Dodaj do ulubionych

Zbigniew Chlebowski napisał sobie wyborczą laurkę

22.09.11, 10:35
Powinien się pobratać z Misiakiem, może by nawet dostał jakieś miejsce na liście Dutkiewicza?
Obserwuj wątek
    • shadowthrone Bezczelny facet jest jak rzadko. 22.09.11, 10:54
      Mam nadzieję, że w Wałbrzychu nie dadzą się nabrać na te wypociny. Zwłaszcza jak będzie tak obiecywał jak Sobiesiakowi.
    • Gość: Taka jedna Re: Zbigniew Chlebowski napisał sobie wyborczą la IP: *.xdsl.centertel.pl 22.09.11, 10:59
      Czyżby wydawca liczył na spektakularną sprzedaż tego dzieła?
    • Gość: mikser Re: Zbigniew Chlebowski napisał sobie wyborczą la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 11:44
      >Wyszła laurka - narcystyczna ulotka wyborcza, z której o aferze nie dowiemy się nic >nowego, za to wiele o zaletach autora.

A czego się sPOdziewaliście?
      POstraszył, POstraszył, POtem sPOcił się i wymiękł.
      Może nie chciał skończyć jak Lepper?

Harłukowicz, skoro o naryzach mowa, to największego narcyza w tym mieście macie pod bokiem, na rzut beretem od redakcji.
    • wroclawtojestmiasto Żegnamy platformę teraz michał syska (sld)!! 22.09.11, 11:48
      Poparcie Ministra Marka Balickiego dla Michała SYSKI: www.youtube.com/watch?v=AMx0j4KThQ4&feature=related
    • dolorata Oficyna Wydawnicza ATUT, Wrocław 2001. 22.09.11, 12:40
      strara ta książka, chlebowski zgaduje w niej przyszłośc?
    • Gość: kibuc Re: Zbigniew Chlebowski napisał sobie wyborczą la IP: 193.22.252.* 22.09.11, 12:43
      "Dzięki swej pracowitości zdobyłem opinię osoby pracowitej".

Hit stylistyczny :) Ja dzięki dwóm nogom zdobyłem opinię istoty dwunożnej.
      • Gość: piszpantu Re: Zbigniew Chlebowski napisał sobie wyborczą la IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.09.11, 19:14
        facet! spie...j gdzie pieprz rosnie.
    • pal666 Pytanie i słowa otuchy do p. Zbyszka 22.09.11, 13:03
      1. pytanie: czy zamierza Pan prowadzić kampanię w środowisku branży funeralnej ?

2. słowo otuchy: niech Pan się nie przejmuje tym stwierdzeniem GW, że Pan napisał sobie laurkę, to mały pikuś w porównaniu z laurką i zaklinaniem rzeczywistości w wykonaniu Pańskich byłych kolegów PO, w tej konkurencji jesteś Pan przy nich cienki Bolek.
    • franciszek18 Postawił sie z Blida i Kaczmarkiem ci to tez aferz 22.09.11, 16:19
      Postawił sie w doborowym towarzystwie aferzystów .Pamiętam jak ta ś.....a się pociła na konferencji .Najbardziej śmieszne jest to ze znowu sie dostanie do sejmu. Bo taka jest Polska
    • nowaak JAAA muszę rządzić! 22.09.11, 19:07
      Dorwie się toto do władzy i przestać nie może... To jak narkotyk - na skali statusu zawodów politycy są na ostatnim miejscu, ale rządzić trzeba. Szkoły nie mam, zawodu, doświadczenia, ale dogaduję się z kumplami i mam poczucie "lojalności grupowej". Te same dzwońce w PO, SLD, PSL i pewnie podczepią się wszędzie. JJJJAAAAAAAA!!!!! Złamasy - do nauki, szacunku dla pracy i innych!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka