Dodaj do ulubionych

Wspomienie o Mariuszu Łukasiewiczu

IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.05.04, 18:26
Bardzo żałuję Mariuszu, że nie dane nam było się spotkać - "zawaliła" kiedyś
sprawę Twoja sekretarka... cóż - ludzie, ludzie, ludzie Odpoczywaj w spokoju -
KJS
Obserwuj wątek
    • Gość: tomasz jakub es. wyrazy kondolencji IP: *.provider.pl 03.05.04, 19:09
    • Gość: B. Mertens Re: Wspomienie o Mariuszu Łukasiewiczu IP: *.ipt.aol.com 04.05.04, 11:55
      Nie znam Pana Lukasiewicza i szczerze piszac po raz pierszy teraz o tym
      czlowieku przeczytalam. Znalam Bank Lucas. Po przeczytaniu tych wspomnien
      skladam swoje kondolencje. Szkoda, ze tacy ludzie odchodza tak szybko z tego
      zycia.
    • Gość: michal Re: Wspomienie o Mariuszu Łukasiewiczu IP: *.acn.waw.pl 04.05.04, 12:14
      tacy ludzie od zawsze mi imponowali i zawsze bede staral sie im dorownac.
      mam nadzieje, ze tam gdzie teraz jest moze tworzyc i kreowac o wiele wiecej niz
      tutaj.
    • Gość: Ania Re: Wspomienie o Mariuszu Łukasiewiczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 15:07
      Nie znam człowieka ,ale z tego co przeczytałam sądze że takich ludzi powinno
      być wiecej. Chciaż wtedy nie byliby tacy wyjatkowi...
    • Gość: anika Wspomienie o Mariuszu Łukasiewiczu-autorytet IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 16:22
      Szczerze mówiąc kim był pan Mariusz dowiedzialam sie nie tak dawno, tuż przed
      jego odejściem. Teraz wiem, ze bede dążyć do tego aby choć troche Mu dorownać,
      być taka jak On... Na zawsze pozostanie dla mnie autorytetem, mam 17 lat i
      informacje o tym cudownym człowieku, przyszły dla mnie w odpowiednim momecie
      zycia... Dzieki niemu zozumialam jego prawdziwy sens... DZIĘKUJĘ ...

[*] spoczywaj w pokoju...
    • Gość: Basia Re: Wspomienie o Mariuszu Łukasiewiczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 16:26
      Uczciwy i wspaniały człowiek. Miałam przyjemność zetknąć się z Nim i z tym co
      tworzył. Szczere wyrazy współczucia dla bliskich.
    • Gość: Znajoma Re: Wspomienie o Mariuszu Łukasiewiczu IP: *.os.kn.pl 04.05.04, 22:01
      Był najmądrzejszym człowiekiem jakiego znałam, a nadto ciepły i nieodgadniony
      do końca...to szok, że już z Tobą /z Nim/ nie porozmwiam, a o tak wiele
      chciałam zapytać...nie zdążyłam.
      Dlaczego wspaniali ludzie tak czybko odchodzą?............
      Nie odkładajcie niczego na potem bo nie zdązycie........
    • Gość: Jarek Bardzo często GW tworzy mity o kanaliach IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.05.04, 18:53
      Bardzo często w GW znajdujemy niestety kreowanie autorytetów z łajdaków. O
      Stalinowcach pisze się, że to prawi ludzie. O mordercach i złodziejach, że to
      mężowie stanu.

Ale nie tym razem. Znałem Mariusza bardzo dobrze. To był świetny człowiek. Pod
      każdym względem. R.I.P.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka