witam! Ja leczę się u dr Gawrysia, przyjmuje w szpitalu wojskowym (zapomnialam niestety ulicy). JEst naprawdę dobry, robi kompleksowe badania, jest bardzo ludzki, nie olewa pacjenta i nie znam osoby, która skarżyłaby sie na niego. Z tego co się ostatnio dowiedziłam otworzył prywatny gabinet, ale nie wiem niestety gdzie. Telefon do szpitala - to jest rejstracja 71 7660402. JAk coś to Cię pokierują dalej. Jest tam też ordynatorka endokrynologii (niestety nie znam nazwiska). TEż jest chwalona, ale wg mnie jest strasznie "rozdarta" i nie ma takiego podejścia do pacjenta jak on i wszyscy się jej w szpitalu boją. W każdym bądź razie jako lekarz ma dobra opinie. Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
annazwrocka Re: Endokrynolog Wroclaw 05.10.10, 10:54 Dr Gawryś przyjmuje w szpitalu wojskowym na Waigla, a ordynatorem jest Dr. Tuchenleder.Ja z 9 letnią corką chodziłam do przychodni na Dobrzyńskiej - jest tam jedna Pani doktor, nazwiska nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Re: Endokrynolog Wroclaw 05.10.10, 23:30 Kolejny wątek na ten temat :/. Strona doktora Gawrysia, którego na tym forum sama kolejny raz polecam: www.e-endokrynolog.pl. Tu są namiary na doktora. Odpowiedz Link Zgłoś