motalambo 22.09.11, 10:35 Powinien się pobratać z Misiakiem, może by nawet dostał jakieś miejsce na liście Dutkiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadowthrone Bezczelny facet jest jak rzadko. 22.09.11, 10:54 Mam nadzieję, że w Wałbrzychu nie dadzą się nabrać na te wypociny. Zwłaszcza jak będzie tak obiecywał jak Sobiesiakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Re: Zbigniew Chlebowski napisał sobie wyborczą la IP: *.xdsl.centertel.pl 22.09.11, 10:59 Czyżby wydawca liczył na spektakularną sprzedaż tego dzieła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikser Re: Zbigniew Chlebowski napisał sobie wyborczą la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 11:44 >Wyszła laurka - narcystyczna ulotka wyborcza, z której o aferze nie dowiemy się nic >nowego, za to wiele o zaletach autora. A czego się sPOdziewaliście? POstraszył, POstraszył, POtem sPOcił się i wymiękł. Może nie chciał skończyć jak Lepper? Harłukowicz, skoro o naryzach mowa, to największego narcyza w tym mieście macie pod bokiem, na rzut beretem od redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawtojestmiasto Żegnamy platformę teraz michał syska (sld)!! 22.09.11, 11:48 Poparcie Ministra Marka Balickiego dla Michała SYSKI: www.youtube.com/watch?v=AMx0j4KThQ4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dolorata Oficyna Wydawnicza ATUT, Wrocław 2001. 22.09.11, 12:40 strara ta książka, chlebowski zgaduje w niej przyszłośc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Zbigniew Chlebowski napisał sobie wyborczą la IP: 193.22.252.* 22.09.11, 12:43 "Dzięki swej pracowitości zdobyłem opinię osoby pracowitej". Hit stylistyczny :) Ja dzięki dwóm nogom zdobyłem opinię istoty dwunożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszpantu Re: Zbigniew Chlebowski napisał sobie wyborczą la IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.09.11, 19:14 facet! spie...j gdzie pieprz rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Pytanie i słowa otuchy do p. Zbyszka 22.09.11, 13:03 1. pytanie: czy zamierza Pan prowadzić kampanię w środowisku branży funeralnej ? 2. słowo otuchy: niech Pan się nie przejmuje tym stwierdzeniem GW, że Pan napisał sobie laurkę, to mały pikuś w porównaniu z laurką i zaklinaniem rzeczywistości w wykonaniu Pańskich byłych kolegów PO, w tej konkurencji jesteś Pan przy nich cienki Bolek. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek18 Postawił sie z Blida i Kaczmarkiem ci to tez aferz 22.09.11, 16:19 Postawił sie w doborowym towarzystwie aferzystów .Pamiętam jak ta ś.....a się pociła na konferencji .Najbardziej śmieszne jest to ze znowu sie dostanie do sejmu. Bo taka jest Polska Odpowiedz Link Zgłoś
nowaak JAAA muszę rządzić! 22.09.11, 19:07 Dorwie się toto do władzy i przestać nie może... To jak narkotyk - na skali statusu zawodów politycy są na ostatnim miejscu, ale rządzić trzeba. Szkoły nie mam, zawodu, doświadczenia, ale dogaduję się z kumplami i mam poczucie "lojalności grupowej". Te same dzwońce w PO, SLD, PSL i pewnie podczepią się wszędzie. JJJJAAAAAAAA!!!!! Złamasy - do nauki, szacunku dla pracy i innych! Odpowiedz Link Zgłoś