bratstrach 09.09.11, 08:03 To trzeba zobaczyć. robi ogromne wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greges58 Wystrzałowe widowisko wieczorem na Wyspie Słodowej 09.09.11, 08:30 Także ??? Wyłącznie... . Wyspy są przecież zamknięte ! Najlepszy widok ? Polecam bulwar przed Kościołem Uniwersyteckim. Na zakręcie ;) Pozdrawiam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
rwaku Wystrzałowe widowisko wieczorem na Wyspie Słodowej 09.09.11, 08:38 Oby tak polityków wystrzelili w kosmos! Odpowiedz Link Zgłoś
lord_viadro ŁAŁ super foto ! 09.09.11, 10:01 jak ekipa łata asfalt zimą to codziennie jest takie widowisko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidl Re: ŁAŁ super foto ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 15:56 ciekawe ile ta zabawa w Kongres nas kosztuje,pożytkiem na pewno jest przyśpieszone zakończenie remontu Hali Ludowej, chociaż trzecia nocna zmiana tania nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
umciaciarumcia Re: Wystrzałowe widowisko wieczorem na Wyspie Sło 09.09.11, 16:41 Znowu będą ulice i chodniki nie poodśnieżane, a po stopieniu śniegu syf aż do lipca Odpowiedz Link Zgłoś
ray_sm Drogie dzieci, 09.09.11, 17:17 (lord_viadro, rwaku, umciaciarumcia itd. ) Jak wam za dużo przedstawień kulturalnych w wykonaniu znanych i cenionych artystów naszego globu (za darmo!!!) to idźcie do urn wyborczych i wybierzcie na stanowisko premiera RP pana Kaczyńskiego. W prezencie sprawi wam widowiska i iluminacje artystyczne przy niezliczonej ilości pomników swojego brata w wykonaniu marnych rzemieślników z naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szechteriada Oni też dostaną zakaz stadionowy od wybiórczej? IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 18:01 szechteriada.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdW Re: Wystrzałowe widowisko wieczorem na Wyspie Sło IP: *.wroclaw.mm.pl 09.09.11, 22:19 Pieknie, tylko czemu w piatek, kiedy czlowiek zmeczony po tygodniu nie ma ochoty z domu wychodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Wystrzałowe widowisko wieczorem na Wyspie Sło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 23:19 pokażą widowisko inspirowane zabytkową częścią naszego miasta, wyspami, mostami i miejskimi parkami. Wiadomo też, że architektura i charakter Wrocławia zostały tu skojarzone z ideą demokracji. Moje widowisko przy scenie na pl.Bema było o powstaniu świata. Pokaz bardzo fajny, ale niestety scena mało widoczna, ja do najwyższych nie należę raptem 1,65m a jak przede mną stanęło dwóch chłopaków po ok. 1,80 to już nie widziałam nic prócz fajerwerków na niebie :( Jednakże bardzo mi się podobało i mam nadzieję, że w przyszłym roku również będzie podobny pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Wystrzałowe widowisko wieczorem na Wyspie Sło IP: *.internetia.net.pl 10.09.11, 12:50 ten pokaz nie jest i bedzie impreza cykliczna. pokaz byl z okazji kongresy jak i wyboru wroclawai na esk. takze warto bylo ruszyc sie z domu bo wrazenia niesmmowite, fajerwerki w nowy rok to nic Odpowiedz Link Zgłoś