Dodaj do ulubionych

Auto zderzyło się ze stadem dzików na autostrad...

07.08.11, 11:00
A co z dzikami? W jakim są stanie? Biedne dziki :(
Obserwuj wątek
    • moher75 Co z dzikami ? 07.08.11, 11:02
      Dziki kraj...
    • jep23 Auto zderzyło się ze stadem dzików na autostrad... 07.08.11, 11:03
      Potrzebne są pieniądze z Unii na szkolenie dzików w zakresie przestrzegania
      przepisów ruchu na polskich AUTOSTRADACH.
      • Gość: kinga Re: Auto zderzyło się ze stadem dzików na autostr IP: *.18.25.213.easy-com.pl 07.08.11, 12:08
        Nic z tego nie będzie bo wadzunia przeznaczy kasę na tworzenie struktur itp rzeczy bez której szkolenie nie może ruszyć, a gdy w końcu struktury urzędnicze się nasycą to okaże się że na szkolenie dzików pieniążków już ni mo. A nawet gdyby się znalazły pieniążki to wadzunia jako reprezentant ciemnego ludu dziczego uznałaby, że dziki to przepisów ruchu drogowego powinny nauczyć się same ale za to zafundowałaby zwierzakom obowiązkowe szkolenie z zakresu znajdowania żołędzi i dżdżownic. Bo tak to już w tym kraju jest, że do wiedzy tajemnej, najlepiej tej, którą wadzunia sama generuje obywatel ma sam dotrzeć ale jak to zwykle bywa bez znajowych królika nie dotrze, za to w codzienne życie wrąbać to się wadzunia lubi bo czuje że rządzi.
    • chelsea72 Auto zderzyło się ze stadem dzików na autostrad... 07.08.11, 11:09
      Co????!!!! Jakim cudem na autostradzie znalazło się stado dzików? Acha! Zapomniałem, że to tylko wyrób autostradopodobny..... Więc zwierzaki mogą sobie biegać po drodze na której można grzać wg przepisów 140 km/h. I niebawem za ten gniot trzeba będzie płacić. Całkiem nieźle. Takie rzeczy tylko w Polsce!!!!
      • Gość: kolares28 Re: Auto zderzyło się ze stadem dzików na autostr IP: *.e-wro.net.pl 07.08.11, 11:21
        tam można jechać maks 110 :/
    • Gość: DW W 2008 roku ledwo uszedłem z życiem :/ IP: *.man.tk-internet.pl 07.08.11, 11:19
      Jechaliśmy A4 około 3 w nocy autostradą w stronę Wrocławia. Było mglisto, październik. Byłem strasznie zmęczony i poprosiłem kolegę, żeby mnie zmienił. To uratowało nam życie.
      Kolega usiadł za kierownicą i sie rozpędzał, wrzucił może 3 i nagle pier...ęcie.
      Wyobraźcie sobie, że na drogę nam wyszła KROWA. Zes...ała się na miejscu i odeszła w nicość.
      W sumie to nie wiedzieliśmy, że to krowa. Dopóki policja nie przyjechała.
      Cyt.Policjanta-Ku..a 15 lat w Policji i coś takiego widze po raz pierwszy. Właściciela znależli po kolczyku. Sporawa głośna i znana w legnickiej Policji. Brak siatek odgradzających powoduje takie wypadki
      Mieliśmy szczęście, że nie jechaliśmy zbyt szybko. Razem z policjantami ściągneliśmy krowiego trupa do rowu.
      • Gość: Adolf Re: W 2008 roku ledwo uszedłem z życiem :/ IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.11, 11:23
        biedne dzieki, biedna krowa :-( a wszystko ze "my ludzie" zgadzamy sie na takie pseudoaotstrady !
      • Gość: gość portalu) Re: W 2008 roku ledwo uszedłem z życiem :/ IP: *.man.tk-internet.pl 07.08.11, 11:24
        a nawierzchnia którą wymienili na węźle z AOW/A8?

beton jest o 1-2cm niżej niz niewymieniana część,
        co za debil wymyslił zeby oddać do użytku taki próg zwalniajacy dla jadących 140kmh?
        • Gość: jot a gdzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.11, 12:00
          A gdzie byli rodzice tych dzików ? Dziki się wydziczają na autostradzie a starzy pewnie śpią piani.
        • jureek Re: W 2008 roku ledwo uszedłem z życiem :/ 07.08.11, 12:22
          Gość portalu: gość portalu) napisał(a):

> a nawierzchnia którą wymienili na węźle z AOW/A8?
          >
          > beton jest o 1-2cm niżej niz niewymieniana część,
          > co za debil wymyslił zeby oddać do użytku taki próg zwalniajacy dla jadących 14
          > 0kmh?

Na tym węźle dozwolone jest 140 km/h?
          Jura
      • Gość: Daniel Re: W 2008 roku ledwo uszedłem z życiem :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 14:27
        Krowa z imprezy wracała :).
    • czarek75 Auto zderzyło się ze stadem dzików na autostrad... 07.08.11, 12:06
      na pohybel wszystkim dzikom i dzikopodobnym chce miec z dzikiem dziecko
    • Gość: dziki na tory! to skandal, zabrac dzikom prawo jazdy.... IP: *.wask.wroc.pl 07.08.11, 12:20
      ...nie dosc ze ryjom, to jeszcze chlejom...
      • Gość: Andżelika Dzieci bardzo ciężko ranne IP: *.internetia.net.pl 07.08.11, 12:36
        Szkoda mi tych ludzi a szczegolnie dzieciaczkow bo one zostały bardzo powaznie ranne.Jakim cudem aż tyle dzików w jednym czasie znalazło sie na drodze szybkiego ruchu?Kto poniesie ewntualna wine jesli zgjną ludzie?
        • Gość: cbn Re: Dzieci bardzo ciężko ranne IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 13:53
          się nie ze...s.raj nad tymi bachorami. zawsze można zrobić nowe. żal ci bo bachor? jakaś ty głupia

ps. jak masz na imię "andżelika" to już wiadomo, że jesteś z plebsu
    • wojtusz Auto zderzyło się ze stadem dzików na autostrad... 07.08.11, 12:39
      I za jazdę po czymś takim jeszcze każą płacić!!!
      • Gość: ech... Re: Auto zderzyło się ze stadem dzików na autostr IP: *.emea.ibm.com 07.08.11, 13:06
        Na razie nie. Jeszcze nie. Ale juz za niedługo to i owszem.
    • pssz Dziki nie znają przepisów 07.08.11, 13:33
      Dlatego nie wiedzą, że przez autostradę mogą przechodzić jedynie przejściem dla zwierząt.
      Dlatego powinny zostać ukarane, ;) a jeżeli nie one, to ci co nie ustawili odpowiedniego ogrodzenia.
    • Gość: renata Re: Auto zderzyło się ze stadem dzików na autostr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 15:54
      Nie tylko u nas sa dziki na autostradzie czy jak tu ktoś powiedział na wyrobie autostradopodobnym,. Kilka dni temu zderzenie z dzikiem miał kierowca jadący autostrada niemiecką - prawdziwą;)
      Całe szczęście, że jechał dość dużym busem. Oczywiście auto uszkodzone, ale kierowcy nic się nie stało.
    • Gość: marian Siatki sa potrzebne i na Bielanach ale gdzie tam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 17:29
      wola wydac kase na kongres kultury (czyli pie...nie o szopenie za nasze pieniadze) no i stadion. Co z tego ze to miejskie inwestycje? Moglibys sie dorzucic do bezpieczenstwa. Na Bielanach, jeszcze moze to byl Wroclaw wbiegla mi sarenka przed maske i lekko oberwala. Uciekla nie wiem gdzie, nie dostala mocno.

Dlaczego nie stac nas na osiatkowanie autostrady? Strach pomyslec ...

No ale coz, hitler nie wybudowal siatek to i polaczek nie postawi.
    • indywidualismus "Autostrada" A4 ? 09.08.11, 09:48
      Co to za pomysł, by nazwać drogę bez pasów awaryjnych, bez barierek ochronnych autostradą?! To jest co najwyżej ekspresówka, nawet ograniczenie prędkości na tym odcinku wynosi 110 km/h!
    • Gość: Maniek Re: Auto zderzyło się ze stadem dzików na autostr IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.11, 16:29
      Jakiś czas temu w tej okolicy na autostradzie zderzyłem się z dzikiem. Samochód do kasacji. Wystąpiłem do Generalnej Dyrekcji Dróg i Autostrad o odszkodowanie za szkody w związku z brakiem właściwego oznakowania. Próbowałem załatwić sprawę polubownie,ponad rok bawili się ze mną w kotkę i myszkę. Skierowałem sprawę do sądu, wygrałem w 2 instancjach. Zapłacili za skasowany samochód i wszystkie koszty które poniosłem. Jak ktoś potrzebuje pomocy kontakt na maila:manie100@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka