Dodaj do ulubionych

Wraca nowe zarazem

26.06.16, 15:14
Serdecznie dziękuję policjantowi o numerze służbowym: 96 58 30 i Polska Policja za skuteczne zniwelowanie 20 lat mojej pracy wychowawczej.

Wracającego znad Wisły 20-latka policja zaprosiła do radiowozu za znaczek Razem na plecaku.
ZA ZNACZEK NA PLECAKU.

Tam, w zaciszu, bez świadków, policjant-kozak mówił, że nie lubi lewackich kurew i pedałów. Zapytał, czy młody lubi w dupę i czy bzyka się z pedałem Zandbergiem. Zapytał, czy jest komunistą czy tylko lewacką spierdoliną.

Pierwszy błąd
Obserwuj wątek
    • diabollo Re: Wraca nowe zarazem 27.06.16, 07:40
      Podła zmiana.

Kłaniam się nisko.
      • oby.watel Re: Wraca nowe zarazem 27.06.16, 10:13
        Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę, a skoro nie, to ja zwrócę, że to nie byli funkcjonariusze zatrudnieni przez PiS. Oni już w tej policji pracowali, pozytywnie zweryfikowani i po testach. Więc nie tyle dobra zmiana, co kontynuacja.
        • grzespelc Re: Wraca nowe zarazem 27.06.16, 12:22
          Jaki naród, tacy policjanci...
          • oby.watel Re: Wraca nowe zarazem 27.06.16, 13:03
            Nikt tak człowieka dobrze nie zna jak on sam. Tym niemniej nie uogólniaj. Zandberg to też ten naród.
            • grzespelc Re: Wraca nowe zarazem 27.06.16, 16:49
              Tak, i dobrzy policjanci, których nie brakuje, to też ten.
              • oby.watel Re: Wraca nowe zarazem 27.06.16, 17:06
                To co miała oznaczać ta uwaga a la PiS? Jak maja nas szanować inni, skoro sami się nie szanujemy?
    • grzespelc Re: Wraca nowe zarazem 27.06.16, 16:53
      mamy wersję oficjalną:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20306498,bulwersujaca-historia-policjant-do-20-latka-jestes-komunista.html#MT2
      • oby.watel Re: Wraca nowe zarazem 27.06.16, 17:09
        Za komuny też zawsze obywatel znieważał kryształowego milicjanta, który z narażeniem życia przeprowadzał staruszki przez jezdnię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka