Dodaj do ulubionych

Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich

IP: *.ifd.uni.wroc.pl 19.05.04, 07:35
Czy to kpina ? Dwa miesiace po wypadku piszecie: "juz sa badania krwi" ? Ten
facet JUZ powinien siedziec. Koszmarne przeciaganie kazdej sprawy to
najgorsza wada tego tzw. systemu prawnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Al Re: Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 11:49
      No ale to reżyser Polsatowskiego "Baru", nie będzie siedzieć. Są równi i równiejsi.
      • ed_norton Re: Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich 19.05.04, 11:56
        Gość portalu: Al napisał(a):

> No ale to reżyser Polsatowskiego "Baru", nie będzie siedzieć. Są równi i
        > równiejsi.

fajnie! chyba sie znacie zajebiscie na prawie i orzekaliscie w setkach podobnych
        spraw skoro juz wydaliscie wyrok...jak ja to kocham, to
        takie...khmmm...polskie... :(

baj de uej, czy w tym kraju kazdy musi byc najmadrzejszy na swiecie?
        • Gość: Paweł Z. Re: Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 12:02
          Nie trzeba być sędzią, wystarczy nieco śledzić gazety, by wiedzieć, że w Polsce
          do pierdla idą biedacy za niepłacenie alimentów. Organa ścigania i wymiar
          sprawiedliwości wobec grubych ryb i prawdziwych przestępców wykazują daleko
          idącą wyrozumiałość lub całkowitą niemożność.
          • ed_norton Re: Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich 19.05.04, 12:05
            Gość portalu: Paweł Z. napisał(a):

> Nie trzeba być sędzią, wystarczy nieco śledzić gazety, by wiedzieć, że w Polsce
            >
            > do pierdla idą biedacy za niepłacenie alimentów. Organa ścigania i wymiar
            > sprawiedliwości wobec grubych ryb i prawdziwych przestępców wykazują daleko
            > idącą wyrozumiałość lub całkowitą niemożność.

mnie chodzilo tylko o latwosc z jaka Polacy potrafia dzielic na czarne i
            biale...szkoda ze tak niewielu pamieta o jeszcze innych odcieniach
            szarosci...czern i biel sa tylko skrajnosciami...
            • Gość: killla Re: Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.04, 15:21
              zgadzam się z tobą. Dziwne jest, że jak wiele osób anrzeka na sytsem prawny nie
              mając z nim w życiu do czynienia, poza tym co przeczytają w gazetach czy
              zobaczą w telewizji.
              Poza tym z tego co opisywano sprawca wypadku nie zbiegł z miejsca zdarzenia,
              odwiedził dziewczynki w szpitalu, przeprosił, nie był pijany ani pod wpływem
              narkotyków. Po prostu jechał nieostrożnie (ciekawe komu z kierowców to się
              nigdy nie zdarzyło) i spowodował wypadek, w którym ucierpiały dziewczynki.
              Ciekawe czy jeżeli nie była by to osoba w jakiś sposób znana ta sprawa też
              budziła by takie emocje. Obawiam się że więszkość negatywnych opinii wynika ze
              zwykłej zawiści i chęci "dokopania"
              • Gość: ala Re: Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich IP: *.neting.com.pl 19.05.04, 16:30
                dobre sobie jechał nieostrożnie, za wyprzedzanie na pasach można dostać 10
                punktów to bardzo poważne wykroczenie, na co dzień jeżdżę autem i wiem co
                potrafią piesi ale zawsze ustępuję bo z moim autem nie mają szans, niedawno mój
                szwagier zrobił dokładnie to samo na pasach co ten człowiek z baru, tir się
                zatrzymał a on przejechał w momencie kiedy na pasach była juz dziewczynka (nie
                widział jej) o mało go nie zatłukłam tak mnie wkurzył, taka jazda zwykle żle
                się kończy a naprawdę trochę uprzejmości i przestrzegania nie szkodzi, wręcz
                odwrotnie człowiek ma poczucie że zrobił coś dobrego ( nikogo nie przejechał hi
                hi)
                • Gość: Fan Re: Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 19.05.04, 18:51
                  > dobre sobie jechał nieostrożnie, za wyprzedzanie na pasach można dostać 10
                  > punktów to bardzo poważne wykroczenie, na co dzień jeżdżę autem i wiem co
                  > potrafią piesi ale zawsze ustępuję

Zaluj, ze nie widzialas tych "PASOW", na Powst.slaskich... Chociaz...w zasadzie
                  tam pasow nie bylo - tylko jakies wytarte blizej nie okreslone %^&%... O pasach
                  w tamtym miejscu mozna bylo sie dowiedziec patrzac na znak (a ten byl
                  zasloniety przez tira, stojacego przed "pasami"). Jedyny plus, ze po tym
                  wypadku namalowano w tym i okolicznych miejscach piekne, wyrazne pasy, gdyby
                  stalo sie to wczesniej byc moze nie doszloby do wypadku.
            • Gość: mAbZ Re: Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich IP: 192.71.76.* 19.05.04, 16:29
              Facet ewidentnie wyprzedzał (TIR-a!) na pasach.
              Tylko i wyłącznie za to powinno mu zostać odebrane prawo jazdy.
              A jak jeszcze dodatkowo przy tym potrącił kogoś, to już w ogóle nie powinno być
              żadnych wątpliwości...

2 miesiące i "już" jest badanie krwi! KPINA!
    • Gość: czas Re: Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich IP: *.coxfiber.net 19.05.04, 15:21
      Wszystko zgadza sie!
      Po co komu "Reality Show", "System"?
      Nie wystarczy samo zycie?
    • piast9 Re: Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich 19.05.04, 16:25
      Ja skandalem również bym nazwał to, że 'już w dwa miesiące' po tym wypadku
      została odnowione oznakowanie poziome na Powstańców, którego brak na pewno
      przyczynił się do tego wypadku.
      Moim zdaniem ktoś powinien za to odpowiadać KARNIE za umyślne stwarzanie
      zagrożenia dla życia pieszych korzystających z tego przejścia.
    • Gość: rebok Re: Po wypadku na ul. Powstańców Śląskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 20:36
      a to że cała ekipa Baru bierze narkotyki to się nie mówi może i on był nacpany?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka