garym 13.01.11, 14:56 a ja apeluję do Rafała o dokończenie obwodnicy śródmiejskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gitman rafik da rade IP: 81.219.145.* 13.01.11, 15:07 nie wiem jak budzet Wrocka, ale Rafcio da rade! tego mozna byc pewnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: rafik da rade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 15:27 Jak będzie tak "dawał radę" jak do tej pory, to ratuj się kto może! Facio jedzie na tym co zbudowała przez kilkanaście lat poprzednia ekipa, ale jak widać coraz więcej klocków całej układanki wysypuje mu się z rączek. Po prostu sam PR nie wystarcza, trzeba mieć jeszcze talent menadżerski i potrafić ciężko pracować, a nie uganiać się po konferencjach w obstawie kilkunastu goryli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: rafik da rade IP: 193.22.252.* 13.01.11, 15:40 > Facio jedzi > e na tym co zbudowała przez kilkanaście lat poprzednia ekipa, ale jak widać cor > az więcej klocków całej układanki wysypuje mu się z rączek. Prezydentem jest już 9-ty rok. To całkiem sporo jak na "jechanie na poprzedniej ekipie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piper Re: rafik da rade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 16:05 Prawda niech radni prezia Dutkiewicza doprowadzą do budowy OŚ do Krzywoustego , obwodnicy Psiego Pola i Łącznika Pawłowickiego a nie biciem piany o coś co wiadomo ze do 2015 roku i tak ma być bezpłatne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: rafik da rade IP: *.internetia.net.pl 13.01.11, 20:15 "Poprzednia ekipa"? Tzn. KTO? Bogdan Zdrojewski, który urządził siebie i swoja małżonkę, a zamiast rzeczywistego budowania brylował socjologicznie, tudzież budował kapitał polityczny używając powodziowego PR-u? Co by nie mówić o Dutkiewiczu (bo ten oczywiście mógł zrobić znacznie więcej), jest lepszym gospodarzem miasta od wszystkiego co widzieliśmy po 1989 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: rafik da rade IP: *.internetia.net.pl 13.01.11, 23:12 A cóż takiego zbudowała poprzednia ekipa oprócz fontanny i remontu Rynku? Zajrzyj do dokumentów sprzed 8 lat - poziom zadłużenia, bezrobocie, stan ulic i kamienic, poziom inwestycji, wielkość budżetu, wydarzenia sportowe i kulturalne itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
karbonskiwidlak Niech jest płatna - ale niech wprowadzą winiety. 13.01.11, 17:10 W Polsce opłaty są chore - nigdzie nie ma takich cen... Dwukrotne przejechanie trasy (w dwie strony) Wrocław -Katowice ma kosztować tyle ile w Czechach miesięczna winieta na autostrady i drogi szybkiego ruchu dla samochodów osobowych. Czterokrotne przejechanie trasy (w dwie strony) Wrocław -Katowice ma kosztować tyle ile w Czechach ROCZNA (nawet ponad bo 13 miesięczna) winieta na autostrady i drogi szybkiego ruchu dla samochodów osobowych. Czy my w Polsce musimy płacić takie kosmiczne kwoty? Dlaczego nie ma winiet, które usprawniły by podróżowanie, obniżyły by gigantyczne koszty poboru opłat, pozwoliły by zarobić rządowi i w dobrych cenach podróżować Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Niech jest płatna - ale niech wprowadzą winie 14.01.11, 08:51 > Dlaczego nie ma winiet, które usprawniły by podróżowanie, obniżyły by gigantycz > ne koszty poboru opłat ... To pytanie zawiera w sobie odpowiedź. Chodzi o dojenie na kosztach obsługi. Jak z "Misiem" im on droższy, tym ... Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Niech jest płatna - ale niech wprowadzą winie 14.01.11, 08:58 Małe Czechy to i mało autostrad, więc mogą mieć winiety, w Polsce taka winieta musiałaby być 5 razy droższa. Odpowiedz Link Zgłoś
masz108 oddam nie ważny głos 13.01.11, 20:36 Mam wyborcze prawo do oddani głosu nie ważnego ... co chyba uczynię bo nie widzę ugrupowania politycznego wartego mojego głosu a nie głosowanie jest gorsze więc oddam nie ważny głos którego nie można doliczyć oby tak dalej naprawdę głupota jest polskim dobrem narodowym i mamy w naszym kraju całe zastępy urzędniczej głupoty z czego powinnyśmy być dumni ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: oddawać to ty możesz najwyżej mocz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 20:40 Zanim nazwiesz kogoś głupkiem najpierw popatrz w lustro. Język polski ma pewne reguły, warto się z nimi zapoznać. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: oddam nie ważny głos 14.01.11, 08:57 > Mam wyborcze prawo do oddani głosu nie ważnego ... co chyba uczynię bo nie widz > ę ugrupowania politycznego wartego mojego głosu a nie głosowanie jest gorsze ... Może czegoś nie rozumiem ale mam wrażenie, że w praktyce sprowadza się to do tego samego. Wygrają ci co dostaną większość ważnych głosów. Odpowiedz Link Zgłoś