Dodaj do ulubionych

Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą lus...

11.08.11, 16:52
Współczuję facetowi. Czasami ciężko udowodnić, że nie jest się wielbłądem ... :(
Obserwuj wątek
    • jabu1959 Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą lus... 11.08.11, 17:32
      Wyrok sądu potwierdził tylko to, co wielu wiedziało już od dawna.
      • Gość: seemonkey Re: Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 18:05
        Dodam, że nie takich świń, które znalazły bezpiecznie schronienie na akademickich posadkach, jest dużo więcej. Studentów zachęcam do postudiowania czasem życiorysów swoich "autorytetów moralnych".
      • Gość: wrocławianin Re: Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą l IP: 156.17.44.* 11.08.11, 19:14
        A kogo, do cholery to obchodzi???
        • niestaly_czytelnik Mnie i moich wielu przyjaciół z Politechniki 11.08.11, 21:23

• tusku-mordo-ty-moja Re: Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą l 12.08.11, 10:49
          Gość portalu: wrocławianin napisał(a):
          > A kogo, do cholery to obchodzi???

Mnie! I wielu takich, którzy walczyli o to, żebyś teraz np. na forum miał prawo bezkarnie i swobodnie drzeć ryj. Nawet jeśli drzesz go bez sensu. Kepish?
      • Gość: gość Re: Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą l IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.11, 17:03
        Zapraszam do lektury autolustracja.januszewski.net.pl/
    • pisicile Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą lus... 11.08.11, 17:35
      a mnie to łajno obchodzi czy on jest kłamcą lustracyjnym czy nie.
      Mnie obchodzą Jego publikacje.
      Albo jest wart obrony albo nie......
      • Gość: WK Re: Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą l IP: *.internetia.net.pl 11.08.11, 17:47
        Jak rozumiem, sąd orzekł, że jest kłamcą lustracyjnym właśnie na podstawie jego (szczególnych) publikacji :)
      • niestaly_czytelnik Jak jest niemoralny to nie może być nauczycielem 11.08.11, 21:25

• Gość: srb Re: Jak jest niemoralny to nie może być nauczycie IP: *.internetia.net.pl 12.08.11, 05:48
          A co? Czy on do cholery wyklada etykę? O swoją moralność zatroszcz się sam, politechnika jest po to, żeby zdobyć umiejętności inżynierskie. Jeśli tego nie rozumiesz, to znaczy, że pomyliłeś uczelnie.
          • Gość: WK Re: Jak jest niemoralny to nie może być nauczycie IP: *.internetia.net.pl 12.08.11, 11:17
            www.portal.pwr.wroc.pl/etyka,241.dhtml
            pkt 9. kodeksu etyki, przyjętego przez Senat Politechniki.
          • Gość: Tadeusz Re: Jak jest niemoralny to nie może być nauczycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 12:35
            Tak się składa, że studia nie tylko uczą kompetencji zawodowych, ale i wychowują. Akademicy tak łatwo narzekają na zachowanie studentów, szkoda że nie zauważają, że sami pod względem moralnym już dawno przestali stanowić jakikolwiek wzór do naśladowania. Sam pracuję na uczelni i widzę, że studenci to aniołki w porównaniu z tym, co wyprawiają profesorowie.
    • Gość: zeroetyki Re: Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą l IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 17:52
      tutaj grzebia w przeszlosci, a ja moge powiedziec kim TERAZ sa odplatni krety i gdzie sa i kogo znaja, i ktore rodziny serwisuja - bo ci pozornie publiczni sludzy zalatwiaja prywatne sprawy i wsadzaja i nawet przepychaja swoich - to znaczy swoje rodzinki - na stolki w wielu publicznych instytucjach manipulujac systemem- publiczna kasa dla kretow jest przeznaczona na bezpieczenstwo ludzi publicznych - na to zeby dbal zeby byla sprawiedliwosc w tym kraju dla wszystkich ale oni sami wyzyskuja system ktory dominuja a informacje zebrana za publiczne fundusze o ich konkurencji, konkurencji ich kumpli lub o czymkolwiek im sie zamarzy i ja dla siebie maja albo sprzedaja na prywatne cele. ZERO ETYKI, ZERO ZAUFANIA WOBEC TYCH INWIGLATOROW.
      • Gość: ofiarainwiglacji Tusk = klamca IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 17:55
        www.solidarnosc.bialystok.pl/protesty/335-rodzice-protestuj-przeciwko-inwigilacji-dzieci-i-modziey-przez-rzd-tuska
        www.tvn24.pl/-1,1639116,0,1,beda-sledzic-na-100-sposobow,wiadomosc.html
        a dla kogo ta "tajna" informacja - dla zydkow i ich kolaborantow. myslicie ze to zart albo anty-semityzm? nie, to rzeczywistosc.
        • Gość: Lord niech odda CZESNE IP: *.wroclaw.mm.pl 11.08.11, 17:57
          tym studentom którzy teraz czują się oszukani
        • Gość: klamczuchy Re: Tusk = klamca IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 18:01
          w tych czasach po prostu nie mozna ufac poczcie elektronicznej ani telefonom. tuskowi kolaboranci latwo moga bez sadowego pozwania - prosic firmy telefonowe o rekord ludzi telefonow - to znaczy do kogo dzwonili i jaka tresc byla sms - takze i rozmowy.
          forumprawne.org/prawo-pracy/5995-inwigilacja-prywatnych-maili.html
          inwigilacja24.com/informacje
          a teraz, jak sie bronic przed Tuskiem inwoglatorem i jego kumplami zydkami?

trzeba miec

www.pimall.com/nais/counterjam.html
          taki sprzet powinien byc tak podstawowy w naszym uzytku jak telefon czy mikrofalowka. Po prostu jezeli chcemy prywatnosci - to my musimy TERAZ za to placic - bo inaczej Tusk i jego plemie inwiglatorow ja nam odbierze.
          • Gość: klamczuchy Re: Tusk = klamca IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 18:04
            inwigilacja24.com/telefonia/podsluch-gsm
            inwigilacja24.com/telefonia/oprogramowanie-szpiegowskie-na-telefon-komorkowy
            Rzeczywistosc teraz jest taka, bez przesady, ze nie ma prywatnosci o ile ja sobie sami nie zabezpieczymy. A informacja zbierana o nas pada w rece ludzi malo wiarygodnych ktorzy ja naduzywaja na prywatne pojednyki i prywatne cele - takze te zboczone jak jeden parszywy obrzydliwy kret z Trzebnicy to robi wraz z jego zboczonymi kumplami.
    • korcia2000 Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą lus... 11.08.11, 18:18
      Kiedy wreszcie skończymy z idiotyzmami typu lustracje, IPN-y etc.? Było, minęło, zacznijmy wreszcie żyć jak normalne społeczeństwo!
      • heraldek Scigac lajdakow az do konca swiata..... 11.08.11, 18:42
        ..... np. amerykanskie prawo nie zna terminu "przedawnienie"..... polskich lajdakow z tytulami "naukowymi" wieszac na latarniach......
      • Gość: ten55 Ludzie interesują się różnymi sprawami! IP: *.centertel.pl 11.08.11, 18:58
        Jedni chcą oglądać i wszystko wiedzieć o ciąży Muchy, inni chcą wiedzieć kto z kim śpi, a na to wszystko każdy portal odpowiada niezliczona liczba plot, plotek i ploteczek. Dlaczego zatem odmawiać innym, być może nie interesującym się Muchą, informacji kto był kapustą? Zniszczy mu się karierę lub życie? Jeśli już to w małym stopniu, o ile w ogóle (to są stare sprawy i emocje zazwyczaj dawno opadły), a w porównaniu do tamtych czasów, to jest to żadne zniszczenie (wtedy zakapowanego wywalali ze studiów z zakazem powrotu, a szansę na studia miał po wielu latach tj. po 89r. czyli kiedy już było po zawodach).
      • Gość: WK Re: Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą l IP: *.internetia.net.pl 11.08.11, 19:02
        Jak się domyślam, społeczeństwo jest normalne wtedy, gdy się ograniczy do wyboru kremu do opalania, pigułek przeciw wzdęciom, obejrzy show Majewskiego i zeżre przygotowaną, codziennie świeżą gazetową papkę, żeby być "na bieżąco".
      • Gość: mirakao korcia nie kompromituj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 21:57
        Spytaj się Czechów i Niemców dlaczego oni przeprowadzili lustrację, a u nas przez wiele lat było to niemożliwe.
      • tusku-mordo-ty-moja Re: Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą l 12.08.11, 10:52
        korcia2000 napisał:
        > Kiedy wreszcie skończymy z idiotyzmami typu lustracje, IPN-y etc.? Było, minęło
        > , zacznijmy wreszcie żyć jak normalne społeczeństwo!

Zastanów sie co piszesz. Chcesz budować 'normalne społeczeństwo' na oszustwach, kłamstwie i donosicielstwie? Współczuję.
    • lorgenheim zabrać się najpierw za kryminslistów 11.08.11, 21:00
      Niestety akademiki nie są to żadne "studenckie ochronki ", tylko gniazda kryminalistów - najlepszym przykładem może być to, że prof. dr hab. Teresa Łoś Nowak szef Działu Młodzieżowego UWr , odpowiedzialna za ich stan, czerpie szerokie korzyści majątkowe z rozprowadzania narkotyków na ich terenie ( oczywiście nie sprzedaje ich osobiście ( jeszcze ;) ) .
      Pozdro !
      • Gość: samo Re: zabrać się najpierw za kryminslistów IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 22:12
        Łoś to brzmi jakos podobnie do czegos co widzialam na ulotce - akademickiej. to to samo? czy nie to samo?
    • luk-777 Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą lus... 11.08.11, 21:55
      takiemu czlowiekowi wybaczyc??? a dlaczego SSmanow powieszono?? To w sumie tez sludzy totalitaryzmu!
    • pwrwro mam od niego 5,5 w indeksie... 11.08.11, 22:12
      Ale dzieciom się tym chyba nie będę chwalić;)
      • Gość: edwin Re: mam od niego 5,5 w indeksie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 22:55
        Rozumiem, że tej oceny nie dostałeś za wiedzę tylko coś innego?

A gdyby sąd wydał inny wyrok, to wtedy byś się chwalił?
    • Gość: patologiauczelni Re: Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą l IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 23:02
      nie wiem jak jest na innych uczelniach ale wiem dokladnie jak pewne paki starych kumpelkow wspolnie dzialaja na pewnej uczelni wyzszej: rafalki, andrzejki, anny, adamy, bartki itp.....:

thefunambulistdotnet.files.wordpress.com/2010/12/salo2.jpg
      1.bp.blogspot.com/_Sfl7Qk-Vd3w/StoEmL04R_I/AAAAAAAAAWk/xGKASDL2x6U/s320/Salo-4.jpg
      cdn.mos.totalfilm.com/images/s/sal-or-120-days-of-sodom-630-75.jpg
      static.whatthemovie.com/system/images/stills/normal/34/a36a7ac3d71245faa1b6c748229f13.jpg
      l.yimg.com/fv/xp/wan/20100914/10/1182578798.jpg
      videowordmadefleshdotcom.files.wordpress.com/2011/02/binocular-2.jpg
      t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRFOvYefC-nRGW_aJGDTltT0qalKgfW66WBtCwlcgi66PAhRUR
      • Gość: akademickihuj Re: Wykładowca Politechniki Wrocławskiej kłamcą l IP: *.play-internet.pl 11.08.11, 23:40
        Rafal i Adam to nie sa ludzie, to sa swinie, i to jeszcze jakie swinie - z kumplami nawet w tej gazecie - oj wej. A ich oddana Anna? Stara garbata madam ci*a ze zwisajacymi cycami zawsze gotowa, czeka na wzkazowki od - kolegow.
    • nick_jagger Czyli ze zle uczyl i w ogole jest podczlowiekiem? 12.08.11, 00:04
      trzeba sie skupic na przyszlosci, a nie rozpamietywac przeszlosc.
      • tusku-mordo-ty-moja Re: Czyli ze zle uczyl i w ogole jest podczlowiek 12.08.11, 10:55
        nick_jagger napisał:
        > trzeba sie skupic na przyszlosci, a nie rozpamietywac przeszlosc.

Tu nie chodzi o rozpamiętywanie. A o co? No, pomyśl...
      • Gość: fghgfyj dokladnie IP: 149.156.14.* 12.08.11, 13:00
        i wypuscic wszystkich z wiezien
    • arturpio klamstwo a prawda... 16.08.11, 18:16
      Wyrok ten pokazuje (jeszcze raz), ze Sad nie jest miejscem gdzie szuka sie (albo znajduje) prawde.

Sąd Apelacyjny podtrzymał wyrok oparty na pomowieniach i podejrzeniach. Zadnego "dowodu" nie ma, nie bylo i - byc nie moze. Niestety, urzednicy - sedziowie sie tym zadowalaja i na podstawie tylko "widzimisie" tego czy innego, feruja wyrokami...

Jest to dowod upadku tego tzw. "systemu praworzadnosci", czy tez "panstwa prawa", w ktory (kiedys) (ktos) (moze) wierzyl.... calkowita porazka systemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka