Dodaj do ulubionych

Wrocław w "Financial Times"

IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 05.05.04, 21:27
Ale jeja nie moze byc. Co jest albo kto na tym zdjeciu???
super.
Obserwuj wątek
    • Gość: ep eee mi to wyglada na ustrzyki dolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 08:08
    • Gość: czas Re: Wrocław w "Financial Times" IP: *.coxfiber.net 06.05.04, 15:23
      Czas na nonsens!
      Pisze Gazeta ze ktos napisal w gazecie...!?!?
      • gotwald Re: Wrocław w "Financial Times" 06.05.04, 15:32
        A dla mnie jest to ciekawa informacja z kategorii tych co bardzo rzadko się
        zdarzają. Kiedy w takiej gazecie było zdjęcie z Wrocławia ??? Chyba jeszcze
        nigdy. Jeżeli artykuł jest o 10 nowych państwach, a zdjęcie z naszego rynku to
        chyba samo w sobie jest to niezwykłe. Rozpoznajecie kogoś na tym zdj. ???
        • jakub_wroclawski Re: Wroc3aw w " Times" 06.05.04, 18:06
          Juz tydzien temu wspominalem o tym artykule na forum:-) I napisalem tez, ze na pierwszym
          planie, z flaga w rece, Wojtek Sury z UW:-)
          Pozdrawy!

gotwald napisa3:

> A dla mnie jest to ciekawa informacja z kategorii tych co bardzo rzadko się
          > zdarzają. Kiedy w takiej gazecie by3o zdjęcie z Wroc3awia ??? Chyba jeszcze
          > nigdy. Jeżeli artyku3 jest o 10 nowych państwach, a zdjęcie z naszego rynku to
          > chyba samo w sobie jest to niezwyk3e. Rozpoznajecie kogoś na tym zdj. ???
          • ayya Re: Wroc3aw w " Times" 06.05.04, 19:20
            Tak!!!! To Wojtek Sury!!!!! Jak zwykle ślicznie wyszedł na zdjęciu :)))
            • Gość: ekol Ten na zdj. z Financial to Sury IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 20:00
              Brałem udział w tym pochodzie :), wtedy jeszcze jako członek Młodych Demokratów
              (dzisiaj należe już do PO). Na tym zdjęciu jest faktycznie Sury a z boku
              kawałek twarzy Kowalewa z SMD :). Mimo że mam inne preferecje organizacyjne i
              Sury trochę mnie wkurza to jest niesamowity facet w pełni profesjonalny i
              kompetentny. Z tego co wiem ostatnio został wiceprzewodniczącym rady młodzieży
              naszego regionu. Tak trzymać tylko lepiej w partii która ma większe poparcie i
              więcej może bo to w takiej działalności społecznej ważna sprawa.
              • Gość: adrian Re: Ten na zdj. z Financial to Sury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:24
                I tak trzymać, Wrocław zawsze górą nawet w FT !!!
                • Gość: Miki Re: Ten na zdj. z Financial to Sury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 14:47
                  Super pamiątka dla osób ze zdjęcia, toż to egzemplarz historyczny - "Tworzy się
                  historia...", napisali w FT.
                  • gotwald Re: Ten na zdj. z Financial to Sury 18.05.04, 23:35
                    Wojtek Sury do parlamentu europejskiego z taka reklama ! Kojarze goscia i wydaje
                    mi sie ok. Serio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka