Gość: mec. IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 10.05.04, 20:34 narwany bandyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czas Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.coxfiber.net 11.05.04, 16:27 W uzupelnieniu Panie Redaktorze, Zrozumiale jest ze szukanie wierszowki wszystkiego nie zalatwia. To nie 'nerwowy', 'narwany'czy jaki tam. Gosc jest po prostu prostak i ham. W jaki sposob taki element trafia do klubu?. Prosze sie zajac sprawami 'fair play' w Automobilklubie Dolnoslaskim. Hamstwo czy obywatelstwo zachlysniete demokracja?...mam nadzieje ze to bedzie pana OS. Pan Profesor Nowosad napewno w grobie sie przewraca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucas Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: 80.51.55.* 11.05.04, 17:12 Skoro Leszek dał mu w pysk to musiał sobie na to zasłużyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 20:55 Ten Pacek czy Macek to niezły krętacz sprawę zaczął dużo wcześniej w bardzo niestosownych okolicznościach,nawet przykro o tym mówić .Tak prawdę mówić to każy zawodnik i kibic powinien "zwrocić nu uwagę" . To poprostu gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.autocom.pl 11.05.04, 21:39 Nie wiem co powodowalo panem Kuzajem, ale zachowal sie jak burak. Nie jest narwany tylko ograniczony i prostacki, a to zasadnicza roznica. Tak to jest jak ktos udaje kogos kim nie jest, a tak wyszla sloma z butow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 23:07 Kuzaj jest osoba publiczną i nie ma prawa sie tak zachowywac,skoro jest nerwowy to powinien cos brac na uspokojenie ,to szybki kierowca ale chory psychicznie powinien oddejsc z tego sportu zanim zrobi komus kzywde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolobridżida Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.04, 17:25 nie wiem jak było, ale robicie niepotrzebnie aferę. Nie zawsze wszystko da się załatwić kulturą, czasem trzeba przyp*** i nie widzę w tym nic nadzwyczajnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quon Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.04, 12:26 Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak,Kuzaj burak, Kuzaj burak, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.acn.pl 13.05.04, 20:48 quno ja mysle ze ty jestes jeszcze wiekszym burakiem Odpowiedz Link Zgłoś
drom75 Re: Boks na rajdzie samochodowym 13.05.04, 13:30 z tonu wypowiedzi obydwu wnosil bym raczej o to ze ten Pacek zachowal sie jakos szczegolnie po buracku (wyzwal, oplul, pomowil czy cos w tym stylu) i dostal za to w pysk. oczywiscie postepowanie niegodne bo takiego szczekacza nalezalo by olac ale z drugiej strony widac ze chce zrobic z tego publiczke na prywatny uzytek wiec nie jest wykluczone ze specjalnie sprowokowal taka sytuacje: "Mam się bać i tolerować bandytyzm, uprawiany na oczach wielu ludzi?" "Przecież wzór dla tysięcy kibiców nie może się tak zachowywać" cholernie patetyczne ... :-P co myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steven Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 21:52 Prawdę mówiąc sprawa jest dośc dziwna i niezrozumiała. Nigdzie właściwie nie napisano co było przyczyna całego zdarzenia, bo kilka SMS wysłanych kiedyś tam do siebie nawzajem i wymiana zdań o dobrej pamięci, brzmi mało przkonująco. Musi być jeszcze jakiś powód o których media nie mówią. Kuzi jest narwany to wszyscy wiedzą ale żeby do tego stopnia, to mnie trochę dziwi. Packa miałem okazję poznać na Karkonoski dwa lata temu ( poznać to może zbyt duże słowo - dwa razy z nim rozmawiałem ) i zrobił na mnie wrażenie człowieka bardzo spokojnego i zrównoważonego trudno mi więc zrozumieć aby sprowokował całą sprawę. Ale dwie rozmowy to za mało aby poznać człowieka i może się mylę. Zbyt mało tutaj danych aby zając jakieś stanowisko. Jedno jest pewne z rękoczynem Kuzi wyraźnie przesadził i muszę, dodam że nie jestem tzw. Kuzifanem, z przykrością stwierdzić że sporo stracił w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: 62.233.201.* 13.05.04, 17:10 kuzaj powinien isc na kulture i sztuke, bo jak sie ma przed soba taka sztuke to kultury nie mozna zachowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neto Re: Boks na rajdzie samochodowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 00:24 No coz powiem szczerze nigdy nie przepadalem za P.Kuzajem chyba wlasnie za jego arogancje i sposob bycia,bo szybkosci i taletu odmowic mu nie moge.Natomiast Jaki czlowiek by nie byl uzycie sily fizycznej przekracza pewne kanony dobrego wychowania i powoduje takie,a nie inne reakcje wsrod niezaleznej opini publicznej.Jesli zas chodzi o P.Packa uwazam,ze pewne niestosowne zachowania powoduja wyzwolenie agresji jaka miala miejsce na BT.NIe chce tlumaczyc tu zadnej ze stron,natomiast faktem jest iz obaj panowie zachowali sie jak chlopcy z podstawowki.Pozdrawiam wszystkich fanow rajdow,przynajmniej my w tym kraju staramy sie zachowywac w cywilizowany sposob :) Odpowiedz Link Zgłoś