tam96 01.08.11, 18:26 emeryci i rencisci z glodu zdychaja za 200ejro zapomogi! a ci dalej grzebia i konca nie widac :P las posadzic, pomnik postawic i dowidzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrickkolno Moja rodzina 01.08.11, 20:35 Tam zginela moja rodzina - blok nr 13. Kto wie, moze niektore z tych przedmiotow nalezaly do nich? Czesc ich pamieci, bo walczyli o wolna Polske i zgineli w meczarniach z rak oprawcow hitlerowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrikolno Re: Moja rodzina IP: *.hsi6.kabel-badenwuerttemberg.de 29.09.11, 15:18 nie wierze , mam przeczucie , ze to tylko polityczne podkladki tych ktorzy nigdy nie cierpieli a zadawali cierpienia poniewaz wiele oprawcow przechowywano w krajach podbitych i w amerykach , turcjach pod nazwiskami zamordowanych w obozach zaglady po to tylk by dalej prowadzic doswiadczenia na nas .mamy juz ktore pokolenie oprawco ktore prowadzi badania na nas dalej jak ich dziady , a wierzymy w mity zydowskie , my tam ginelismy a oni pozostawili tam tylko swoje zydowskie czy tez ukrainskie nazwiska itd.itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsssSs Medaliki sa, a jakies gwiazdy dawida ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 16:12 Nie ma ? TAK JAK W JEDWABNEM ? Gdzie znaleziono KRZYŻE, MEDALIKI itp, natomiast ani jednej gwiazdy dawida lub innych symboli zydowskich. W Jedwabnem prawdopodobnie nie zgineli zydzi, tylko katolicy. No chyba, ze zydowscy zlodzieje, bo skad by mieli te przedmioty ? Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Medaliki sa, a jakies gwiazdy dawida ? 29.09.11, 15:47 Pewnie wzieli pod zastaw, a ty sie ekscytujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_26 W Gross-Rosen odkryto przedmioty należące do wi... 29.09.11, 20:51 Byłam w tym muzeum i jest godne polecenia. Naprawdę warto je zobaczyć, robi wrażenie. Na mnie zrobiło większe, niż muzeum w Auschwitz. Odpowiedz Link Zgłoś