Gość: kolok IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 05.05.04, 21:27 Ale jeja nie moze byc. Co jest albo kto na tym zdjeciu??? super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ep eee mi to wyglada na ustrzyki dolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 08:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Wrocław w "Financial Times" IP: *.coxfiber.net 06.05.04, 15:23 Czas na nonsens! Pisze Gazeta ze ktos napisal w gazecie...!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
gotwald Re: Wrocław w "Financial Times" 06.05.04, 15:32 A dla mnie jest to ciekawa informacja z kategorii tych co bardzo rzadko się zdarzają. Kiedy w takiej gazecie było zdjęcie z Wrocławia ??? Chyba jeszcze nigdy. Jeżeli artykuł jest o 10 nowych państwach, a zdjęcie z naszego rynku to chyba samo w sobie jest to niezwykłe. Rozpoznajecie kogoś na tym zdj. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_wroclawski Re: Wroc3aw w " Times" 06.05.04, 18:06 Juz tydzien temu wspominalem o tym artykule na forum:-) I napisalem tez, ze na pierwszym planie, z flaga w rece, Wojtek Sury z UW:-) Pozdrawy! gotwald napisa3: > A dla mnie jest to ciekawa informacja z kategorii tych co bardzo rzadko się > zdarzają. Kiedy w takiej gazecie by3o zdjęcie z Wroc3awia ??? Chyba jeszcze > nigdy. Jeżeli artyku3 jest o 10 nowych państwach, a zdjęcie z naszego rynku to > chyba samo w sobie jest to niezwyk3e. Rozpoznajecie kogoś na tym zdj. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Wroc3aw w " Times" 06.05.04, 19:20 Tak!!!! To Wojtek Sury!!!!! Jak zwykle ślicznie wyszedł na zdjęciu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekol Ten na zdj. z Financial to Sury IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 20:00 Brałem udział w tym pochodzie :), wtedy jeszcze jako członek Młodych Demokratów (dzisiaj należe już do PO). Na tym zdjęciu jest faktycznie Sury a z boku kawałek twarzy Kowalewa z SMD :). Mimo że mam inne preferecje organizacyjne i Sury trochę mnie wkurza to jest niesamowity facet w pełni profesjonalny i kompetentny. Z tego co wiem ostatnio został wiceprzewodniczącym rady młodzieży naszego regionu. Tak trzymać tylko lepiej w partii która ma większe poparcie i więcej może bo to w takiej działalności społecznej ważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: Ten na zdj. z Financial to Sury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:24 I tak trzymać, Wrocław zawsze górą nawet w FT !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Ten na zdj. z Financial to Sury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 14:47 Super pamiątka dla osób ze zdjęcia, toż to egzemplarz historyczny - "Tworzy się historia...", napisali w FT. Odpowiedz Link Zgłoś
gotwald Re: Ten na zdj. z Financial to Sury 18.05.04, 23:35 Wojtek Sury do parlamentu europejskiego z taka reklama ! Kojarze goscia i wydaje mi sie ok. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś