IP: 156.17.117.* 28.01.11, 10:39
Poszukuję dobrego ortopedy, chodzi o bóle kręgosłupa lędźwiowego. Byłam juz u dość popularnego dra Okońskiego i niestety nie mogę podzielić entuzjazmu innych. Jeśli znacie kogoś sensownego, podzielcie się proszę namiarami.
Z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • fizjo01 Re: Ortopeda 29.01.11, 23:12
      Bardziej proponuje neurochirurga on dużo lepiej sie zna na kregoslupie niż ortopeda (ortopeda jest skuteczny w przypadku skoliozy, zas neurochirurg w chorobie dyskowej i innych). Moge podac namiary na bardzo dobrego neurochirurga, ktory uratowal moj kregoslup.
      • Gość: Ola Re: Ortopeda IP: *.internetia.net.pl 30.01.11, 09:46
        O! To ja bardzo poproszę. Chodzi o przepuklinę odcinka L4-L5, która czasami daje mi tak do wiwatu, że nie wiem, jak się nazywam.
        Dziękuję :)
        • fizjo01 Re: Ortopeda 30.01.11, 12:20
          Polecam Ci dr Załuskiego, świetny specjalista i lekarz z sercem.Nie zamienilabym go na innego.Bardzo mi pomógł. Tutaj masz namiary na doktora
          dr Rafał Załuski - telefon 504 549 351. Doktor przyjmuje w czwartki, koszt wizyty 100 zł.Należy się pod tym numerem zarejestrować. Adres: Podwale 75 pok. 121a

Tutaj masz ten nr do doktora do szpitala do jego gabinetu tel.: 071 734 34 30 , tylko tam niestety cieżko doktora złapać.
          W razie pytań pisz śmialo :)
          A jak duża masz tą przepukline, robilas mri lub tk kregoslupa.
          Jakbys chciala to pisz na maila saseta@wp.pl

• Gość: Ola Re: Ortopeda IP: *.internetia.net.pl 30.01.11, 14:11
            Dzięki wilekie za namiary. Spróbuję się w takim razie umówić. Przepuklinę mam w fazie protrusio, lekko uciskającą worek oponowy (taki jest opis MRI). Podobno jeszcze na tym etapie ulgę powinna przynieść rehabilitacja, byłam na serii 10 zabiegów, ale jak plecy, jak bolały, tak bolą, a ból zazwyczaj promieniuje na prawą nogę. Moja praca (bywa, że i kilkanaście godzin przy komputerze) też mi raczej nie pomaga :)
            Zobaczymy, co powie pan doktor.
            Jeszcze raz dziękuję!
            • fizjo01 Re: Ortopeda 30.01.11, 21:11
              nie ma za co :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka