boobart 04.09.11, 18:02 Pan Misiak już z pewnością zadba o to, aby taśmociąg się układał w odpowiednim kierunku.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
italian-man Po co Dutkiewiczowi tacy ludzie jak Misiak?? 04.09.11, 19:01 To ma być zmiana jakościowa?? Dutkiewicz musi być naprawdę naiwnym politykiem, skoro nie rozumie, że tacy ludzie jak Pan Misiak mogą tylko pogrążyć wizerunkowo całą tą inicjatywę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie mi skoczyc ja osobiscie bende siem bal IP: *.dynamic.mnet-online.de 04.09.11, 19:57 rafala dudkiewicza& kollegen sam w sobie rafal reprezentuje wszystkie autorytety nawet gdyby zwykly smiertelnik smial siem przeciw wstawic autorytetowi nieomylnego rarfala moglby zlapac syfilisa z konfekwencjami wiec wychwalajcie rafala,bo moze siem tak zdazyc ze bendziecie wychwalali wszystkich swiemtych z wszystkimi mozliwymi klonami i zebyscie zrozumieli mnie prawidlwo mozecie mi skoczyc razem z swientym kosciolem powszechnym i papiezem benedyktem razem z jego przydapasami ps myslem ze wiem ze to em to tylko dla zmyly istnieje jeszcze jeden elementarny punkt wielkiej milosci jesusa chrystusa do materialnych zdobyczy naszej cywilizacji a takze do przywiAZANIA do dobr fizycznych ofiar milosierdzia ps mozecie mi skoczyc w krakowie i okolicach polskie ciemniaki to som i bendom jest adeqatne do waszego rozumienia swiata skoczcie mi na wentyl razemz wszystkimi krakowskimi autorytetami i ojcem ryzykiem & co amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powaźne pytanie kandydaci do więzienia IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.11, 21:42 kiedy nareszcie ich wszystkich wsadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyży ruj Misiak?! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.11, 00:14 Czy to ten pan, który za ciężkie miliony miał szkolić i przekwalifikowywać stoczniowych spawaczy na psich fryzjerów i bukieciarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do italiana Re: Po co Dutkiewiczowi tacy ludzie jak Misiak?? IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 20:08 "Dutkiewicz musi być naprawdę naiwnym politykiem, skoro nie rozumie, że tacy ludzie jak Pan Misiak mogą tylko pogrążyć wizerunkowo całą tą inicjatywę". On nie jest naiwny i wszystko to rozumie. Ale widać tak musi. Dlaczego? Nie jest to jasne. I dlatego olewam go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niccolo Re: Po co Dutkiewiczowi tacy ludzie jak Misiak?? IP: *.opera-mini.net 04.09.11, 20:20 Dziadki, pora wnuki bawić ! Szczególnie to do Lutego. Taki Dziadek nie może ani edukować ani myśleć innowacyjnie. W takim wieku myśli się o wypadających zębach, bolących stawach, szukaniu okularów i bieganiu do kibla co pół godziny. Reszta towarzyszy tej specyficznej dutkiewiczowskiej „rodzinki”, też szuka roboty za którą nikt ich nigdy nie rozliczy, a za którą płacą po 20 000 miesięcznie. Misiak wymyślił sobie że „Wolność=Gospodarka”. Gdyby tak było, nie byłoby 40 instytucji kontrolnych, dziesiątek tysięcy przepisów, zezwoleń, koncesji, homologacji. Nie byłoby 500 000 biurokratów, którzy każdego dnia utrudniają jak tylko mogą zwykłe życie ludzi którzy jeszcze pracują. ( skąd i na jakich warunkach w ogóle wziął tam się ten Misiak ? Być może to jedyny, który ma pieniądze na pokrycie kosztów kampani dla tego całego towarzystwa. ) Jak na tak ważne spotkanie, obecność 100 sympatyków jest sygnałem że Dutkiewicz i Spółka nie mogą liczyć na sukces. I niech się do takiego wyniku przyzwyczają. Senat powinien być zlikwidowany. Liczebność Sejmu ograniczona do obecnej liczebnośc Senatu, czyli 100 posłów. Po cholerę 560 posłów i senatorów w tym biednym kraju. I tak wszystkie ważne rozstrzygnięcia zapadają w gabinetach brukselskich komisarzy, brukselskich gabinetach generałów NATO i zagranicznych gabinetach prezesów wszystkich największych banków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkalewski Re: Po co Dutkiewiczowi tacy ludzie jak Misiak?? IP: *.korbank.pl 05.09.11, 12:01 Sądzisz że Dudi jest naiwny? Hehehe chłopie idź się przejdź na narady "Grupy Trzymającej Władzę" do piwnic Dworu Polskiego - tam dopiero zobaczysz naszego Wielkiego Sternika - takim jakim jest... Odpowiedz Link Zgłoś
wer-1 Rafał Dutkiewicz zaprezentował kandydatów do Se... 04.09.11, 20:28 Jak na tej liście zobaczyłem nazwisko misiaka to zaglosuję na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher z Wrocławia Re: Rafał Dutkiewicz zaprezentował kandydatów do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 21:13 Cóż, patrząc na tę menażerię zgromadzoną przez Słońce Mikstatu - "Wielkiego" Sternika utwierdziłem się w przekonaniu, że po mszy niedzielnej w dniu 09.10.2011 należy oddać wraz z rodziną jedynie słuszny głos na senatora z PiS. Amen!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Rafał Dutkiewicz zaprezentował kandydatów do 04.09.11, 23:36 wer-1 napisał: > Jak na tej liście zobaczyłem nazwisko misiaka to zaglosuję na PiS Najlepiej od razu na Skorupę. Odpowiedz Link Zgłoś
awas_awas Rafał Dutkiewicz zaprezentował kandydatów do Se... 04.09.11, 21:03 Głosując na Obywateli do Senatu odbierasz głosy PO i wzmacniasz PIS. Wyborci! Naucz się kalkulacji wyborczej. Uważaj co robisz - głosujesz na ODS wybierasz PIS. Żebyś sie na zdziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Rafał Dutkiewicz jest za obniżeniem podatków! :-)) IP: *.internetia.net.pl 04.09.11, 21:14 "Rafał Dutkiewicz: ...generalnie jestem za uproszczeniem podatków i ich obniżeniem. Podatki - co do zasady - powinny być niskie, dobrze egzekwowane i raczej pozbawione rozbudowanych systemów ulg." wybory.onet.pl/parlamentarne-2011/aktualnosci/pis-nie-jest-rozwiazaniem-na-tym-polega-dramat-pol,1,4838852,aktualnosc.html A o ile wzrósł podatek za wieczyste uzytkowanie? O 1000%? Może ktoś mu przypomni. I PiSu już nie lubi. Ale się chłop zmienił. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: Rafał Dutkiewicz jest za obniżeniem podatków! IP: 156.17.73.* 05.09.11, 12:17 Opłatę za użytkowanie wieczyste podniósł we Wrocławiu a sam mieszka poza Wrocławiem. To wiele tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Misiak- strzał w stopę IP: 82.160.91.* 04.09.11, 22:40 Nawet jeśli P. Misiak jest niewinny i nieumoczony w jakieś dziwne interesy to i tak wzięcie go na listy jest PRowym strzałem w stopę. Naiwność, głupota czy jeszcze coś innego. I znowu nie ma na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serdc Misiak sponsoruje Dutka IP: *.pl 05.09.11, 07:57 Czy wy tego nie widzicie? Jaki to miły układ. Dutkiewicz wprowadza zakaz handlu alkoholem w sklepach bo - no zgadnijcie - Misiak i jego koledzy maja knajpy w mieście. Cała ta ekipa jest mocno knajpiana i umoczona. Szkoda słów - misiak ma kasę i daje kasę na kampanię więc jest na liście. A że ma ją z szemranych interesów i układzików z wszelkiej maści władzami - no cóż koło się zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Misiak sponsoruje Dutka 05.09.11, 12:57 Gość portalu: serdc napisał(a): > Czy wy tego nie widzicie? Jaki to miły układ. > > Dutkiewicz wprowadza zakaz handlu alkoholem w sklepach bo - no zgadnijcie - Mis > iak i jego koledzy maja knajpy w mieście. Cała ta ekipa jest mocno knajpiana i > umoczona. Czy to oznacza, że już niedługo we Wrocławiu ponownie wzorem baru "tempo" do setki podawany będzie śledź, żeby "konsumpcja" była ? Ech, to były czasy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikser Re: Misiak sponsoruje Dutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 13:12 > Czy to oznacza, że już niedługo we Wrocławiu ponownie wzorem baru "tempo" do se > tki podawany będzie śledź, żeby "konsumpcja" była ? > Ech, to były czasy ... Kelnerka: Dwie kawy i dwie wuzetki... I co jeszcze ?! Ola (do kelnerki): Dlaczego “dwie kawy i dwie wuzetki” ? Kelnerka: Kawa i wuzetka są obowiązkowe dla każdego ! Bijemy się o “Złotą Patelnię” ! Miś: Dobrze! Pani pozwoli – dwa razy zestaw obowiązkowy. /MIŚ/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tantus Rafał Dutkiewicz - wypowiedź z maja 2011 r. IP: *.pwrnet.pwr.wroc.pl 05.09.11, 12:58 "Stadion, lotnisko, nowe drogi, żłobki, szkoły i przedszkola, a także gospodarka, to są rzeczy, które mnie pochłaniają jako prezydenta Wrocławia. Podpisałem z wrocławianami swego rodzaju umowę, że kolejne cztery lata swojej aktywności poświęcam wyłącznie dobru Wrocławia i widzę w tym głęboki sens – mówi R. Dutkiewicz. I dodaje, że jest na służbie, wynajęty przez mieszkańców, którego podstawowym zajęciem jest myślenie, co robić we Wrocławiu, aby iść do przodu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Rafał Dutkiewicz - wypowiedź z maja 2011 r. IP: *.opera-mini.net 05.09.11, 13:14 Wcześniej jednak prezydent obiecuje sukcesywną poprawę miejskiej komunikacji. Zmiana odczuwalna ma być już w 2012 r. Służyć temu będą m.in. nie tylko powstanie obwodnic, ale przebudowy i remonty kolejnych wrocławskich ulic. Remontowane i modernizowane mają być tramwajowe torowiska, tabor, a alternatywą dla samochodu ma być również przywrócenie lokalnych połączeń kolejowych do Siechnic, Długołęki, Leśnicy i Żernik. Rewolucja czeka również komunikację w centrum miasta. Planowana jest bowiem budowa dwóch podziemnych tuneli i stopniowe wyprowadzanie z niego ruchu kołowego. - To standard światowy. Docelowym rozwiązaniem będzie wyłączenie z ruchu obrębu między fosą i Odrą oraz od pl. Jana Pawła II do pl. Dominikańskiego - zapowiada prezydent. Reszta obietnic na : wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,8567202,Dutkiewicz_zaprezentowal_program___stawia_na_wiedze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly wyborca PO glosuje na Ruch Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 13:22 glosuje na Ruch Palikota bo to jedyna partia ktorej zalezy na prawdziwych zmianach nawet nie bedac w koalicji beda w parlamencie mocno slyszalni i beda zwracali uwage na sluszne sprawy, o ktorych PO zapomina bo boi sie, ze czesc jej elektoratu nie zaakceptuje pewnych rozwiazan, reform, ustaw swiatopogladowych jak nie chcecie, zeby Polska byla punktem ciemnogrodu na mapnie Europy, glosujcie na Ruch Palikota i namawiajcie do tego swoich znajomych ! a ze dzisiejsze SLD jest niewiarygodne, to widac golym okiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kptnemo Re: glosuje na Ruch Palikota IP: *.opera-mini.net 05.09.11, 13:46 Palikot i tylko Palikot. Co pojedyczny Palikot moze zdzialac w starciu z grupa Tuska albo Kaczynskiego? Pojedynczy Palikot bedzie zawsze chlopcem do bicia. A poniewaz jest sam, to nic nie zdziala. Widzialem gdzies liste kandydatow z Lodzi. W polowie emeryci, w duzej czesci jacys niedorobieni biznesmeni. Nikogo z wyksztalceniem godnym posla. Taka zbieranina jak dawniej w Samoobronie. Sam Palikot nic nie zrobi !! Szanse sa zerowe. A nawet gdyby dostal kilka mandatow, to nikomu nie bedzie potrzebny taki koalicjant. Oby nie skonczyl jak Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś