Dodaj do ulubionych

Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas meczu

29.08.11, 15:42
Nazistami wszyscy gardzą. (17 mln zabitych)

żydzi, którzy wywołali rewolucje bolszewicka, zasiadali w ponad 40 % kadry NKWD, które zabiło 23 mln, wiec 6 mln wiecej niz nazisci są "tymi dobrymi" i nie wolno o nich złego słowa powiedziec. DOSŁOWNIE. Powiesz np jakies fakty historyczne i od razu ANTYSEMITYZM.

Mam pytanie, czy stwierdzenie, że ponad 3/4 funduszy na odszkodowania od rządu Niemiec dla żydów w stanach zostało ROZKRADZIONE przez fałszywie podające się osoby jako "holocaust survivors" to tylko stwierdzenie faktu, czy juz antysemityzm ? Czy moze prawda jest antysemicka i nalezy jej zakazac ?

Moze żydowska gazeta powinna się zapoznac np z tym pokazywarka.pl/judenraty/ relacje wyłącznie Żydów, zeby nie dalo sie posądzić o antysemitzm.
Obserwuj wątek
    • konkretna.informacja Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m 29.08.11, 15:47
      Aha, i jeszcze ciekawostka. żydzi, którzy dostają od Polski zwroty majątków, zagrabionych przez ich kolegów z NKWD jak myślicie co z nimi robią ?

Niszczą UNIKATOWE zabytki kultury żydowskiej i przerabiają je na centra handlowe.

Jak bardzo, bardzo stereotypowo, nieprawdaż ?

Relacje z takiego miejsca prowadzi polski Żyd Bolesław Szenicer.

www.youtube.com/watch?v=7Dc984wPLYQ
      • Gość: art Ale super atmosfera na tym filmie :) IP: *.static.tvk.wroc.pl 29.08.11, 18:05
        Ale super atmosfera na tym filmie :) Jeszcze nigdy nie byłem na meczu, aż ciarki mnie przeszły jak oglądałem ten filmik na you tube. Telewizja nie oddaje tej atmosfery. Gdzie można się dowiedzieć jak kupić bilet na mecz? Chodzi mi konkretnie czy muszę kupić jakąś kartę czy wystarczy gdy pójdę do kas?
      • Gość: zwykly czlowiek Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: 139.48.25.* 29.08.11, 18:06
        Konkretna dezinformacja antysemity.
    • wqb Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas meczu 29.08.11, 15:51
      żaden incydent. oni od dawna żyją w matrixie.
      • Gość: Zyzy Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.pppoepub.vspace.pl 29.08.11, 16:13
        A mnie zastanawia,jak można zakazać mieszkańcowi Wrocławia (Poznania,Szczecina,Gdyni itd.) jechać i wejść na stadion w Warszawie (Poznaniu,Wrocławiu,Bydgoszczy itd.) dlatego,że na stadionie "u siebie" wyzywano (?) żydów?Poza tym-jak policja ma zamiar (i na jakiej podstawie?) osoby,które zechcą sobie pojeździć po Polsce w weekend?I jeszcze jedno-czy autor zna znaczenie słowa antysemityzm?Bo nie wydaje mi się,by sympatycy Widzewa byli semitami...No,chyba,że nazwanie kogoś "żydem" to coś złego.Ale przy takim założeniu,to dziennikarzem powinien zająć się prokurator....
        • piotr_ze_wsi Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m 29.08.11, 17:17
          Kibic:
          www.youtube.com/watch?v=Wjf-66rX2kk&feature=related
          Znaleźć się w takim gronie to prawdziwa rozkosz;)
      • Gość: antyprzemoc anty-"Anty-Polskosc" i anty-"Anty-Polacy" IP: *.play-internet.pl 29.08.11, 16:17
        Moim zdaniem zamiast protestowac przeciwko semitom jako rasie - bo to nie ma sensu moze sprawic wiele klopotow - to lepiej protestowac przeciwko dzialalnoscia - Mossadzkim w Polsce - wspoldzialaniu Polskich sluzb z mossadem, demaskowac wszystkich - imie po imieniu mossadzkich agentow w Polsce, przeciwko anty-Polskiemu lganiu Grossa i Michnika, przeciwko ultra radykalnej sekcie - na granicy terroryzmu organizacji takiej jak Chabad Lubawich, przeciwko wspolpracy politykow - reprezentantow obywateli z czlonkami tej sekty Chabad Lubawicz i jej czlonkom.

i masz racje, inwiglacja siega dalej niz kluby pilkarskie i srodowiska kibicow. Teraz pod haslem "terroryzmu" ktos dobrze zarabia na sprzecie do inwiglacji, ale nie tylko na sprzecie, ale i na robocie i informacji ktora uzyskuje - nawet be nakazu sadu. Taki piekny swiat stwarzaja. Jedynie warto zapytac to tak - "zintegrowane" - zydowskie spoleczenstwo - po co? Po ludzie i dzieci! sa profilowani? Do czyich chciwych lapsk ta informacja trafia? Moge wymienic pare osub - takze z powiazaniami do tej gazety. Po co im ta informacja?
        www.solidarnosc.bialystok.pl/protesty/335-rodzice-protestuj-przeciwko-inwigilacji-dzieci-i-modziey-przez-rzd-tuska
        www.tvn24.pl/12690,1715253,0,1,cichy-projekt-rzadu-wiecej-uprawnien-dla-policji,wiadomosc.html (ulatwienia dla sluzb innych krajow - a ktorych myslicie?)

Warto takze udokumentowac wszystkie przestepstwa ktore teraz sa wyrzadzane i dokladnie dopisac imiona osob ktore te przestepstwa robia. ale ta siec ktora stworzyli dziala tak sprawnie ze o swoje prawa jest prawie niemozliwe sie ubiegac.
        • Gość: lolek mój głos ma partia IP: *.expro.com.pl 29.08.11, 21:30
          która ograniczy przyjazdy czarnych do Polski oraz wyśle Żydów do Izraela

i skończy się pitolenie o jakimś rasizmie Polska będzie Polską a nie polem do popisu pana Michnika
          • Gość: xxx Re: mój głos ma partia IP: *.martel.biz 01.09.11, 20:20
            To najpierw biali nich oddadzą czarnym te dobra wszelkiego rodzaju które zostały zrabowane na przestrzeni stuleci z afryki. Oddadzą niech również krew przelaną w pogoni za bogactwem. Za wywiezienie tylu mln ludzi z czarnego lądu. Nie możliwe? To chociaż pozwólmy im studiować i pracować. Myślisz pachołku, że czarnych jest tu dużo? W takim razie jak często widzisz czarnego na ulicy? Zaczepił cię kiedyś czy co? To daj mu ku... żyć.
            "NIE WAŻNY JEST KOLOR FARBY, WSZYSCY JESTEŚMY LUDŹMI..."- Tupac Shakur
      • Gość: Bolesław 102 sukcesy Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 16:25
        Nie wznoszono haseł przeciwko Tuskowi. To już sto drugi sukces Tuska
        • Gość: tuskzero Re: 102 sukcesy Tuska IP: *.play-internet.pl 29.08.11, 18:46
          POlityka Tuska jest jak ruletka Ruska,
          tylko on nie nacelowuje na siebie a na nasze prawa ludzkie i obywatelskie

a co do sukcesow Tuska:
          en.wikipedia.org/wiki/Infinite_monkey_theorem
          w swojej czarujacej czarnej retoryce Tusk obwinial Pis o popelnienie plagiatu (hasla wyborczego - Polacy zasluguja na wiecej), Tuska w dupsko uwiera bo on nie mysli ze Polacy zasluguja na wiecej, w jego pojebanej glowce on zasluguje na wiecej i pie... ze Pis popelnia plagiat w hasle, a Tusk - popelnil przestepstwo (wa)
      • Gość: asd Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.internetia.net.pl 30.08.11, 09:27
        Matrix to próbują zrobić Condonki i inne agenty, a ty dałeś mu się wciągnąć.
      • Gość: szechteriada.org Szechter przeproś za ojca i brata!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 14:25
        Szechter przeproś za ojca i brata!!!!
    • peterbreslau Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas meczu 29.08.11, 16:05
      Ja współczuje mieszkańcom Maslic kiedy ta dzicz ruszy na tamten stadion.
      • Gość: Mover Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.08.11, 19:41
        Są ludzie, którzy z powodu sąsiedztwa wyprowadzają się z tamtej okolicy. Ale... niektórzy się cieszą, bo będą mieli w końcu spokój w okolicach Oporowskiej, gdzie co mecz banda chleje i leje po bramach i podwórkach, mimo że jest regularnie uspokajana przez policję.
      • Gość: maslice.org Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.emea.ibm.com 30.08.11, 09:26
        juz była tego namiastka jak otwierali Most Redzinski
    • dfgfdg Karbowiak co tak późno?? 29.08.11, 16:06
      Karbowiak co tak późno?? Cały dzień czekałem na ten artykuł. Miałeś sesyjke na skype z Saadem czy jak? Na tuwroclaw już od rana podobny artykulik wisi.
      • sverir Re: Karbowiak co tak późno?? 29.08.11, 16:47
        A ja czekam na Twoje zapewnienie, że tak wcale nie było i Karbowiak łże jak pies:-)
        • Gość: qwerty Re: Karbowiak co tak późno?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.11, 17:11
          To, że kibice prowadzili doping negatywny nie podlega dyskusji. Co innego sprawa nawoływania do nienawiści na tle rasowym. Zastanówmy się ilu kibiców Widzewa, lub nawet obecnych mieszkańców Łodzi, jest tak naprawdę żydami bądź Żydami. Jeśli żaden lub znikomy procent, to mamy do czynienia z usiłowaniem nieudolnym w wykonaniu kibiców i sprawę należy olać.

Alternatywnie prokuratura może przyjąć, że określenie "żyd" po prostu posiada w języku polskim jednoznacznie negatywne konotacje i podczas meczu zostało użyte w charakterze obelgi. Może to i nieeleganckie, a nawet chamskie, ale jednak skazać za to trudno :)
          • Gość: bnch Re: Karbowiak co tak późno?? IP: *.218.151.207.static.telsat.wroc.pl 29.08.11, 17:25
            Oczywiście łączenie narodowości żydowskiej z zachęcaniem do wizyty w piecu nie jest nawiązywaniem do żadnej nienawiści. Ot taka dobra nazistowska rozrywka. A żałosne jest to tym bardziej, że do krematoriów w Auschwitz trafiali również Polacy, a te bydlaki skandujący swoje hasła adekwatne do ich poziomu intelektualnego, pewnie deklarują się jako wielcy polscy patrioci. No ale czego oczekiwać od takiego dna? Że zrozumieją czym był KL?
            • Gość: qwerty Re: Karbowiak co tak późno?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.11, 18:28
              Ale człowieku, o co ci dokładnie chodzi? Rozmawiamy o prawie, czy o dobrym wychowaniu? Nikt nie wątpi, że leciały chamskie, niestosowne okrzyki (z obu stron). To nie zmienia jednak faktu, że nawoływania nienawiści na tle rasowym, pozostając w zgodzie z logiką prawniczą, nijak nie da się tutaj wykazać.
        • dfgfdg Re: Karbowiak co tak późno?? 30.08.11, 08:08
          sverir napisał:

> A ja czekam na Twoje zapewnienie, że tak wcale nie było i Karbowiak łże jak pie
          > s:-)

Było. Ale nie do końca. Na pewno nie przez całe spotkanie. A nawet jeżeli to czy w tym mieście nie ma większych problemów niż przyśpiewki na stadionie? A wczoraj na ten temat ukazały się aż dwa pseudoartykuły dwóch pseudodziennikarzy. Poza tym jak zwykle gazetka manipuluje. Gwizdanie na śpiewających hymn jest ok, a przyśpiewki na stadionie są be.
      • Gość: romus green Re: Karbowiak co tak późno?? IP: *.dynamic.mm.pl 29.08.11, 17:28
        Pochwal się lepiej ile dziewczyn skopaliście w szkockim Dundee i jak wyzywaliscie kibiców z Rumunii od Cyganów. Na szczęście te Cygany piłkarsko wam dokopaly - hahahha!!!
    • Gość: kat na nowym stadionie bedziecie miec lepsza akustyke! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 16:06
      Dudkiewicz buduje min dla Was stadion. Bedziecie wyc i udawac malpy i bedzie show "swiatowej klasy". A to ze w miescie sa jeszcze ulice z "kocimi lbami" to juz prezydenta wszystkich Wroclawian mniej obchodzi. Wazne by bylo gdzie drzec morde, bic sie i skandowac rasistoskie hasla.
      • Gość: Zyzy Re: na nowym stadionie bedziecie miec lepsza akus IP: *.pppoepub.vspace.pl 29.08.11, 16:15
        Zapomniałeś wspomnieć o antysemityzmie,maczetach i faszyzmie...No i oczywiście o "zbrojnym ramieniu Kościoła Katolickiego i PiS-u"....
      • neuro99 Re: na nowym stadionie bedziecie miec lepsza akus 29.08.11, 16:16
        Kto to jest Dudkiewicz?
        Czy ewentualny zakaz obejmie "kiboli" czy może kibiców i "kiboli". Bo jeśli "kibole zrobili zamieszanie to dlaczego karać kibiców? Czy nieudolność policji będzie mniej widać jeśli "kibole" nie będą jeździć na mecze?
    • japoni1 Mecze na nowym stadionie bez kibicow 29.08.11, 16:23
      To skandal ze takie zachowanie jest tolerowane przez klub i policje. Mecz powinien byc natychmiast przerwany przez sedziego i klub ukarany walkowerem.
      • Gość: gmb Re: Mecze na nowym stadionie bez kibicow IP: *.e-wro.net.pl 29.08.11, 17:50
        Który klub ? Bo oba sobie słodziły :)
      • Gość: Piotrek Re: Mecze na nowym stadionie bez kibicow IP: *.internetia.net.pl 29.08.11, 19:10
        Człowieku cały Madryt krzyczy puta barca? Z powodu przyspiewki ty chcesz mi stadion zamykać? ...Do pseudo dziennikarzy:
        O co wam chodzi z tym Śląskiem? dlaczego chcecie doprowadzic obraz tego klubu do totalnego rynsztoku? Dlaczego piszecie tylko źle o tym co się dzieje na trybunach? Dlaczego plugawicie dobre imie i wizerunek marki jaką jest Ślask Wrocław? Dlaczego działacie na szkode tego klubu przecież znajde zaraz na to paragraf. Więc po co to robicie? Moze mi tak szanownie odpowiecie.
        • Gość: joe brody Re: Mecze na nowym stadionie bez kibicow IP: *.internetia.net.pl 29.08.11, 19:36
          No to pojechałeś... A nie przyszło Ci do głowy, że dobre imię klubu plugawią właśnie ci, którzy wspomniane przyśpiewki artykułują? I że dla dobra wizerunku marki należałoby ich wykopać z trybun ze skutkiem natychmiastowym? Dobrze, niech dziennikarze nie piszą o stadionowych zbirach - niech ci mają święty spokój, aż kogoś zadźgają, jak w Krakowie...
    • 1410_tenrok kiedy bydło stadionowe dostanie 29.08.11, 16:26
      bezwzględne zakazy stadionowe do konca życia???
      Kiedy wreszcie na stadionach będą obecni jedynie normalni ludzi, a nie zdegenerowani frustraci???
      Przecież jest ustawao imprezach masowych! Czy Pan komendant policji oraz Pan wojewoda skorzystają z zapisu ustawy i WKS będzie grać z pustymi trybunami???
      • Gość: krytyk Re: kiedy bydło stadionowe dostanie IP: *.static.korbank.pl 29.08.11, 17:03
        w takim razie wszystkie bydlaki kibicujace tej łodzkiej drużynie również powinny dostać zakaz wstępu na stadiony. w 2003 roku zamordowali kibica Śląska (ROLIKA) wracającego z meczu z Bełchatowem. I co o tej historii redaktorze zapomniałeś? dlaczego na innych meczach wszystko jest w porządku? najpierw poznaj temat...
        • 1410_tenrok czytaj ze zrozumieniem!!!! 29.08.11, 17:13
          "bydło stadionowe" to zbiór obejmujący wszystkich kiboli ze wszystkich klubów. Całe to cholerne bydło!!!!
        • Gość: bnch . IP: *.218.151.207.static.telsat.wroc.pl 29.08.11, 17:27
          Gówno mnie obchodzi, kto zamordował. Jesteście siebie warci i bez wapienia wasze miejsce nie jest na stadionie.
          • Gość: Piotrek Re: . IP: *.internetia.net.pl 29.08.11, 19:22
            Nie wszystko wszystkim wychodzi tak jak bysmy chcieli! Bo żyli bysmy w raju! Ale gdyby nie Ci których nazywasz bydłem nie było by już dzisiaj wielu klubów i to takich z historią. Nazywanie ich bydłem i marginalizowanie tych ludzi jest błedem. Najpierw poznaj argumenty zrozum je a pozniej szukaj rozwiazan, zamykanie i brak zrozumienia to zła droga według mnie. A może wystarczy wskazywac na to co te grupy robia i nie tylko te powiedzmy niemoralne rzeczy! Te grupy wykazuja również wiele bardzo moralnych cech wiem ze dla wielu to absurd ale taka jest prawda. Przecież masz rozum i wiesz ze np w krajach arabskich o papiezu niekoniecznie pisze sie i mowi przychylnie a nie oznacza to ze papiez to ktoś zły.
            • 1410_tenrok skoro bandytom kluby mają zawdzieczać swoje 29.08.11, 20:03
              istienie, to na pohybel klubom!!!! Nie zamierzam wysłuchiwać argumentów i blumbrania bydła stadionowego! Bydło stadionowe należy raz na zawsze wygonić won! Te grupy nie mają żadnych pozytywnych cech moralnych. Tak sie składa, że miałem paru pracowników swego czasu ze srodowiska kibolskiego. Mam swoje danie na temat bydła!

I jeszcze jedno: nie myl koleś kibiców z bydłem stadionowym. To dwie różne grupy. Ico to za mieszanie papieża, krajów arabskich i bydła stadionowego? do reszty cie pogięło?

Poczytaj sobie powyższe wpisy antysemickie tych debili!!!!
              • dfgfdg Re: skoro bandytom kluby mają zawdzieczać swoje 30.08.11, 08:11
                1410_tenrok napisał:

> Te grupy nie mają żadnych pozytywnych cech moralnych.

Jesteś trollem, debilem i na dodatek nie wiesz o czym piszesz. FYI: dowiedz się trochę ile akcji zorganizowali kibole we Wrocławiu - współpraca z Odra-Niemen, zbiórki krwi, pamięć o Żołnierzach Wyklętych i wiele innych. Podpowiedź: w gazetce z pl. Solnego o tym nie wyczytasz bo dobre uczynki kiboli są niezgodne z linią programową.
      • Gość: Giga-Matt Re: kiedy bydło stadionowe dostanie IP: 193.46.186.* 30.08.11, 10:02
        a dlaczego WKS miałby grac przy pustych trybunach ? Trzeba z nich wyeliminowac agresję, hamstwo i rasizm, ale drogą do tego nie jest zamykanie stadionów ! Jestem kibicem Śląska od bardzo wielu lat, ale na trybunie odkrytej bywam sporadycznie, własnie ze względu na hamstwo i rasizm !! Mimo że nie jestem sympatykiem Wybórczej (bo poglądy mam nieco inne) to akurat rasizmu nienawidzę, wyzywanie innych druzyn i kibiców tylko dlatego że są z innego miasta (na zasadzie walki plemiennej) też jest dla mnie idiotyczne. Ja przychodze na mecze kibicować swojej druzynie i oglądać piłkę na przyzwoitym poziomie (bo do dobrego poziomu to polskiej lidze jeszcze daleko).

Policja i klub powinni karać tępaków, którzy sieją rasizm i nienawiść, bo stadion jest od grania w piłkę i kibicowania, a nie od manifestowania poglądów politycznych czy czyichś kompleksów i ksenofobii ! Niestety często działa tu psychologia tłumy i poczucie bezkarności w tłumie. To jednak nie powód żeby zamykać stadiony dla prawdziwych kibiców, nikt nikomu nie zabrania być ultrasem (fanatykiem) ale niech to bedzie w cywilizowanej formie i nie szkodzi klubowi !!! Od wyłapywania sprawców i prowodyrów jest Policja i służba ochrony oraz Sądy, niech one we właściwy sposób zadziałają a wtedy takie zachowania z czasem sie wyeliminuje !
    • jabu1959 Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas meczu 29.08.11, 16:35
      Na stadion należy wpuszczać tylko w krawatach. Ci się nie awanturują.
    • oloo321 Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas meczu 29.08.11, 16:36
      To cała prawda o kibicach śląska. Pomyślcie, że część z nich jest kierowcami taksówek w korporacji Taxi Śląsk Wrocław. Aż miło.
      • Gość: loki Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.11, 17:14
        Nie wiedziałem, ale dzięki za info. Przekaże szefowi. Od września jeszcze pewnie nie, ale od października na bank w mojej firmie korpotaryfą będzie Taxi Śląsk Wrocław :)
      • Gość: Piotrek Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.internetia.net.pl 29.08.11, 19:26
        Nie no! ja jestem kibicem Ślaska Wrocław a na żadnej taksówce nie jeżdzę i również nie krzycze jude, esy esy i inne dla mnie pierdoły! Ale ty i tobie podobni bedziesz KŁAMAŁ że kibice Ślaska to bydło!! Sam jestes BYDLAK nie obrażaj mnie!! Nie wiesz kim jestem i co robie. Być moze twojej matce zycie ratowałem kmiocie!!
    • sir_fred Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas meczu 29.08.11, 16:41
      Taki ładny, duży stadion wybudowali, a zaraz będzie zamknięty przed bydełkiem. Jaka szkoda :)))
      • neuro99 Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m 29.08.11, 16:47
        Jak to? Tylko przed "bydełkiem"? Czyli ja wejdę bez problemu?
        Czy może i mnie zaliczysz do "bydełka"?
        • Gość: romus green Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.dynamic.mm.pl 29.08.11, 17:30
          ciebie to gorzej - do wieprzy...
          • Gość: fati Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.e-wro.net.pl 29.08.11, 17:51
            niestety nie będę chodzić z synem na stadion,bo nie będa mi by*laki uczyć dziecka bluzgów. a tych pijanych i zawszonych brudasów,którzy drą mordę pod moim domem(wks itp) spuściłbym najchętniej w swoim kiblu.
            • neuro99 Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m 29.08.11, 17:58
              Słaby argument. Do szkoły i na podwórko też lepiej syna nie wypuszczaj. Znam dziesiątki dzieciaków , które znają więcej bluzg niż ja a nie były nawet w okolicy stadionu.
            • Gość: Piotrek Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.internetia.net.pl 29.08.11, 19:32
              a ja jak widze kiedy zul wymiotuje na barwy to mówię mu żeby się ogarnął i skoro jest w barwach to niech tym barwom wstydu nie przynosi. I to ma wiekszy efekt od twojego spuszczania czegoś w domowym zaciszu!!!
          • neuro99 Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m 29.08.11, 17:55
            No pięknie. W jednym z postów piszesz ,że zwyzywano kogoś od "Cyganów" chociaż nie wiem czy to jakieś wyzwisko jest bo jeśli tak , to jak musi brzmieć w często słyszanych w wykonaniu Romów ( poprawnie politycznie?) piosenek, a teraz zaliczasz mnie do wieprzy. Problem emocjonalny?
            Nie śpiewam głupawych tekstów na meczach, nie wyzywam sędziego od debili a zawodników drużyny przeciwnej od kur.... nie demoluję też pociągów i ani mi w głowie durne zabawy i łamanie ogólnie przyjętych norm zachowania. Wystarczy jednak ,że zakładam zieloną koszulkę i idę na stadion żeby momentalnie jakiś "intelektualista" nazwał mnie "kibolem" a forumowicze z tego portalu "wieprzem" lub " bydlątkiem". Nie bronię idiotów mieniących się kibicami. Bronię wszystkich tych , którzy są kibicami, normalnymi ludźmi a których p. Karbowiak jednym zdaniem wrzuca do jednego wora z idiotami ku uciesze i przytakiwaniu niektórych zabierających głos w temacie a którzy , w wielu wypadkach, nigdy na stadionie nie byli.
            • Gość: brak słów Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: 195.20.110.* 29.08.11, 18:25
              Ja też byłem na tym meczu (na odkrytej) i określam siebie również kibicem Śląska. Ale powiedz mi w którym miejscu w artykule autor wrzuca do jednego worka tych bezmózgów udających małpy i wykrzykujących wulgarna, rasistowskie i antysemickie hasła, wśród których niestety dane mi było oglądać mecz oraz prawdziwych kibiców, dopingujących swoją drużynę w cywilizowany sposób, do których jak rozumiem Ty i ja się zaliczamy? Ja wyraźnie widzę, że w artykule jest mowa o kibolach i pseudokibicach, nigdzie nie jest napisane wszyscy kibice, czy coś podobnego. Być może do jednego worka wrzuca ktoś, kto chce zakazać udziału w meczach wyjazdowych, ale co winny temu autor artykułu to nie rozumiem? Wszędzie tylko słyszę od "prawdziwych kibiców", że "wybiórcza" to "wybiórcza" tamto. A co? Tak nie jest, jak piszą? Pociągu nikt nie zdemolował? Małp nie udawali? Trzeba sobie powiedzieć prawdę. Na mecze Śląska w dużym stopniu chodzi bydło, co nie znaczy, że tacy są wszyscy kibice i trzeba coś z tym zrobić, bo jeśli komuś zależy na tym, żeby przyciągnąć na nowy stadion więcej kibiców (nie bydlaków) to może to się nie udać, bo nie każdy potrafi zagryźć język i kibicować drużynie wśród prymitywnego chamstwa i wulgarnych okrzyków. Pozdrowienia dla "normalnych" kibiców, ograniczone umysłowo zwierzęta - precz ze stadionu!
              • neuro99 Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m 29.08.11, 18:46
                Poza tym Komisja może nałożyć na kibiców Śląska tzw. zakaz wyjazdowy. Będzie on oznaczał, iż kibole z Wrocławia do końca rundy jesiennej nie będą przyjmowani na innych stadionach ekstraklasy.

Więcej... wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,10193862,Antysemickie_i_rasistowskie_okrzyki_podczas_meczu.html#ixzz1WR8FsWIc

Tu jest takie zdanie. "Kibole" z Wrocławia. Niestety nie tylko ci , których p.Karbowiak nazywa "kibolem z Wrocławia" ale także ja i wielu innych. Za każdym razem gdy słyszę na stadionie ,ze ktoś wydaje odgłos małpy zwracam uwagę. Głośno. I nie jestem w tym osamotniony jednak na ostatnim meczu nie byłem w stanie dotrzeć dalej niż na dwa rzędy bo idiotów było zbyt wielu. Oczywiście gdyby zarząd ligi zamknął stadion dla kibiców za rasistowskie zachowania to akurat tym razem absolutnie bym się zgodził . Może wtedy ci "kumaci" na trybunach zarządziliby zakaz takich zachowań albo chociaż więcej znalazłoby się takich , którzy interweniują w tej sprawie podczas meczu.
                I odpowiadając na pytanie ...już wiesz w którym miejscu i chciałbym aby bardzo wyraźnie oddzielać bezmózgie "bydlątka" od kibiców bo jeśli nie odróżnia się kilkuset od kilku tysięcy to znaczy ,że to coś więcej niż zwykłe niedopatrzenie . Zarówno w treści artykułów jak i w komentarzach.
                • Gość: joe brody Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.internetia.net.pl 29.08.11, 19:47
                  Niestety, dopóki jedynym organizatorem wyjazdów będą stowarzyszenia kibiców, które nie potrafią wykopać ze swoich szeregów najbardziej nienawistnych ultrasów - lub przynajmniej zakneblować im ryjów - zakaz wyjazdów będzie jedynym wyjściem. Chcecie jechać między ludzi? Zachowujcie się jak ludzie...
              • Gość: Piotrek Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.internetia.net.pl 29.08.11, 19:39
                To jak ty teraz pytasz gdzie autor wrzuca do jednego wora....? To pokazujesz w ten sposób pewną rzecz. Nie wierze ze nie rozumiesz tego dlatego stwierdzam ze pokazujesz swoją przebiegłość. Jestes złym i nieszczerym człowiekiem. Nie wierze ze jestes głupi i slepy! W tej gazetcy to juz enty artykuł ktorego morałem jest to że KIBICE ŚLĄSKA WROCŁAW TO BYDŁO A KLUB TO RYNSZTOK. Gwałty rozboje narkotyki recydywa kryminał tak się pisze w tych artykułach nazywając to KIBICE ŚLĄSKA !!! Ale ty bedziesz mnie sciemniał ze nie rozumiesz i zadawał pytania w ktorym miejscu w artykule.
                • sir_fred Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m 30.08.11, 10:02
                  Czyli klub nie może wg ciebie użyć monitoringu i po prostu wywalić tych debili ze stadionu? Przecież wtedy nie miałbyś tego dyskomfortu, że ktoś nie wymienia cię z nazwiska jako porządnego kibica, który przypadkiem siedzi koło debili.
                  Jeśli bronisz normalnych kibiców, to nie ma innej opcji - musisz popierać wywalenie bydła. Jeśli nie popierasz, to niestety sam się do tego bydła zaliczasz - niezależnie od tego co sam o sobie sądzisz.
        • sir_fred Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m 30.08.11, 09:56
          A widziałeś tam słowo "tylko"? Nikt nie wejdzie, i bardzo dobrze, skoro klub toleruje bydło, a miasto toleruje to, że współfinansowany przez nie klub toleruje bydło. Kasa z podatków idzie na wspieranie klubu akceptującego durne i obrzydliwe ryki - super promocja miasta.
    • elektryczny.klecznik Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas meczu 29.08.11, 17:56
      Jestem ciekaw, czy gdybym napisał parę karygodnych rzeczy pod nazwiskiem rzecznika śląska, to czy ów rzecznik też uznałby to za "jednak tylko incydent". Bo coś mi się wydaje, że poczułby się aż po ostatnie centymetry okrężnicy znieważony i domagałby się zadośćuczynienia w sądzie.
    • aa.6 Piłkarze szanują kibiców z "jajami" 29.08.11, 18:29
      Piłkarze szanują kibiców z "jajami" a takich którzy by chcieli zrobić ze stadionów kino 3D z popcornem nikt na stadionach nie potrzebuje. Jeśli się komuś nie podoba atmosfera na stadionie to niech idzie sobie do opery albo do kina na Smerfy. Ile byście w Gazecie i na forum nie wylali łez to i tak nic nie zmienicie.
      Życzę miłego dnia a poniżej cytuję co o was myślą piłkarze.

www.sport.pl/sport-krakow/1,115698,10189762,Malecki_wysyla_kibicow_Wisly_na_stadion_Cracovii.html
      - "Pikniki", którzy przychodzą tylko po to, by zjeść kiełbasę i oglądnąć mecz, powinni przenieść się na drugą stronę Błoni, bo tam ich miejsce .
      - Kibic powinien być z drużyną na dobre i na złe, tak jak nasi fani dopingujący z trybuny za bramką. Oni są z nami nawet wtedy, gdy przegrywamy. Chciałbym, żeby "pikniki" w ogóle nie przychodziły na stadion Wisły. Irytują mnie, bo jak wszystko jest dobrze, to klepią po plecach, a gdy tylko coś się nie uda - gwiżdżą. Nie pomagają nam, tylko przeszkadzają. Takich kibiców nie potrzebujemy. Naprawdę wolałbym grać tylko dla pięciu tysięcy fanatyków ...
      • Gość: ze wsi za Legnico Re: Piłkarze szanują kibiców z "jajami" IP: *.dynamic.mm.pl 29.08.11, 19:44
        Małecki? To czasem nie ten talenciak co se wytatuował Johna Kremówkę na łapie, którą se kapucyna trzepie, krzycząc: Karol, Karol, habemus papam! subito santo!
        • aa.6 Re: Piłkarze szanują kibiców z "jajami" 29.08.11, 20:23
          A myślę że sprawę w sądzie by za ten twój marny wpis wygrał :) ... ale być bulił za przeprosiny na portalu :)
          • Gość: Łysy Re: Piłkarze szanują kibiców z "jajami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 07:58
            Fakt, biedny ten Małecki... atakują go i ubliżają mu ze wszystkich stron... chyba go powinieneś powiadomić, że ktoś szargnął się na jego nieskazitelne imię...

P.
            • aa.6 Re: Piłkarze szanują kibiców z "jajami" 30.08.11, 08:15
              Widzisz takie prawo. Nie wolno ubliżać ani na stadionie ani w internecie a Wybiórcza która sobie nie radzi z łamiącymi prawo na własnym portalu czepia się innych.
      • Gość: wwwkropkapl Re: Piłkarze szanują kibiców z "jajami" IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.11, 19:51
        aa.6 napisał:>Kibic powinien być z drużyną na dobre i na złe...<
        Czy bandycki napad na pociąg, terroryzowanie pasażerów i nieszczenie mienia nazywa się teraz "byciem z drużyną na dobre i na złe" ?
        A może by tak utworzyć w Polsce specjalną ligę, w której wyłącznie dla tych pięciu tysięcy fanatyków - graliby tylko piłkarze szanujący kibiców z "jajami"?
        Oczywiście mecze odbywałyby się tylko na specjalnych stadionach, odizolowanych od tych "Pikników" ("tylko przeszkadzają"), którzy przychodzą tylko po to, by zjeść kiełbasę i oglądnąć mecz. Dla nich pozostanie niestety tylko liga piłkarska.
        • aa.6 Re: Piłkarze szanują kibiców z "jajami" 29.08.11, 20:22
          Gość portalu: wwwkropkapl napisał(a):

> A może by tak utworzyć w Polsce specjalną ligę, w której wyłącznie dla tych pię
          > ciu tysięcy fanatyków - graliby tylko piłkarze szanujący kibiców z "jajami"?
          > Oczywiście mecze odbywałyby się tylko na specjalnych stadionach, odizolowanych
          > od tych "Pikników" ("tylko przeszkadzają"), którzy przychodzą tylko po to, by z
          > jeść kiełbasę i oglądnąć mecz. Dla nich pozostanie niestety tylko liga piłkarska.

No to zabieraj się do roboty. Życzę powodzenia.
      • dzielanski gdyby jego marzenia się zisciły 29.08.11, 21:59
        Chłopina szybko zmieniłby zdanie, gdyby nagle faktycznie przyszło mu grać tylko dla tych kibiców "z jajami". Atmosferę na meczach może i miałby taką, jaką lubi. Ale też pensyjkę miałby taką, jak panie w Biedronce na kasie - a tu każda poważniejsza kontuzja może się skończyć przymusową "emeryturą".
    • Gość: pamiecnarodowa anty-chabad lubawicz nie rowna sie z antysemityzm IP: *.play-internet.pl 29.08.11, 20:58
      stopsyjonizmowi.wordpress.com/2011/07/16/putin-marionetka-w-lapach-sekty-chabad-lubawicz-henryk-pajak/
      • Gość: pamiecnarodowa mordercy Katynia i Smolensk IP: *.play-internet.pl 29.08.11, 21:01
        zuchwali mordercy ludzi:

marucha.wordpress.com/2011/01/31/szokujace-wyznanie-izraelska-gazeta-donosi-jak-zydzi-mordowali-polakow/
        www.bibula.com/?p=19085
        en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Schechter
        • Gość: Majka Karbowiak z Tuskiem.. zamknijcie nowy stadion :) IP: *.internetia.net.pl 29.08.11, 22:57
          j/w
          • Gość: kobieta Re: Karbowiak z Tuskiem.. zamknijcie nowy stadion IP: *.play-internet.pl 30.08.11, 07:51
            zamknijcie zydowskich gwalcicieli ktorzy sie pelzaja bezkarnie po trzebnicy i ich cala mafie
    • qazokm Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas meczu 29.08.11, 23:45
      Zakazać wywieszania prowokacyjnych transparentów, od nich sie zaczyna.Oglądałem wczoraj Manchester, dziś Barcelonę, nigdzie tego nie ma!
    • Gość: NIEPROSZONY Brzozowski to zoofil IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 00:25
      WIDZIAŁEM GO W ZOO JAK ZAPINAŁ KARBOWIAKA POD KLATKĄ
    • Gość: marionetki tusk marionetka IP: *.play-internet.pl 30.08.11, 07:49
      www.viddler.com/explore/PrinceOfGondor/videos/3/
    • Gość: D Re: Antysemickie i rasistowskie okrzyki podczas m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 11:16
      Śpiewanie piosenki cała Łódź jude jude jude to jest granica bezwstydności. Już pomijając anysemityzm to od tej piosenki nastąpiła wojna między kibicami Śląska i ŁkS-u. w czasach zgody jakaś nieodpowiedzialna grupa zaintonowała ją i nastąpił koniec przyjaźni. Dla przyzwoitości i poczucia błedu taka piosenka nie powinna już więcej pojawiać się na naszym stadionie i myślę że starsi stażem fani to rozumieją. Dla nowszych poczucie honoru to jednak obce słowo, oni są w stanie nie tylko kalać obcych w niegodny sposób ale też siebie. Ludzie myślcie! A w 3-ciej, 2-giej lidze już było tak fajnie, nie wiadomo skąd te towarzystwo zawitało nagle na stadion..
      Nie wiem czy oni są Śląskiem czy tylko fanami drużyny na szczycie tabeli. wtapiają się i wydaję im się że od razu stają się kibicami gdy wyśpiewują bezsensownie wulgaryzmy.Ciekawe gdzie tych piosenek o Widzewie się nauczyli.. pewnie odwiedzając fora innych klubów, bo u nas ich nie było.
      • Gość: Iwcia Żyd sie obraża że jest Żydem? IP: *.internetia.net.pl 30.08.11, 15:43
        Dlaczego tak jest?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka