Dodaj do ulubionych

Boks na rajdzie samochodowym

IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 10.05.04, 20:34
narwany bandyta
Obserwuj wątek
    • Gość: czas Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.coxfiber.net 11.05.04, 16:27
      W uzupelnieniu Panie Redaktorze,
      Zrozumiale jest ze szukanie wierszowki wszystkiego nie zalatwia. To nie
      'nerwowy', 'narwany'czy jaki tam. Gosc jest po prostu prostak i ham. W jaki
      sposob taki element trafia do klubu?. Prosze sie zajac sprawami 'fair play' w
      Automobilklubie Dolnoslaskim. Hamstwo czy obywatelstwo zachlysniete
      demokracja?...mam nadzieje ze to bedzie pana OS. Pan Profesor Nowosad napewno w
      grobie sie przewraca!
    • Gość: Lucas Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: 80.51.55.* 11.05.04, 17:12
      Skoro Leszek dał mu w pysk to musiał sobie na to zasłużyc
    • Gość: toja Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 20:55
      Ten Pacek czy Macek to niezły krętacz sprawę zaczął dużo wcześniej w bardzo
      niestosownych okolicznościach,nawet przykro o tym mówić .Tak prawdę mówić to
      każy zawodnik i kibic powinien "zwrocić nu uwagę" . To poprostu gnida.
    • Gość: krk Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.autocom.pl 11.05.04, 21:39
      Nie wiem co powodowalo panem Kuzajem, ale zachowal sie jak burak. Nie jest
      narwany tylko ograniczony i prostacki, a to zasadnicza roznica. Tak to jest jak
      ktos udaje kogos kim nie jest, a tak wyszla sloma z butow...
      • Gość: maxi Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 23:07
        Kuzaj jest osoba publiczną i nie ma prawa sie tak zachowywac,skoro jest nerwowy
        to powinien cos brac na uspokojenie ,to szybki kierowca ale chory psychicznie
        powinien oddejsc z tego sportu zanim zrobi komus kzywde.
        • Gość: lolobridżida Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.04, 17:25
          nie wiem jak było, ale robicie niepotrzebnie aferę. Nie zawsze wszystko da się załatwić kulturą, czasem trzeba przyp*** i nie widzę w tym nic nadzwyczajnego...
          • Gość: quon Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.04, 12:26
            Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj
            burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj
            burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj
            burak,
            • Gość: tom Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.acn.pl 13.05.04, 20:48
              quno ja mysle ze ty jestes jeszcze wiekszym burakiem
    • drom75 Re: Boks na rajdzie samochodowym 13.05.04, 13:30
      z tonu wypowiedzi obydwu wnosil bym raczej o to ze ten Pacek zachowal sie jakos
      szczegolnie po buracku (wyzwal, oplul, pomowil czy cos w tym stylu) i dostal za
      to w pysk. oczywiscie postepowanie niegodne bo takiego szczekacza nalezalo by
      olac ale z drugiej strony widac ze chce zrobic z tego publiczke na prywatny
      uzytek wiec nie jest wykluczone ze specjalnie sprowokowal taka sytuacje:
      "Mam się bać i tolerować bandytyzm, uprawiany na oczach wielu ludzi?"
      "Przecież wzór dla tysięcy kibiców nie może się tak zachowywać"
      cholernie patetyczne ... :-P
      co myslicie ?
      • Gość: Steven Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 21:52
        Prawdę mówiąc sprawa jest dośc dziwna i niezrozumiała. Nigdzie właściwie nie
        napisano co było przyczyna całego zdarzenia, bo kilka SMS wysłanych kiedyś tam
        do siebie nawzajem i wymiana zdań o dobrej pamięci, brzmi mało przkonująco.
        Musi być jeszcze jakiś powód o których media nie mówią. Kuzi jest narwany to
        wszyscy wiedzą ale żeby do tego stopnia, to mnie trochę dziwi. Packa miałem
        okazję poznać na Karkonoski dwa lata temu ( poznać to może zbyt duże słowo -
        dwa razy z nim rozmawiałem ) i zrobił na mnie wrażenie człowieka bardzo
        spokojnego i zrównoważonego trudno mi więc zrozumieć aby sprowokował całą
        sprawę. Ale dwie rozmowy to za mało aby poznać człowieka i może się mylę. Zbyt
        mało tutaj danych aby zając jakieś stanowisko. Jedno jest pewne z rękoczynem
        Kuzi wyraźnie przesadził i muszę, dodam że nie jestem tzw. Kuzifanem, z
        przykrością stwierdzić że sporo stracił w moich oczach.
    • Gość: gosc Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: 62.233.201.* 13.05.04, 17:10
      kuzaj powinien isc na kulture i sztuke, bo jak sie ma przed soba taka sztuke to
      kultury nie mozna zachowac...
      • Gość: Neto Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 00:24
        No coz powiem szczerze nigdy nie przepadalem za P.Kuzajem chyba wlasnie za jego
        arogancje i sposob bycia,bo szybkosci i taletu odmowic mu nie moge.Natomiast
        Jaki czlowiek by nie byl uzycie sily fizycznej przekracza pewne kanony dobrego
        wychowania i powoduje takie,a nie inne reakcje wsrod niezaleznej opini
        publicznej.Jesli zas chodzi o P.Packa uwazam,ze pewne niestosowne zachowania
        powoduja wyzwolenie agresji jaka miala miejsce na BT.NIe chce tlumaczyc tu
        zadnej ze stron,natomiast faktem jest iz obaj panowie zachowali sie jak chlopcy
        z podstawowki.Pozdrawiam wszystkich fanow rajdow,przynajmniej my w tym kraju
        staramy sie zachowywac w cywilizowany sposob :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka