yaneck01 09.07.11, 10:00 witam, gdzie moge znaleść jakiś większy wybór okularów firmy Brenda we Wrocławiu, chodzi o okulary takie bardziej na codzien, a nie sportowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_ze_wsi Re: okulary BRENDA Wrocław 09.07.11, 10:44 Na co dzień używam szkieł korekcyjnych, ale podpowiem, że dobrze byłoby wpisać w przeglądarkę coś w stylu "brenda wrocław", a wtedy z pewnością je znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
yaneck01 szukałem tak i nie znalazlem, same odnosniki do al 09.07.11, 11:05 szukałem tak i nie znalazlem, same odnosniki do allegro, ceneo itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbawca Re: szukałem tak i nie znalazlem, same odnosniki IP: *.fbx.proxad.net 09.07.11, 13:45 a nawet tego nie znalazłeś ??? www.brenda.pl/index.php?id=2 a telefon masz bo oni maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2-sklep (Wroclaw) Re: szukałem tak i nie znalazlem, same odnosniki IP: *.credit-suisse.com 10.08.11, 12:19 Zapraszam na strone k2-sklep.pl - mozliwy odbior we Wroclawiu. Pozdrawiam, Piotr K2-Sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: szukałem tak i nie znalazlem, same odnosniki IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.11, 10:05 A koniecznie muszą być tej firmy? Bo ja ostatnio jestem w poszukiwaniu czegoś fajnego i znalazłam fajnego optyka - opraw dużo i obsługa dobrze pomaga. Jeszcze się nie mogę zdecydować co chcę, ale jakbym miała coś kupić to na pewno tam pójde. Mieszkan na nowym dworze i tam jest taka Hala Strzegomska, nie pamietam nazwy optyka, ale chyba tylko jeden tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś