Gość: Milutka 112 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 14:40 Cz faktycznie mozna zrzucic pare kilogramow stosujac ten lek. A co z "rozregulowaniem" organizmu. Prosze o rade kobiety ktore lek stosowaly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genovefa Re: ADIPEX czy sosowac? 18.03.07, 14:52 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html?slowo=adipex i to lek, tylko GÓWNO! ale źryj, jesli ci sie nie chce tylko ruszyc i mniej jesc. Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: ADIPEX czy sosowac? 18.03.07, 14:59 poprawka: to NIE lek, tylko GÓWNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ADIPEX czy sosowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 14:54 lek??????? lek????? parę kilogramów zrzuca się na rowerze i na basenie, a nie trując organizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milutka 112 Re: ADIPEX czy stosowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:02 moja kolezanka schudla 6 kg i nic jej niebylo. Oczywiscie wczesniej zrobila badania lekarskie. Polecil jej to lekarz ktory sam to zastosowal i odchudzil rowniez swoja matke.Wiec jak to jest z tym preparatem, no zgadzam sie ze to nie lek. Ja oczywiscie cwicze (w tygodniu aerobik, step i basen) a waga stoi w miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: ADIPEX czy stosowac? 18.03.07, 15:05 zawiera pochodną amfetaminy, w Polsce jest nielegalny.. malo jeszcze argumentow przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milutka112 Re: ADIPEX czy stosowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:10 W Polsce nielegalny, a u naszych poludniowych sasiadow mozna go kupc w aptece. Z legalnoscia lekow to jet tak, ze kto wieciej zapalci w "miniserstwie" to jego lek wchodzi na rynek. A ty mialas z nim kontakt, ze tak go krytykujesz czy tylko o nim slyszalas i o jego skutkach rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: ADIPEX czy stosowac? 18.03.07, 15:14 GOWNA do ust nie biore, wiec nie mialam z nim kontaktu osobiscie.. ale widzialam reportaz w telewizji o skutkach ubocznych, czytalam artykuly w prasie i internecie, wiec swiadoma jestem... a ty co tak zaciekle bronisz adipexu? zajmujessz sie handlowaniem tym gownem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ADIPEX czy stosowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:14 serio nie umiesz skorzystać z wyszukiwarki? byl tu niedawno wątek, w którym opisywano jak się człowiek czuje na adipexowej amfie ale skoro łykanie amfetaminy ci nie przeszkadza... Z legalnoscia lekow to jet tak, ze kto wieciej zapalci w "miniserstwie" to jego > > lek wchodzi na rynek. inne przyczyny nie wchodzą w grę? i dlaczego uparcie nazywasz to lekiem? niby co leczy? Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: ADIPEX czy stosowac? 18.03.07, 15:17 co leczy? lenistwo rozpieszczonych panienek!!! na glupote na nieszczescie nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milutka 112 Re: ADIPEX czy stosowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:22 przepraszam ale nie jetem rozpieszczona panienka ale kobieta w sr. wieku Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: ADIPEX czy stosowac? 18.03.07, 15:24 tak? i pomimo bycia kobieta w srednim wieku jestes tak glupia, zeby brac pochodna amfetaminy, nielegalna w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutka112 Re: ADIPEX czy stosowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:20 to prwada ze nie umiem jeszcze szukac w necie - od niedawna mam internet, ale sie szkole poszukam inaczej. Ps. Mojej kolezance (bliskiej) nic nie bylo ale brala pod kontrola lekarza i byla swiadoma tego co robi Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: ADIPEX czy stosowac? 18.03.07, 15:22 brala pod koltrola lekarza lek, ktory jest NIELEGALNY w Polsce? a gdzie takiego konowala znalazła? zaloze sie ze ten doktorek rownoczesnie zapisuje tabletki poronne i skrobie kobiete za kobietą... za pieniadze wszystko sie zrobi, przepisze, zalatwi... swietny wybor medyka, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milutka 112 Re: ADIPEX czy stosowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:27 owszem, ale to lekarz nie z poradni a ktos z jej rodziny i to najblizszej, ale i tak nie mam zamiaru cie przekonac ani z toba walczyc - widze ze ty jestes pelna jadu. dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ADIPEX czy stosowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:28 ktoś z rodziny????? no, z rodziną to się dobrze wychodzi tylko na zdjęciu dziedziczy po niej? Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: ADIPEX czy stosowac? 18.03.07, 15:30 ktos z rodziny? widac kretyni i zabojcy zatruwaja rowniez rodziny... tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: ADIPEX czy stosowac? 18.03.07, 15:32 a, skoro to tableteczki od ukochanego wujka czy dziadunia to czemu watpisz i pytasz na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
genovefa Re: ADIPEX czy sosowac? 18.03.07, 15:36 Proponuje usuniecie calego watku. Chyba niezbyt etyczne jest zachwalanie nielegalnego badziewia na odchudzanie na forum o zdrowiu. kosz Odpowiedz Link Zgłoś