Dodaj do ulubionych

okulary BRENDA Wrocław

09.07.11, 10:00
witam, gdzie moge znaleść jakiś większy wybór okularów firmy Brenda we Wrocławiu, chodzi o okulary takie bardziej na codzien, a nie sportowe?
Obserwuj wątek
    • piotr_ze_wsi Re: okulary BRENDA Wrocław 09.07.11, 10:44
      Na co dzień używam szkieł korekcyjnych, ale podpowiem, że dobrze byłoby wpisać w przeglądarkę coś w stylu "brenda wrocław", a wtedy z pewnością je znajdziesz.
    • yaneck01 szukałem tak i nie znalazlem, same odnosniki do al 09.07.11, 11:05
      szukałem tak i nie znalazlem, same odnosniki do allegro, ceneo itp
      • Gość: zbawca Re: szukałem tak i nie znalazlem, same odnosniki IP: *.fbx.proxad.net 09.07.11, 13:45
        a nawet tego nie znalazłeś ???

www.brenda.pl/index.php?id=2
        a telefon masz bo oni maja
        • Gość: k2-sklep (Wroclaw) Re: szukałem tak i nie znalazlem, same odnosniki IP: *.credit-suisse.com 10.08.11, 12:19
          Zapraszam na strone k2-sklep.pl - mozliwy odbior we Wroclawiu.

Pozdrawiam,
          Piotr
          K2-Sklep
      • Gość: Majka Re: szukałem tak i nie znalazlem, same odnosniki IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.11, 10:05
        A koniecznie muszą być tej firmy? Bo ja ostatnio jestem w poszukiwaniu czegoś fajnego i znalazłam fajnego optyka - opraw dużo i obsługa dobrze pomaga. Jeszcze się nie mogę zdecydować co chcę, ale jakbym miała coś kupić to na pewno tam pójde. Mieszkan na nowym dworze i tam jest taka Hala Strzegomska, nie pamietam nazwy optyka, ale chyba tylko jeden tam jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka