Dodaj do ulubionych

Piast odnowi ratusz

IP: 212.127.95.* 14.04.04, 19:35
sa inne bardziej zaniedbane czesci miasta, ktore wolaja o remont... moze
lepiej tam ladowac kase ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Brawo Piast! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.04.04, 20:49
      Oby więcej firm stosowało taki marketing :)Może zaczne go pić w takim razie
      przynajmniej bede wiedział, że czesc kasy zostanie przeznaczona na wyższe cele.

Do lola: no to ładuj pieniądze w inne części, kto Ci broni?
      • Gość: kotbehemot Re: Brawo Piast! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 22:17
        Tez w takim razie bede pił piasta- jak zobacze juz rusztowania;)

Im zalezy na duzej ilosci osob które oglądną reklame. Proponuje na dalszy ogien Halę Targową;)
        • Gość: yoga Re: Brawo Piast! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 01:22
          Świetna akcja,wszyscy tak powinni.Moja propozycja jako następna to
          chełmy na Marię Magdalenę.Piwko piję co dzień ale Tyskie,Piasta u mnie
          nieuświadczysz.
          • Gość: ja Oddajcie Piasta Wrocławiowi. IP: *.core.lanet.net.pl 16.04.04, 11:11
            Oddajcie Piasta Wrocławiowi.
            Głupieję.
            Wrocławski Piast nie wiadomo skąd,
            szwedzkie volvo z dolnego śląska,
            wrocławska wódka krakus,
            mercedes z jelcza
            itd.
      • wroc1 Re: Brawo Piast! 15.04.04, 18:06
        Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Oby więcej firm stosowało taki marketing :)Może zaczne go pić w takim razie
        > przynajmniej bede wiedział, że czesc kasy zostanie przeznaczona na wyższe cele.

O ile się nie mylę to w Ratuszu w podziemiach siedzi Valisella (były właściciel Piasta)

> Do lola: no to ładuj pieniądze w inne części, kto Ci broni?

Ratusz się nie rozpadnie, jak mu trochę przyjdzie poczekać. Co innego może spotkać kamieniczki, w okolicach Jedności Narodowej i w Trójkącie.

Zresztą podejrzewam, że jest to ostatnia taka akcja tego browaru. Puszki leją w Kielcach łatwiej - wozić podróbki z Okocimia. w 2007 roku na ziemiach dzisiejszego Piasta mają stać domeczki.

Tak swoją drogą. Beczkowego raczej nie uświadczysz w tym mieście. Puszek się nie tykaj bo nie leją już ich na Dolnym Śląsku i to podróby z napisem 02-690 Warszawa. Jedyne co to dobry jest butelkowy choć napis nanich ten sam 02-690 Warszawa. Książ i Full to to samo. Jak nie wiesz co pic to nie ryzykuj, chyba, że chcesz dać zarobić Krakusom, jak wiesz to niebo w gębie :-). Dla tych co nie lubią mocnych piw polecam Książa w butelce. Tanie i dobre.
    • Gość: PPP Re: Piast odnowi ratusz IP: 62.87.130.* 15.04.04, 08:29
      Brawo Piast trzymajcie tak dalej, niech żyje mocny Piast
      • Gość: ? Re: Piast odnowi ratusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 09:39
        Piast piwo Warszawskie. Kupiłem ostatnio piasta i na etykietce przeczytalem ze
        piast jest z warszawy. Nigdzie nie jest wspomniane ze to piwo z Wrocka, Nawet
        adresu wroclawskiej fabryki nie ma . SKANDAL. Moze ja tez juz mieszkam w
        warszawie tylko jeszcze tego nie wiem?
      • Gość: ? Piast jest z Warszawy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 09:39
        Piast piwo Warszawskie. Kupiłem ostatnio piasta i na etykietce przeczytalem ze
        piast jest z warszawy. Nigdzie nie jest wspomniane ze to piwo z Wrocka, Nawet
        adresu wroclawskiej fabryki nie ma . SKANDAL. Moze ja tez juz mieszkam w
        warszawie tylko jeszcze tego nie wiem?
        • Gość: Rafis Re: Piast jest z Warszawy...raczej z Brzeska IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 15.04.04, 10:30
          Gość portalu: ? napisał(a):

> Piast piwo Warszawskie. Kupiłem ostatnio piasta i na etykietce przeczytalem
          ze
          > piast jest z warszawy. Nigdzie nie jest wspomniane ze to piwo z Wrocka, Nawet
          > adresu wroclawskiej fabryki nie ma . SKANDAL. Moze ja tez juz mieszkam w
          > warszawie tylko jeszcze tego nie wiem?

Z Brzeska bo chyba tam go produkują. We Wrocłąwiu juz nie ma produkcji tego
          piwa dlatego właśnie chca sie podlizać :)

• Gość: zdziwiony piwosz Re: Piast jest z Warszawy...raczej z Brzeska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.04, 12:36
            A co produkują teraz we Wrocławiu??? Okocimia i Carlsberga może???
            • Gość: ? WROCŁAWSKI PIAST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:42
              Żądamy od warszawy aby przywróciła napisy na etykietkach ,że Piast jest z
              Wrocławia !!

JAK TO WROCŁAWIOWI SKRADZIONO PIASTA????? Nie mozemy sie na to godzic. Dzwoncie
              i piszcie do tej kampani piwowarskiej ze maj pisac ze Piast jest wroclawski a
              nie warszawski!
              • wroc1 Re: WROCŁAWSKI PIAST !!! 15.04.04, 18:12

> JAK TO WROCŁAWIOWI SKRADZIONO PIASTA????? Nie mozemy sie na to godzic. Dzwoncie
                >
                > i piszcie do tej kampani piwowarskiej ze maj pisac ze Piast jest wroclawski a
                > nie warszawski!

Należy podziękować Valiselli. Rozwalił browar produkujący najlepsze piwo na świecie - fakt autentycznyczny. Teraz w zamian ostatkiem sił Piast wyremontuje Ratusz gdzie Valisella ma knajpę. Gdzież ten doskonały Porter? Tych śików z Okocimia, Żywca czy Poznania jak Piast zniknie i tak nie będę pił. Całe szczeście, że jest Namysłów.
                • Gość: ? Re: WROCŁAWSKI PIAST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:29
                  Varisella nie rozwalil Piasta tylko nowy wlasciciel ta kampania piwiowarska z
                  warszawki.
                  • wroc1 Re: WROCŁAWSKI PIAST !!! 19.04.04, 10:48

> Varisella nie rozwalil Piasta tylko nowy wlasciciel ta kampania piwiowarska z
                    > warszawki.

Mylisz jedno z drugim
                    Kto uważa się za wielkiego biznesmena i nie potrafi użyć faktu, że browar pod jego władaniem produkuje najlepsze piwo na świecie jest d.pą a nie biznesmenem.
                    To tego trzeba mieć głowę na karku a nie zwalniać dobrych pracowników bo się nie zgodzili z czym z Varisellą. "Pan tu już nie pracuje".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka