Dodaj do ulubionych

egipski vodafone

18.02.11, 22:29
Wie ktos może czy da sie doładowac konto w egipskim vodafone w Polsce?
Obserwuj wątek
    • anyca Re: egipski vodafone 18.02.11, 23:38
      Chyba nie bardzo :( Próbowałam doładować kartą, ale dostałam komunikat, że karty spoza Egiptu nie są akceptowane :( Na pewno może Ci doładować ktoś, kto ma kartę płatniczą w egipskim banku. Jest opcja doładowania dla osoby trzeciej.
      • kasia_p45 Re: egipski vodafone 18.02.11, 23:49
        Ech szkoda... Myślałam, że jest jakis sposób :((
    • fakir86 Re: egipski vodafone 19.02.11, 13:32
      Kasiu mam pytanie, jedziesz do egiptowa czy zmienilas kierunek?? bo kiedys gdzies cos czytalem ale stracilem watek. aha ponoc zamiast vodafone lepiej kupic ETISALAT.
      • kasia_p45 Re: egipski vodafone 19.02.11, 13:42
        Niestety albo stety zmieniłam na Teneryfe :)
        A jesli chodzi o vodafone to byłam ciekawa czy da sie z Polski zasilic konto. Bo moja egipska "komórka" jest jeszcze czynna i dostaje na nia arabskie smy ale dzwonic juz sie nie da ponieważ rozmowy wychodzace sa zablokowane...
        No cóż trudno jak nie ma możliwości to mówi sie trudno.... ale tak po ciuchu myslałam, że może jadnak??
        • deoand Re: egipski vodafone 19.02.11, 16:54
          Trzeba było poznać jakiegoś egipcjanina , wysłac mu komórkę i dlaray za karte - kupiłby karte naładowałó komorke i odesłał do Polski i po sprawie - ale skoro nie chciałaś zacieśniać przyjaźni polsko egipskiej to masz co masz .
          teoretycznie mogli by ci to samo zrobic nasi egiptomaniacy
          • cairo7 Re: egipski vodafone 20.02.11, 21:36
            Witaj Kasiu:)Mógłbym Ci udzielać głupich odpowiedzi lub dokuczać pytaniami...ale przecież Cie lubię:).
            ...więc-jeśli chcesz bezstresowo utrzymać swoją komórkę przy zyciu,ogłoś-że ją wynajmiesz komuś kto leci do Makadi,może do Marsa,może komus co nie wychodzi z hotelu a potrzebuje od razu mieć łączność z Polską i dać swoj nr tel przed wyjazdem?Wyslesz mu ją pocztą czy kurierem-koszt minimalny,a człowiek ma od razu łączność z bazą...zwraca sie po pierwszej minucie rozmowy.Będzie ja uzywał,doładowywal...po powrocie Ci odesle...można to wycenić nawet na pieniążki..a może Ty w gratisie-a on Ci paczke karkade herbatki...no nie wiem-wszystko mozna.Pomysl o tym-bo jest duzo ludzi-co nie wiedzą jak kupic starter,a doladowania to bez bólu kupia na hotelu u miejscowych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka