Dodaj do ulubionych

Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcych ?

24.08.11, 10:45
Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś może chodził do nich na kursy. Oferta wydaje się bardzo atrakcyjna, bo za semestr płaci się 599 zł, a drugi dają gratis. Dlatego chciałabym wiedzieć czy za niską ceną idzie też dobra jakość nauczania ;) Jeśli ktoś chodzi(ł) do nich na kursy bardzo proszę o wyczerpującą opinię :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sogno Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 19:49
      Chodze tam na kurs wakacyjny z hiszpańskiego i polecam. Cena jak na Wrocław jest spoko, jakość tez. Grupy są małe, spoko sale, lektorzy na luzie. Chcesz cos jeszcze wiedzieć- jakby co to pisz. Ogólnie mówiąc polecam :)
    • Gość: Julita Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: 87.206.12.* 02.09.11, 13:11
      Tak, ja właśnie dzisiaj kończę kurs sierpniowy intensywny języka hiszpańskiego. Jestem bardzo zadowolona, z całą odpowiedzialnościa mogę polecić tą szkołę. Mój lektor jest jednym z najlepszych nauczycieli, na jakich trafiłam przez całe życie. Jestem właśnie na etapie uczenia się hiszpańskiego "od podstaw", i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że podstawy już jakieś mam na pewno. Polecam jeszcze raz!
      • Gość: lelkowa Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 21:26
        Julita, a czy moglabys mi na maila przesłac imie i nazwisko lektora, z ktorym mialas zajecia z hiszpanskiego? Planuje zapisac się na kurs do tej szkoly i jezeli polecasz tego lektora to chetnie dołącze do jego gruupy. Moj adres lelkowa@wp.pl. Z góry dziekuje. Iwona
      • Gość: Bolek Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.markom.krakow.pl 19.12.11, 22:18
        Mam nieodparte wrażenie że jesteś pracownikiem tej badziewnwj szkoły i tylko dlatego zachwalasz te oszukańcze kursy!
    • Gość: gość gość Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.ghnet.pl 08.11.11, 18:38
      Przed zapisaniem się warto poczytać o krakowskim odpowiedniku, będącym pod tym samym szyldem. Najlepiej na stronach ang kropka pl albo na stronie opinie o szkołach. Prawdę mówiąc, zamieszczone tutaj odpowiedzi nie brzmią wiarygodnie, natomiast posty zamieszczone na wspomnianych przeze mnie stronach, wydają się być rzeczowe i poskładane. Kilka wpisów jest przekłamanych ale resztę historii raczej trudno byłoby wymyślić. Pozdrawiam.

Ps. na jednej ze stron jest nawet komentarz samego właściciela. Polecam. Beczka śmiechu.
      • Gość: aaaa Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.tktelekom.pl 20.12.11, 08:54
        Witam, Te kursy to jakas totalna porazka. Chodzę na angielski. Lektorka bez żadnego przygotowania. Nie ma pojęcia jak prowadzić lekcje, więc lecimy z książki, co trudniejsze miejsca opuszczamy. Nie ma pojecia jak pracowac w grupie i z grupa. najbardziej rozbawiona jest jak ktoś się przejęzyczy, albo zrobi jakis błąd. MASAKRA. Najchętniej co zajęcia kończyłaby wczesniej. Nie polecam nikomu, bo to pozorna oszczędność. Szkoda pieniędzy i czasu.
        • Gość: Ala Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.wroclaw.mm.pl 12.01.12, 19:20
          Podzielam opinie poprzednika! Prowadzący zajęcia to ludzie z łapanki - ja chodziłam na hiszpański do dziewczyny, która nauczyła się tego języka na Erazmusie!! Zero zadań domowych, zero gramatyki, na zajęciach, każdy z grupy mówi 3 zdania i tak (żeby utrwalić :D ) przez 3 kolejne spotkania! Człowiek wychodząc z zajęć ma jedynie poczucie, że stracił 1,5h! Cena kusi, ale tak na prawdę, jeśli ktoś chce się nauczyć, to lepiej wydać więcej i nie tracić czasu!
          • Gość: Aneta Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.xdsl.centertel.pl 15.01.12, 15:42
            Ja natomiast polecam ECJO! Za taką kasę kursy są naprawdę fajne!!!
    • Gość: k Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.01.12, 12:40
      Witam chodzę na zajęcia do tej szkoły od początku semestru i byłam nie do końca zadowolona,
      grupa 10 osób, lektor bardzo sympatyczny ale nie do końca potrafił przekazywać swoją wiedzę.
      Głos zabierały na zajęciach 3-4 osób- oczywiście te które umiały cokolwiek powiedzieć- a moim zdaniem powinny mówić osoby które maja z tym trudności- inaczej nie nauczysz się języka.
      Już miałam rezygnować z następnego semestru- ale od stycznia zmieniłam grupę zmieniając równocześnie prowadzącego na p.Krzysztofa i jestem mega zadowolona. Tyle ile u niego na jednych zajęciach mówiłam po angielsku, u poprzedniego lektora nie powiedziałam przez 2 miesiące!!! Po prostu niektórzy podchodzą z pasją do swojej pracy:)
      Zanim zaczniecie komukolwiek odradzać szkołę i narzekać na lektorów w ogólności to zmieńcie po prostu prowadzącego. 3/4 sukcesu zależy od umiejętności lektora.
      Bardzo polecam tą szkołę, za naprawdę niewielkie pieniądze (w promocji można nawet płacić za semestr 399zł)!!!
      Jeśli ktoś jeszcze się zastanawiam to chętnie odpowiem na pytania:)
      • Gość: xxx Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.rodium.pl 14.02.12, 09:47
        Nie dajcie się naciągnąć tym oszustom. Zmiana grupy lub lektora nic tu nieda bo cała ta szkoła to jeden wielki wał który będzie funkcjonował dopuki ktoś sie da nabrać albo zrobią z nimi porządek. Lepiej poczytać sobie jakąś książkę w danym języku lub oglądać codziennie kurs na DVD bo to daje znacznie więcej niż nauka w tej "szkole".
    • jeepwdyzlu Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy 14.02.12, 15:04
      nazwa szumna
      ale kursy ok
      zwłaszcza dla młodzieży...
      j.
    • Gość: SanSan Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 19:09
      Niektórzy są zadowoleni z tej szkoły, inni niekoniecznie - tak jak ja.

Skorzystałam z tej samej oferty: 1 semestr gratis. Trafiłam do grupy z niemieckiego, w której lektorka - sympatyczna w sumie i miła - często była nieprzygotowana do naszych zajęć: nie miała książki, obiecywała dodatkowe pomoce, ale ich nie przynosiła, notorycznie myliła nas z grupą dwa poziomy bardziej zaawansowaną, prowadziła zajęcia chaotycznie, wiele rzeczy pomijała, a potem się dziwiła, że tego nie mówiła.

Prawdziwy problem zaczął się, gdy uznałam, że chcę zrezygnować z kursu. Rozwiązałam umowę i miałam dostać zwrot pieniędzy za niewykorzystane lekcje.
      Miałam, ale nie dostałam, a leci już powoli trzeci miesiąc od wypowiedzenia umowy. Nagabuję miłe panie w sekretariacie, one świecą oczami za szefa.
      Zresztą, szef sam mi prosto w oczy obiecał przelew i potwierdzenie mailem, ale nic z tego nie wynikło. A dziś usłyszałam, że pani z sekretariatu nie odpowiada za to co szef obiecuje i robi albo nie robi. Telefonu do niego też nie dostanę, żeby jego osobiście trochę ponaglić.

Moja opinia? Bardzo tej szkoły nie polecam. Całkowita loteria - albo będzie dobrze, albo nieszczególnie, a wtedy walcz człowieku o swoje pieniądze.

Jak dla mnie to naciągacze i oszuści, po prostu.
      • Gość: xxx Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.rodium.pl 08.03.12, 12:40
        Niestety do tego faceta nie mam numeru ale udało mi się wydębić numer do dziewczyny która pomaga mu organizować ten cały syf więc możesz popróbować 508317186 - Pani Sylwia
      • daftcount Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy 09.03.12, 07:01
        Proszę spróbować pod tym numerem 534225566. Mam dość oszusta, przez którego wielu ludzi zostało w perfidny sposób oszukanych. Tak z grona słuchaczy jak i pracowników.
    • Gość: www Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.171.230.42.dsl.crowley.pl 08.03.12, 15:49
      Ogólnie szkoła tania i poziom niski. Lektorzy to często studenci, którzy powiedzmy próbują ale nie mają doświadczenia. Chodziłem tam semestr i pewnie pójdę na kolejny bo jest najtaniej.
      • daftcount Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy 09.03.12, 06:59
        Jako byłemu lektorowi trudno mi oceniać poziom. Każdy prowadzi zajęcia po swojemu.
        Nie polecam jednak nikomu pracy w tym miejscu. Sławomir Schmidt jest zwykłym oszustem, który nie płaci pracownikom pensji, nie rejestruje ich w US/ZUS, traktuje panie z sekretariatu w sposób, który każdy sąd dziś uzna za mobbing. Jak czytam wyżej słuchacze też zaczynają mieć problem z odzyskaniem swoich pieniędzy.
        Uważam, że nie można tego dłużej tolerować w naszym mieście. Szukam wszystkich poszkodowanych i będę nagłaśniał sprawę w mediach.
        • Gość: el_bombero Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.internetia.net.pl 09.03.12, 08:51
          Podpisuję się pod powyższą opinią. Ta szkoła to jeden wielki przekręt, zero uczciwości, ciągłe zaleganie z wypłatami, problem z rejestracją w US/ZUS, problemy z podpisywaniem umów (nie można się na nie doczekać). Dziewczyny z sekretariatu muszę świecić oczami za właściciela, który cały czas obiecuje załatwienie wszystkich zaległości, a koniec końców nic tych obietnic nie wynika.
          Takie zachowanie właściciela nie może być dłużej tolerowane.
        • Gość: Lilka Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.limes.com.pl 09.03.12, 10:17
          Pozdrawiam z Trójmiasta.
          W jaki sposób można się z Tobą skontaktować? Mamy identyczny problem z tym oszustem, też chcieliśmy pójść do mediów. Może jakoś zjednoczymy siły?
          • Gość: saad Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.rodium.pl 09.03.12, 11:20
            Zycze wam powodzenia ale doradzam ostrożność w dziłaniach gdyż w Krakowie pare dni po informacjach przesłanych do Gazety Krakowskiej i TVM wykasowano w internecie strony z niepochlebnymi opiniami na temat K&S. Ten facet nie działa sam!
          • daftcount Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy 09.03.12, 16:56
            witam
            proszę pisać tutaj:
            daftcount@gazeta.pl

szukamy osób poszkodowanych przez działania firmy w całej Polsce, tak wśród pracowników jak i klientów.
            do mediów można, można też samemu napisać, w dzisiejszych czasach jest pełno możliwości publikacji. będziemy sprawę nagłaśniać.
            • Gość: Niezadowolony Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.12, 17:36
              Jeśli chcecie poszkodowanych wystarczy poczytać opinie dodane na tablicy Trójmiejskich oddziałów (Trójmiejska Szkoła Językowa www.facebook.com/kstsjo?sk=wall&filter=1). Powstała też specjalna grupa zrzeszająca nas www.facebook.com/groups/377562878934750/. Zapraszam do lektury.
              • Gość: paula Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 22:49
                chce się dostac do tej grupy ale sie nie da
              • Gość: gość Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.12, 14:22
                link do grupy nie działa.
            • Gość: wshjdl Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.rodium.pl 14.03.12, 12:36
              Pasowało by Powiadomić Policję bo mimo zwinięcia się szkoły w Trójmieście dalej sprzedawane są przez internet kursy w innych odziałach. Mogą oskubać jeszcze sporo osób zanim zwiną się w Krakowie i Wrocławiu
              • Gość: pau Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 14:25
                Link do poprzedniej grupy nie działa więc pozwoliłam sobie założyć nową.
                Zapraszam wszystkie osoby: www.facebook.com/groups/205402746228693/
                • Gość: niezadowolona Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.12, 21:07
                  www.facebook.com/#!/groups/377562878934750/
                  grupa jest, w sumie są dwie :) ważne aby cel był osiągnięty-oddanie kasy i oby jak najmniej takich cwaniaków...
        • thrilled_claire Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy 16.03.12, 17:45
          Właśnie wczoraj się dowiedziałam, że mój kurs najprawdopodobniej nie będzie kontynuowany (odbyły się tylko dwie lekcje), ponieważ odchodzi pani lektorka, której pan właściciel nie zapłacił pensji od początku roku... Podobnie jak innym lektorom, z których zwolniło się już 16 osób. A pan właściciel rozbrajająco opowiada, że pieniędzy nie wypłaci (ani nie odda kursantom), bo... nie ma z czego. Cztery stówy diabłu w d.... Czuję się zwyczajnie okradziona. W dodatku poczytałam sobie o szkole tego pana w Trójmieście i zastanawiam się, jak to możliwe że ten człowiek działa bezkarnie.
        • Gość: Pracownik Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.aster.pl 17.03.12, 11:08
          Bardzo proszę o kontakt jestem pracownikiem Sławomira Schmidta i notorycznie jestem przez niego oszukiwana i okłamywana, pensja nie zostaje mi wypłacana nie jestem zarejestrowana ani ubezpieczona. tysia_26@wp.pl
      • Gość: rwat Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 11:38
        lepiej uważać: www.youtube.com/watch?v=cn5VZH2F5qk
        • Gość: gość nie płacą nauczycielom,to lekcje do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 12:12
          rwat dzięki za tego linka, dobre ostrzeżenie
        • Gość: kursantka Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 19:17
          Można gdzieś jeszcze zobaczyć ten program?
        • Gość: marcin82 Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: 192.166.203.* 17.03.12, 18:10
          a czemu ten filmik juz zdjety? mozna zapytac, co w nim bylo?
          • daftcunt Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy 18.03.12, 19:08
            program z trójmiejskiej TV. tam szkoła jest już zamknięta, pracownicy nie mają wynagrodzeń i żadnych dokumentów o tym, że pracowali w ogóle w szkole.
            kursanci też zaczynają dowiadywać się, że ich pieniądze będzie ciężko odzyskać.
    • Gość: . Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.12, 20:35
      .
      • Gość: jg Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.wroclaw.hypnet.pl 19.03.12, 21:46
        Witam. Czy jest tu ktoś kto orientuje się jakie są szanse (ze strony prawnej) na odzyskanie pieniędzy?
    • Gość: (oszukany) uczeń Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 11:20
      Kilka kursów i szkół w życiu miałem okazję zrobić, ale to jest jakaś porażka!!! Zapłaciłem, podpisałem umowę i... po raz kolejny zajęcia są odwołane!!! Powód podany w mailu - przyczyny ekonomiczne!! Co mnie obchodzą przyczyny ekonomiczne szkoły? Moja ekonomia jest biedniejsza o kilka set złotych a zajęć jak nie było tak nie ma; więcej zostało odwołanych niż się odbyło, wiec proponuję omijać tą szkołę szerokim łukiem.
      • Gość: Martyna Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.12, 16:39
        Zgadzam się z opinią wyżej wymienioną. Za pierwszym razem gdy zajęcia zostały odwołane zostałam powiadmiona na dwie godziny przed ich rozpoczęciem (środa), miał to być jednorazowy zabieg gdyż prowadzący się rozchorował. W sobotę dostałam maila, że zajęcia odwołane są przez cały następny tydzień czyli do końca marca. Zdziwiło mnie to, ponieważ uważam, że przez weekend można znaleźć zastępstwo (oczywiście jeśli prowadzący naprawdę jest chory). Byłam niezadowolona, ponieważ istnieje możliwość zpisywania się na wybrane przez siebie godziny i nie mam zamiaru odrabiać zajęć w niedogodnych dla mnie terminach. Napisałam maila do sekretariatu niestety nikt nie raczył mi odpisać. Przebolałam. Gdy tydzień dobiegł końca i od poniedziałku miały znów zacząć się zajęcia z języka angielskiego w sobote ponownie dostałam maila, że zajęcia zostają odwołane do 15 kwietnia (CZYLI KOLEJNE DWA TYGODNIE!!!) z przyczyn ekonomicznych. Mnie te przyczyny nie obchodzą. Zapłaciłam i chcę aby zajęcia się odbywały normalnym cyklem. odpisałam na sobotniego maila z prośbą o podanie przyczyn i pytaniem kiedy zajęcia zostaną przywrócone lecz znów odpowiedzi nie dostałam. Napisałam maila do lektora, który odpisał, że nie ma kotaktu z szefem. W tamtym semestrze byłam zadowolona z wyboru szkoły jak i lektora. W tym semestrze - PORAŻKA!!! Odradzam każdemu kto ma zamiar nauczyć się języka i nie wyrzucać pieniędzy w błoto. Od początku marca odbyły się 3 zajęcia czyli 6 godzin. W umowie zapisanych jest 56 godzin jak i to, że zajęcia odbędą się od marca do czerwca. Wiadome już jest, ze do czerwca się nie skończą (o ile wogóle będą!). Liczę na zwrot pieniędzy, gdyż nie wywiążą się z umowy. Czytając komentarze zamieszczane na innych stronach przez właściciela, który przed nazwiskiem umieścił sobie tytuł magistra- hahahahahahahahaha. tyle w temacie.
    • Gość: kaja Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.12, 11:34
      proszę cię zastanów się co robisz ja właśnie tak chodziłam i właściciel szkoły nas oszukał podobno zajęcia na dzień dzisiejszy są zawieszone ale ja mu nie wierzę zabrał kasę i zwiał czytałam opinie że w innych miastach też tak robił
      • Gość: Ewa Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.12, 13:26
        Witam. Ja również jestem kursantką K&S /Ang. C1/, od miesiąca czekającą na zajęcia - nieprzeprowadzane "ze względów ekonomicznych".
        Aż żal jest tracic czas na komentowanie całej sytuacji. Na dodatek, jeśli ktoś z Was chciałby wypowiedzieć umowę, to przy założeniu, że za semestr zapłacił 400zł odzyska max. 200zł, ponieważ resztę stanowi bezzwrotna opłata "za rezerwację miejsca w grupie". Cwaniaczki.

A może by tak pozew zbiorowy? O 4 stówki nie ma co kruszyć kopii ale gdyby się tak ze 20 osób zebrało to już możemy panu S. życie urozmaicić :-D
        • Gość: sfsfgf Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.12, 23:09
          Podobno pozew zbiorowy złożyli w Krakowie ale moim zdaniem tam popelnili bląd który znacznie utrudni im odzyskanie swojej kasy. Tam pozew został złożony razem przez oszukanych kursantów jak i lektorów / zarząd szkoły. Moim zdaniem część osób zatrudnionych w szkole - głównie osoby z zarządu ale takrze część "niby lektorów" ( myśle że każdy kto troche uczęszczał do tej szkoły rozumie co mam na myśli pisząc "niby lektor") aktywnie brała udział w tym przekręcie a podłączenie sie do pozwu jest wybiegiem mającym na celu zagmatwanie całej sprawy i wybielenie siebie samych. Niedoszli kursanici składając ten pozew razem z oszustami zostali wpuszczeni w maliny i skompromitują się w sądzie. Dodatkowo dopuszczając do takiej sytuacji nie mogą domagać się wypłaty odszkodowań z pieniędzy należących do osób z zarządu szkoły ( osoby pełniące kierownicze funkcje w szkole dysponują zapewne sporymi środkami - wystarczy popatrzeć ile kursów sprzedali na samym gruponie ).
    • Gość: Magda Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.12, 19:50
      Cześć, uczęszczał ktoś Was na kurs hiszpańskiego (Wrocław)- wtorki i czwartki, gr. początkująca? Piszcie na gg 1077814 albo maila delilaah@gmail.com! Spotkajmy się i zastanówmy co dalej z tym gównem zrobić!
      • Gość: Anka K&S Europejskie Centrum Języków Obcy Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 19:30
        Witajcie! Także wykupiłam semestr nauki w K&S z oddziałem we Wrocławiu. Jakby ktoś miał informacje dotyczące tego jakie kroki powinniśmi poczynić, bądź infromacje o pozwie zbiorowym itd, bardzo proszę o kontakt mailowy - aniulla@wp.pl
        • Gość: kkk Re: K&S Europejskie Centrum Języków Obcy Wrocław IP: *.static.tvk.wroc.pl 17.04.12, 20:43
          dzisiaj odbiłem się od drzwi na Ruskiej i na Oławskiej, jak ktoś ma jakieś informacje to proszę o kontakt na dariusz876@gmail.com
          • Gość: Adriana Re: K&S Europejskie Centrum Języków Obcy Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 18.04.12, 10:37
            Witam, ja również zastanawiam się nad całą sytuacją. To jest przesada! Byłam w grupie A1 hiszpański - zajęcia poniedziałki i środy. Jeśli ktoś będzie miał jakieś informacje, również przyłączam się do prośby o poinformowanie: adelera.com@interia.pl
            • Gość: Marta Re: K&S Europejskie Centrum Języków Obcy Wrocław IP: *.static.tvk.wroc.pl 19.04.12, 10:28
              Witam,
              zapisałam się na zajęcia z niemieckiego we Wrocławiu. Odbyły się zaledwie jedne zajęcia. Też był mail, że zajęcia są odwołane do 15.04. i do teraz cisza.
              Jeśli ktoś będzie miał informacje proszę o kontakt: niebieski22@poczta.onet.pl
            • Gość: Kasia\hiszpA1 Re: K&S Europejskie Centrum Języków Obcy Wrocław IP: *.171.198.150.static.crowley.pl 24.04.12, 14:19
              Cześć, też byłam w grupie A1 hiszpański, pon-środa, nie mam żadnych informacji, zadnej odpowiedzi na kilka mejli.. dziś nie mogę się spotkać ze względów zdrowotnych, ale proszę o informacje: treblesss@gmail.com
            • Gość: Kasia\hiszpA1 Re: K&S Europejskie Centrum Języków Obcy Wrocław IP: *.171.198.150.static.crowley.pl 24.04.12, 14:24
              Jak będzie jakaś informacja, coś ustalicie, bardzo proszę o info: treblesss@gmail.com
    • Gość: Bartek Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.static.korbank.pl 19.04.12, 17:00
      Jak wynika z poprzednich postów ja również należę do poszkodowanych w tej sytuacji. W mojej grupie nie odbyły się żadne zajęcia. Proszę o kontakt jeśli ktoś będzie znał szczegóły:bartek.kopka@interia.pl
      • Gość: Adriana Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.wroclaw.mm.pl 20.04.12, 18:21
        Zapraszam na Plac Solny we Wrocławiu we wtorek (24.04.2012) o godzinie 18:00 - zbierają się osoby, które zostały oszukane przez szkołę!
        • Gość: Marta Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.static.tvk.wroc.pl 21.04.12, 09:43
          Super, dzięki za informacje, będę na pewno.
        • Gość: Basia Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.internetia.net.pl 24.04.12, 23:06
          Witam, również zostałam poszkodowana. Proszę o jakieś informacje co dzisiaj zostało ustalone.
          7basia7b@wp.pl
          • Gość: Kamila Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.12, 10:34
            Witam, ja również jak większość tez jestem poszkodowana, nie mogłam być na spotkaniu, proszę o jakiekolwiek informacje: kamilabebel@wp.pl
            • Gość: Justyna Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.ar.wroc.pl 25.04.12, 19:35
              Ja podobnie. Proszę o informacje: justinag1@wp.pl
              • Gość: dorota Re: Opinie o K&S Europejskie Centrum Języków Obcy IP: *.play-internet.pl 25.04.12, 21:53
                witajcie!ja również zapłacilam za letni semestr i odbyły sie tylko 1 zajęcia, prosze również o informacje jeżeli bylyby podejmowane jakies kroki, fidora@o2.pl
                • Gość: Tomek kontakt IP: 217.97.163.* 26.04.12, 18:07
                  Witam, również proszę o informacje jeżeli bylyby podejmowane jakies kroki, tomaszkryda@gmail.com
                  • Gość: seb Re: kontakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 09:43
                    Pani Bazelczuk studiuje obecnie Zarządzanie oświatą na UJ. Myślę że władze uczelni będą zainteresowane swoją studentką. nie daj boże że bedzie kierowala jakąś szkołą podst, gimn, czy ponadgimnazjalną.
                    • Gość: khkl Re: kontakt IP: *.rodium.pl 02.05.12, 11:39
                      Proszę wszystkich zorientowanych w temacie o informacje na temat "czteroosbowego zarządu KSJO" ( z informacji prasowych wynika że szkoła posiadała taki organ poza właścicielem Panem S.). Takie informacje nie powinny być tajne jenak w tym przypadku nie mogę nic znaleźć na temat tych osób poza wpisami na forach internetowych na temat Pani Bazelczuk i Pana Góry których rzeczywiście nalężeli do najbliższego otoczenia Pana S. i pełnili funkcje kierownicze w Krakowie.
                      • betinka690 Re: kontakt 07.05.12, 22:14
                        Witam wszystkich poszkodowanych ,

kupiłam dwu-letni kurs łącznie z egzaminem w szkole K & S Europejskie Centrum Języków Obcych we Wrocławiu przez groupon. Skorzystałam z jednego semestru. Za całość zaplaciłam około 1300 zł. Na razie w pojedynkę walczyłam z grouponem i się nie poddaje. Może trzeba razem tak jak w Krakowie. Załaczam linka do artykułu który o tym mówi.
                        krakow.gazeta.pl/krakow/2029020,35803,11381171.html
                        Będę wdzięczna za informacje w tej sprawie i wsparcie.
                        betinka690@gazeta.pl
                        • Gość: K Re: kontakt IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.12, 09:41
                          na facebooku utworzyła sie grupa poszkodowanych www.facebook.com/groups/272582246157465/ , k&s wrocław
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka