Dodaj do ulubionych

Kto szpieguję ludzi w internecie.

18.12.10, 20:44
we Wrocław każde osiedle ma wyznaczoną grupę ludzi która zajmuję się robieniem przeszpiegów użytkowników sieci internet - "Ludzie szpiegują swoich sąsiadów..." We Wrocławiu siec jest stale penetrowana – autor strony zna osobiście przypadki nadużyć z tym związanych; osoby które nas szpiegują często wykorzystuję dane zgromadzone na nasz temat przeciwko nam... Grupą najbardziej narażoną na inwigilację są studenci - osoby przyjezdne - z innych miast ponieważ budzą największe podejrzenia. Osoby przyjezdne - nawet jeśli mają dobrze zabezpieczony komputer - mogą zostać poddane inwigilacji poprzez konia trojańskiego zaszytego w zdjęciu otrzymanym pocztą(e-mail) od osoby która udaje ich kolegę itp. Wśród ludzi zajmujących się robieniem przeszpiegów przez internet znajdują się różne różne osoby: pracownicy ZDIK – kierowcy autobusów i tramwajów, nauczyciele, trenerzy, wybrani studenci oraz pracownicy uczelni wyższych tj. Uniwersytet , Politechnika , Akademia Muzyczna, Szkoła Teatralna itp.

Ludzie zajmujących się szpiegowanie w internecie jest coraz więcej: mają dostęp do naszej poczty, GG, logów internetowych ...
Obserwuj wątek
    • Gość: avg_tt Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. IP: *.imjared.com 18.12.10, 20:55
      no szpiegują i donoszą...proszę się strzec...bo jest ich już bardzo dużo we Wrocław
    • Gość: asasg444 Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. IP: *.selukra.dyn.perspektivbredband.net 18.12.10, 21:05
      no szpiegują!!!
    • berloo Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. 18.12.10, 21:10
      Znowu nie wziąłeś leków?
    • zetkaf Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. 18.12.10, 21:19
      Wogole, wszyscy czatuja na twoje dane osobowe, a ty, chocbys chcial, nie jestes w stanie ich zabezpieczyc...
      wiesz, nawet ksiazka o tym byla, Traveler bodajze, jesli sie nie myle... ludziom normalnym pomaga zrozumiec, ze to szpiegowanie to zadne szpiegowanie, jednak paranoikom raczej pomoze poglebic paranoje...
    • Gość: pozdrawiam Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 12:46
      Nie martw się u ciebie mózgu i tak nie wyszpiegują.
    • Gość: agd_3453 Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. IP: *.rz1.wg1337.de 30.12.10, 07:45
      Nie wiem czemu niektórzy tu na forum próbują ze mnie zrobić wariata chorego na manię prześladowczą. To co napisałem powyżej to prawda.

Co ciekawe parę miesięcy temu udało mi się trafić na takiego gościa co szpieguję ludzi w internecie na uczelni w Lublinie( UMCS ). Udało mi się go podejść - no cóż mam pewne doświadczenie z tego typu ludźmi. Ten pojeb z lublina jeszcze się odpierał że on nie...ze gów..chciał mi naje..bać ... Ale i tak mu ch.....a z tego wyszło.

Proceder który opisałem powyżej działa już chyba w całej polsce. Mam na to dowody z Lublina i Wrocławia. A co ciekawsze udało mi się też ustalić że to szpiegowanie jest na całą polskę.

Co ciekawe tego typu ludzie są zarozumiali i myślą ze są....

Teraz to chyba w każdej grupie studenckiej jest taki jeden koleś co zajmuję się szpiegowaniem reszty.
      Można ich łatwo rozpoznać - wystarczy tylko trochę wprawy :)

PS. Tak się zastanawiam czy by nie założyć strony z nazwiskami ludzi którzy się tym zajmują bo znam już parę nazwisk.

• berloo Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. 30.12.10, 08:15
        Gość portalu: agd_3453 napisał(a):

> Proceder który opisałem powyżej działa już chyba w całej polsce. Mam na to dowo
        > dy z Lublina i Wrocławia. A co ciekawsze udało mi się też ustalić że to szpiego
        > wanie jest na całą polskę.

Skoro masz dowody, to je zaprezentuj zamiast wypisywać te paranoiczne teksty.
        • Gość: jjj999 Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. IP: *.siec.astro-net.pl 30.12.10, 08:43
          mam dowody na to że proceder ma miejsce w dwóch miastach...w innych też na pewno...
          Pisząc na całą Polskę chodziło mi o to że ci co szpiegują mają dostęp do ruchu sieciowego w całej polsce...

A to co napisałem to prawda a nie paranoja.
          • berloo Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. 30.12.10, 22:58
            Gość portalu: jjj999 napisał(a):

> mam dowody na to że proceder ma miejsce w dwóch miastach...w innych też na pewn
            > o...
            > Pisząc na całą Polskę chodziło mi o to że ci co szpiegują mają dostęp do ruchu
            > sieciowego w całej polsce...
            >
            > A to co napisałem to prawda a nie paranoja.

Przedstaw te rzekome dowody zamiast zapewniać w kółko, że je masz.
    • Gość: web Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 22:02
      szpieguje przede wszystkim opiekun tego forum oraz portal gazeta.pl
    • Gość: sddfsd Re: Kim jest bellassij IP: *.siec.astro-net.pl 02.01.11, 17:19
      no jeśli wyszukacie parę wątków tego typa to zobaczycie że używa stylu śmiania się:
      Hi, Hi, Hi

W poradniku mowy ciała czytamy:

(he! he! he!)
      Wskazuje na śmiałość i dominację w sowim otoczeniu.

B. BETA
      (hi! hi! hi!)
      Znamionuje brak wiary w siebie i słabą konstrukcję psychiki.

Wygląda więc na to ze bellassij jest człowiekiem o słabej konstrukcji psychicznej a do tego brak mu wiary we własne siły

Bua cha cha cha cha chaaaaaaaa

Bellassij ty cioto!!!!
    • Gość: ksdfd Re: Bellassij to słabeusz che che :) IP: *.siec.astro-net.pl 02.01.11, 17:21
      no jeśli wyszukacie parę wątków tego typa to zobaczycie że używa stylu śmiania się:
      Hi, Hi, Hi

W poradniku mowy ciała czytamy:

(he! he! he!)
      Wskazuje na śmiałość i dominację w sowim otoczeniu.

B. BETA
      (hi! hi! hi!)
      Znamionuje brak wiary w siebie i słabą konstrukcję psychiki.

Wygląda więc na to ze bellassij jest człowiekiem o słabej konstrukcji psychicznej a do tego brak mu wiary we własne siły

Bua cha cha cha cha chaaaaaaaa

Bellassij ty cioto!!!!
    • Gość: kkgfd Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. IP: *.siec.astro-net.pl 02.01.11, 17:27
      O zobaczcie tutaj jak śmieję się się bellassij:
      Tekst linka

no i tutaj:
      Tekst linka
      • Gość: widzicie Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. IP: *.siec.astro-net.pl 02.01.11, 17:29
        jaką ciotą jest bellasij - nabija się z innych a sam ma słabą konstrukcję psychiczną no i brak mu wiary w siebie...

Bellassij jak ci tak brak wiary w siebie to ci może nie stanąć..:)
      • bellassij No masz ci los. Rozgryzłeś mnie! 02.01.11, 17:30
        Ale wierzę w twoje niespożyte zasoby idiotyzmu cieciu
        • Gość: dfgd565 Re: No masz ci los. Rozgryzłeś mnie! IP: *.siec.astro-net.pl 02.01.11, 17:33
          no proszę - słaba konstrukcja psychiczna..się odzywa ....masz słabe ego cioto...

fox.klte.hu/~keresofi/psyth/a-to-z-entries/egostrength.html
          Ciekawe czy mały ci staje,,,
        • Gość: kiet46565 Re: bellassij - jak to było ? IP: *.siec.astro-net.pl 02.01.11, 17:36
          mamusia cię nie przytulała ?
    • Gość: dfgd0 Re: Biedny ten nasz bellassij IP: *.siec.astro-net.pl 02.01.11, 17:43
      mamusia go nie przytulała...ma słabą konstrukcję psychiczną i brak mu wiry w siebie...

o maj gooot!!!
      • bellassij Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew 02.01.11, 17:47
        .
        • Gość: fdfgd45564 Re: Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.siec.astro-net.pl 02.01.11, 17:50
          słaba ciota bellassij ziewa a to ciekawe...
          Bellassij - Ty ciotko co tak podskakujesz do ludzi na forum ?
          • bellassij Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew 02.01.11, 17:52
            Podskakuję? Nie zauważyłem, natomiast burków zlewam ciepłym moczem.
        • Gość: rer Re: Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.siec.astro-net.pl 02.01.11, 17:53
          słaba konstrukcja psychiczna bellassija

• Gość: spfs Re: bellassij ma słabą konstrukcję psychiczną IP: *.siec.astro-net.pl 02.01.11, 17:57
      bellassij ma słabą konstrukcję psychiczną - śmiechu warte :)

• Gość: dfgd564 Re: bellassij ma słabą konstrukcję psychiczną IP: *.siec.astro-net.pl 03.01.11, 07:38
        to ciekawe - może stary bellassija za słabo się starał i dlatego wyszła ta słaba konstrukcja...che che :)
        • Gość: Dr Hałs Ciekawy przypadek IP: *.premegal.com.pl 03.01.11, 10:26
          Zapraszam do siebie, mam już kilka udanych przypadków wyleczenia pie...ięcia polegającego na pisaniu kolejnych postów, potem odpisywaniu samemu sobie, po to, by sprawić wrażenie podtrzymania konwersacji w wątku. To nawet nie trollowanie, to klasyczna choroba psychiczna.
          • Gość: dgf0090 Re: Ciekawy przypadek IP: *.siec.astro-net.pl 03.01.11, 10:47
            a jak nazywa się ta choroba doktorku ?
        • Gość: okd Re: bellassij ma słabą konstrukcję psychiczną IP: *.siec.astro-net.pl 04.01.11, 08:53
          .
    • Gość: nBar Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. IP: 199.48.147.* 05.01.11, 06:09
      szpiegują ci którzy nie mają swojego życia.
      • Gość: jjtr Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. IP: 199.48.147.* 06.01.11, 07:33
        i siedzą godzinami przy internecie
    • Gość: noAle Re: Kto szpieguję ludzi w internecie. IP: *.siec.astro-net.pl 13.01.11, 11:19
      Ci co szpiegują mają wyrapione oczy i kudłate tłuste łby( tłuste włosy ) no i są pokrakami co za ludźmi do kibla latają. A najgorsze w nich jest to że są ziergate i głową szybko obracają gn.oje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka