Dodaj do ulubionych

Dialog sponsorem Śląska

IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.11, 20:48
Coś czuję ,że z tego wielkiego Śląska to nic nie wyjdzie.Koelner się wycofa i długie lata w II lidze. I kto wie czy nie bedzie miał racji, bo ktoś jemu i Dudkiewiczowi robi koło pióra.
Obserwuj wątek
    • dygresja1 Re: Dialog sponsorem Śląska 14.04.11, 22:11
      Mam wrażenie, że ze względu na IP to nie jest najbardziej politycznie poprawna wypowiedź ;).
      W tym konkretnym przypadku opłata za internet może wzrosnąć:).

Niestety, też mam takie wrażenie, zwłaszcza w zestawieniu z wcześniejszymi informacjami, że trudno zgromadzić grono sponsorów.
    • Gość: kibic Dialog sponsorem Śląska IP: *.static.tvk.wroc.pl 15.04.11, 07:44
      I znów nadmuchają balonik, a potem wszystko gruchnie o parkiet, jak za p. Siemińskiego,
      ludzie, zastanówcie się co robicie, czy z własnymi dziećmi robicie tak samo, stawiacie na nogi a potem bach w łeb? pomóżcie a nie przeszkadzajcie. to taki krótki apel do polityków
    • Gość: ddd Dialog sponsorem Śląska IP: *.internetia.net.pl 15.04.11, 16:42
      Kto robi koło pióra? Oczywiście Grzesiu S. Ten człowiek to psychopata.:(
      • Gość: yo A teraz coś zamiast inwektyw i malkontenctwa IP: *.internetia.net.pl 15.04.11, 17:05
        W innym wywiadzie Zielony mówił że wcale nie chcą sobie wchodzić w drogę i rywalizować i czeka na ruch ze strony Koelnera. Połączenie sił może mieć sens dla Koelnera, bo Zieliński to symbol a i Śląsk koelnerowski nabrałby na wiarygodności. Co może zyskać Śląsk Zielińskiego? Powrót do lat świetności. Wydaje się jednak, że tu idzie jakaś gra polityczna. "Śląsk to my, a nie wy" się przypomina. Schetyna z Dutkiewiczem mieliby się dogadać? I co ma zrobić Koelner? przeca dostaję dutki od Dutka (czyt. nas).
    • Gość: ala Dialog sponsorem Śląska IP: *.centertel.pl 15.04.11, 22:56
      Wypowiedź Banasiaka (wiceprezes Dialogu d/s marketingu) z konferencji: WKK złożyło propozycję współpracy naszemu szefowi sprzedaży (usług telefonicznych). Nie wiem, dlaczego akurat skierowano ofertę do tego działu a nie do marketingu". To świadczy o profesjonalizmie marketingu przyszłego "ekstraklasowego" Śląska. Zastanowiła mnie też wypowiedź pana Koelnera dla TVP Wrocław: wcale nie musimy występować pod nazwą Śląsk Wrocław. To może być inna nazwa... Co pan Koelner ma na myśli ?
    • Gość: ricrdolfc Dialog sponsorem Śląska IP: *.222.240.89.spray.net.pl 16.04.11, 11:05
      Nie rozumiem całej tej sytuacji jakiś absurd jak nic się nie działo przez tyle lat a tu nagle wrocław tworzy dwie drużyny o co chodzi?? wydaje mi się ze tu chodzi bardziej o jakieś rozgrywki polityczne na linii schetyna -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka