Dodaj do ulubionych

Giełda zoologiczna Wrocław

25.04.11, 01:32
Witam. Potrzebuję pomocy najlepiej kogoś z okolic Wrocławia.

Między 29 kwietnia - 1 maja będę miał trochę wolnego i chciałem się wybrać na giełdę zoologiczną. Mieszkam 60km od Wrocławia, i nie chciałbym na darmo jechać.
Gdzie, jakie dni, i w jakich godzinach odbywa się giełda ?
Czy są psy ?
Pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Giełda zoologiczna Wrocław IP: *.54.16.165.static.telsat.wroc.pl 25.04.11, 08:10
      Psów jak napłakał, więcej ryb, ptaków i przede wszystkim nie flory, a produktów do ich hodowli i pielęgnacji.

W piątki od 7-12 odbywa się w:

Dolnoślaskie Centrum Hurtu Rolno Spożywczego S.A.
      ul. Giełdowa 12
      52-430 Wrocław
      tel. (71) 334-09-20
      fax. (71) 334-09-22
      tel. (71) 334-09-21
      e-mail:listy@dchrs.com.pl

w niedzielę zaś (tuż obok równoległej giełdy elektronicznej):

Giełda zoologiczna
      ul. Robotnicza
      Wrocław
      godziny otwarcia: nd. 6.00-14.00

Generalnie nie warto, ani specjalnego wyboru, ani cen, to raczej towarzyskie spotkania kółka wzajemnej adoracji, któremu nudzi się w dni wolne połączone z rzadkimi okazjami, a częściej z podskubywywaniem naiwnych i początkujących.
      • Gość: demson Re: Giełda zoologiczna Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 12:16
        A kiedyś słyszałem jeszcze o giełdzie zwierząt na ul.Karmelkowej i gdzieś koło dworca Świebodzkiego.
        • Gość: wrc Re: Giełda zoologiczna Wrocław IP: *.internetia.net.pl 25.04.11, 13:28
          ul. robotnicza to właśnie koło świebodzkiego, ogólnie porażka
          • Gość: all Allegro kolego, tylko allegro IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.11, 12:13
    • Gość: gość Re: Giełda zoologiczna Wrocław IP: *.am.wroc.pl 26.04.11, 12:36
      Jesli jestes zaintersowany pieskiem to zapraszam do adopcji, jest tyle psiaków w potrzebie;-(

Schronisko peka w szwach, jest też strona psów do adopcji: www.dogomania,forum.
      Zapraszam
    • Gość: motocyklistka Re: Giełda zoologiczna Wrocław IP: *.181.74.153.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.06.11, 07:06
      ja kupiłam na Karmelkowej króliczka, był duży wybór, były baraki podzielone na zwierzeta futerkowe, akwarystyke i inne .
    • Gość: dchrs Re: Giełda zoologiczna Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.11, 09:10
      Hurt zoologiczny obywa się w każdy piątek w godzinach 09.00-14.00.

Asortyment: rybki, małe zwierzęta futerkowe, gady, rośliny do oczek wodnych/akwariów, karmy, przysmaki, transportery, kuwety, smycze itp.

Dolnośląskie Centrum Hurtu Rolno-Spożywczego S.A.
      52-438 Wrocław, ul. Giełdowa 12
      (wjazd od ul. Karmelkowej i od ul. Tynieckiej),
      tel. 71 334 09 34,
      e-mail: marketing@dchrs.com.pl,
      www.dchrs.com.pl
      Koszt wjazdu to 7 zł/osoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka