Dodaj do ulubionych

Uraz środstopia

16.04.25, 12:52
Cześć wszystkim
Moze ktoś miał podobnie i może mnie wesprzeć co dalej? W grudniu 2024 przed samymi świetami w sklepi nagle poczułam ostry ból stopy coś w niej strzeliło i bolało jak diabli ale po jakims czasie ból zelżał i cieżko mi było chodzic ale ze wzgledu na swieta i prace nie poszłam fo lekarza dopiero 10. 01 kostka i cala stopa juz mnie rak bardxo bola i nadodatek noga mi sie wywineła ze pojechalam na sor. Tam na rtg wyszlo miejce zacienione przy kości sześciennej i odłamy kostne niewielkie. 3 tygodnie w ortezie i usg. Na usg wyszlo albo zmeczeniowe zlamanie kosci szesciennej albo awulsyje zlamanie znow 3 tygodnie orteza i rezonans. Rehabilitacja żadne cwiecznia bo noga puchnie wiec masaze i krioteriapia naswietlanie. 4 dni w pracy i kolejny sor bo noga spuchła i zsiniala dostalam proszki przeciwzakrzepowe. I tak do dzis to 4 miesiace kiedy ledwo chodze boli mnie jak niewiem co niemoge przeniesc ciezaru ciala na prawa noge??? Czekam na wynik rezonansu i kolejna wizyte u ortopedy. Może ktos mial podobnie ????
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka