Gość: Jagódka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 14:21 Interesuje mnie Wasza opinia na temat Dr Konrada Leśniakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: Dr Leśniakowski IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 19:34 Chodze do niego od sierpnia 2010r na koszarową do przychodni.Wczesniej lezałam u niego na oddziale gdzie jest ordynatorem.Jestem zadowolona bardzo dobry specjalista na poczatku może wydawac sie oschly ale to bardzo fajny i dobry lekarz moge go szczerze polecić.I co najważniejsze zna się na tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagódka Re: Dr Leśniakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.11, 10:11 Dziekuję mika za odpowiedź. Ja tez leczę się na Koszarowej. Po wizycie u doktora miałam mieszane uczucia, no ale może następnym rzem będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: Dr Leśniakowski 22.03.11, 16:50 Jeżeli chodzi o kompetencje lekarskie, to na pewno dobry lekarz. Mój ojciec leczy się na koszarowej od kilku lat. Ma marskość wątroby. Ojciec twierdzi jednak, że jest taki oschły, ale w sumie co tam, nie oschłość się tu liczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Dr Leśniakowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.11, 10:06 A czy ktoś dysponuje może nr tel kom do dr Leśniakowskiego? Jestem jego pacjentką (fakntastyczny, niezwykle kompetentny specjalista!), niestety ukradziono mi telefon, a wraz z nim nr kontaktowy. Poprzez szpital na Koszarowej nie udało mi się z Nim skontaktować, ciągle przekierowują rozmowy do innych miejsc... Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Dr Leśniakowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.11, 10:09 To prawda:) Również jestem pacjentką doktora Leśniakowskiego od stycznia br. Doskonały fachowiec i wspaniały człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: Dr Leśniakowski IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.11, 17:46 chyba troche przesadzacie z tymi pochwalami. Czesto jest opryskliwy i nie zawsze jego dorady pomagają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msio Re: Dr Leśniakowski IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.11, 17:33 zgadzam się z poprzedniczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek83 Re: Dr Leśniakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 16:31 Dla mnie byl bardzo mily, wszak kazdy ma swoje dobre i zle dni. W kazdym badz razie bardzo dobry specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mózgowiec Re: Dr Leśniakowski IP: *.finemedia.pl 10.04.13, 11:24 dr.Leśniakowski gbur cham.traktuje ludzi jak zło konieczne chroń nas Boże od takich lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mózgowiec Re: Dr Leśniakowski IP: *.finemedia.pl 10.04.13, 11:33 dr.Leśniakowski gbur cham.traktuje ludzi jak zło konieczne chroń nas Boże od takich lekarzy .zwykłych ludzi traktuje jak psychicznie chorych.radzę omijać pana doktora z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dr Leśniakowski IP: *.play-internet.pl 21.05.13, 19:36 Nie wiem jaki z niego specjalista, na mnie nie wywarł dobrego wrażenia. W krótkiej rozmowie telefonicznej opowiadam lekarzowi ordynatorowi o tym, że jestem obciążona genetycznie chorobą nowotworową jelita grubego, Pan oczywiście chamski, koniecznie chciał mi udowodnić, że jestem kompletną wariatką. I właśnie ten sam lekarz odpowiada mi na moją prośbę o badanie kolonoskopowe, że takie badania to po czterdziestce (mam 27 lat). Mój Tata zmarł na raka w wieku lat 39 (wykryty w wieku lat 37. - bardzo uzłośliwiony). U jego brata, w wieku 35. lat wykryto pole minowe w jelicie grubym - wręcz usiane polipami, ale i tak zmarł kilka lat później na nowotwór wątroby (przerzuty) przez złą diagnostykę w mieście, w którym ja też mieszkam. Ich ojciec zmarł na raka mając zaledwie 34 lata. Ich dziadkowie również zmarli na nowotwory. A pan "ordynator" gastroenterologii mówi mi, że badanie dopiero po czterdziestce?! Dla mnie to nie fachowiec. To jakieś straszliwe nieporozumienie :( ach i żaden szpital nie wykona tego badania, bo to profilaktyka, a ja nie jestem chora. makabra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IM Re: Dr Leśniakowski IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.13, 13:25 Nie polecam. Narzeczony (25 lat) chodził do tego lekarza (prywatnie) przez 2 lata z bólem brzucha i wzdęciami. Bez wykonania jakiegokolwiek badania wskazał na zespól jelita drażliwego. Niestety bóle ciągle nasilaly się cyklicznie. W końcu wylądował u niego w szpitalu na oddziale i co okazalo się? Guz wielkości dwóch męskich pięsci w jelicie grubym, niedrożnośc jelit, stan zapalny i niestety przerzut nowotworowy na wątrobę wielkości mandarynki. Niestety rak. Też nie chciał wykonac badań i nie zalecił kolonoskopii, bo nie było wskazań i takie badanie wykonuje się po 40-tym roku życiu (wg niego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IM Re: Dr Leśniakowski IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.14, 13:38 Witam. Chciałam wszystkich poinformowac, ze moj post z 09.11.13 jest juz nieaktualny. Moj narzeczony, pozniej maz, zmarl 09.09.2014 na raka watroby z przerzutami. Niestety, ale chemioterapia nie zadzialala na organizm meza. O jego śmierc obwiniam wyzej wspomnianego lekarza, poniewaz już w 2011 r zbagatelizowal objawy i nawet slowem nie wspomnial o zrobienia dodatkowych badan (kolonoskopii). Omijajcie go szerokim lukiem. Ja tej sprawy nie zamierzam zostawic samej sobie i bede probowac dociekac sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IM Re: Dr Leśniakowski IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.14, 13:43 Przepraszam sprostowanie: mąż zmarl na raka jelita grubego z przerzutami do watroby, a potem do wezlow chlonnych, dwunastnicy, miednicy, pluc.. Przez nerwy pomylilam sie. To byl rak jelita grubego, a maz mial 26 lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okapi Re: Dr Leśniakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.14, 00:48 Masz rację. Co prawda wątpię, żeby udało Ci się tę sprawę wygrać (już widzę linię obrony lekarza: "stan pacjenta nie wskazywał na..."). Ale może go to chociaż skłoni do jakiejś refleksji nad sobą. Dr Leśniakowski jest z tych lekarzy, którzy tak panicznie boją się błędu nr 1 (a więc leczenia zdrowego), że stanowczo za często popełniają błąd nr 2 (czyli zaniechanie leczenia chorego). A to niestety nie koniec listy jego wad. Druga, też często spotykana, to tendencja do tłumaczenia wszelkich objawów psychiką. Po wizytach u wielu lekarzy odnoszę wrażenie, że ta diagnoza jest nadużywana z około 4-5 krotną przebitką. A więc tylko w 1 przypadku na 4-5 jest uzasadniona. Ja rozumiem, że wolny rynek, konkurencja, wyścig szczurów, ale żeby gastrolog już od drzwi pytał o nastrój? Leśniakowski też to ma. Trzecia to brak umiejętności słuchania pacjenta. A czwarta to brak pokory. Taka kumulacja wad prędzej czy później musiała dać "efekty". Współczuję Ci, że do niego trafiliście. Być może we wcześniejszym stadium dałoby się to jeszcze jakoś wyprowadzić na prostą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Dr Leśniakowski IP: 83.1.81.* 03.03.14, 12:34 lecze się w klinice od 4 lat i mam także nieprzyjemne doświadczenia odnośnie dr Leśniakowskiego.jest bardzo niezbyt przyjaznie nastawiony do pacjenta,robi z nich wariatów.jednych pacjentów odsyła do domu mających wcześniej ustalony termin a kolegów bądź znajomych wciska na to miejsce.przyjechałem do kliniki na umówiony termin i zrobiono mi badanie krwi i wyszło ze miałem 2promile alkoholu(chyba musiałem niezle być wstawiony) oczywiście to była bzdura a na wywiadzie napisano ze badano mnie a nawet nikt mnie nie dotknął.Ale co można udowodnić skoro ręka ręke myje. Odpowiedz Link Zgłoś
maxx87 Re: Dr Leśniakowski 19.03.16, 21:40 Zgadza się!! ja mam crohna i po 1,5 roku chodzenia do niego z ciągłymi biegunkami (po diagnozie! i stanie bardzo poważnym!) zastosował u mnie minimalną dawkę leczenia po czym stwierdził cytując "sr*czki kazdy ma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliis mało wie.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.14, 20:26 jak dla mnie beznadziejny niekompetentny lekarz, poszłam do niego z helicobacter a on mi dał leki na refluks przełyku, powiedział, że wszyscy mają wzdęcia i jakoś żyją.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okapi Freudysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.14, 02:09 Tu nie chodzi o to, że jest oschły czy coś takiego, bo lekarz ma leczyć a nie być miły. Problem u doktora Leśniakowskiego jest z czym innym. Owszem zleci kilka podstawowych badań, ale jeśli one nic nie wykażą zaczyna sugerować psychologa, psychiatrę, relaksację, pociesza, że "idzie lato" (sic!). Być może w innych dziedzinach jest dobry, ale jego diagnostykę porównałbym do sita z bardzo dużymi dziurami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirol doktor samo zło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.15, 21:20 Taka flejo-mameja. Do pacjenta podchodzi od razu z nastawieniem " nie zawracaj czterech liter" , "coś sobie uroiłeś człowieku" ," taka twoja uroda" , "idź człowieku do psychiatry" itp. Robi wielką łachę "jego wielka eminencja " że poświęca swój cenny czas na rozmowę z pacjentem. Totalna arogancja i lekceważenie pacjenta, niemiły i opryskliwy. Przy studentach na obchodzi ( jeśli tylko zaszczyci swoją obecnością ) robi sobie żarty z pacjentów! Odniosłem wrażenie, że pozjadał wszystkie rozumy - taki on ważny i wszystkowiedzący. ODRADZAM TEGO CZŁOWIEKA. Żona z przetoką a on swoje , nic Pani nie jest, wydaje się Pani . Człowiek PORAŻKA. - a ludzie do niego trafiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: doktor samo zło IP: 176.2.86.* 10.05.15, 13:59 Mam dobre zdanie na temat dr Lesniakowskiego. Uratowal mi ojca. Bardzo dobry diagnostyk z duzym doswiadczeniem. Bardzo konkretny i rzeczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okapi Re: doktor samo zło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.15, 19:35 Jak do tego doszło? Postawił właściwą diagnozę czy w jakiś inny sposób? Mnie jego diagnostyka, mówiąc kolokwialnie, nie powala. Ale mimo wszystko cieszę się, że są ludzie, którym był w stanie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUZYK Re: Dr Leśniakowski IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 08.02.16, 19:55 tragedia! facet nie ma POJĘCIA o tym co dolega pacjentowi, nie zapoznaje się z dokumentacją medyczną jest wszechwiedzący i sam dla siebie jest super autorytetem, rozumy wszystkie pozjadał i nie liczy się z żadną dokumentacją medyczną i opinią innych lekarzy, którzy wcześniej robili badania np. RTG z barytem, czy też manometrią...smutne, że tacy ludzie jeszcze "leczą" i do tego mogą piastować funkcję Ordynatora tak poważnego działu... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof1425 Re: Dr Leśniakowski 22.12.16, 18:06 Lekarz pożal się Boże !!!! Stanowczo odradzam. Podczas "badania" stwierdził, że wszystko ok, a jak się okazało, za dwa miesiące pogotowie mnie zabrało, gdyż, jak się okazało, miałem rozległy wrzód na żołądku i dwunastnicy, a Pan "doktor", niby specjalista w gastrologii, nie potrafil nawet tego wybadać....Ponadto bardzo zarozumiały i pewny siebie, stanowczo nie polecam !!! Wolałbym leczyć się u jakiegoś znachora, aniżeli u "doktora" Leśniakowskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof1425 Re: Dr Leśniakowski 22.12.16, 18:12 Stanowczo odradzam !!! Nie potrafił wykryć nawet rozległego wrzoda na żołądku i dwunastnicy !!1(po dwóch miesiącach od jego badania pogotowie mnie zabrało, wtedy to wyszło). Arogancki, zarozumiały, ma gdzieś zdrowie pacjenta ! Jego słowa, mimo choroby, na moje pytanie, co będzie, jak mi się coś stanie ? cyt." ...A, to już Pana sprawa..." (wypowiedziane z ironią). A gdzie przysięga Hipokratesa, "PANIE DOKTORZE?"....Pewnie jej Pan nawet nie zna.... Odpowiedz Link Zgłoś