Dodaj do ulubionych

Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wrocław

27.09.11, 20:23
Znów list czytelnika :) Mój komentarz to: Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! :)
Obserwuj wątek
    • jp-70 Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wrocław 27.09.11, 20:29
      Na razie władze piłkarskiego Śląska udają, że nic się nie dzieje, ale chyba już czas na reakcję, bo nie długo będziecie chodzić na sznurku kibiców jak władze Lecha.
      • Gość: nowosilcow Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 20:35
        a co mają do tego władze Śląska baranie !? firma taxi slask jest niezależna i klub nie ma żadnego wpływu na nią
        • sverir Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc 27.09.11, 20:40
          Ależ ma wpływ, bo to klub ma prawo do używania nazwy i barw, a nie korporacja taksówkarska. Pytanie tylko czy aby na pewno jedna skarga do gazety.pl wystarczyła, żeby zaraz cofać upoważnienie do korzystania z barw klubowych.
          • muis2008 Jechałem dzisiaj do pracy z taksówką Śląska :) 28.09.11, 08:26
            Dzisiaj rano zaspałem i aby zdążyć do pracy postanowiłem zamówić taksówkę. Dzięki natarczywej reklamie we wczorajszej Gazecie (podano na zdjęciu numer do tych taksówek) postanowiłem dzisiaj rano skorzystać z reklamowanej korporacji. Zamówiłem taksówkę, która przyjechała bardzo szybko. Bez problemów i w przyjemnej atmosferze dotarłem do pracy. Nikt mnie w tej taksówce nie zabił, nie obrabował, nie zgwałcił. Polecam innym czytelnikom Gazety :)
            • Gość: wega Re: Jechałem dzisiaj do pracy z taksówką Śląska : IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.11, 19:13
              Bo ty kibol jesteś.
        • Gość: maxim Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.e-wro.net.pl 27.09.11, 21:20
          > a co mają do tego władze Śląska baranie !? firma taxi slask jest niezależna i k
          > lub nie ma żadnego wpływu na nią
          Cóż klub Śląsk kojarzy się nam z agresją kiboli, aferami korupcyjnymi i wcale nie dziwi ze mafia taksówkarska która od lat 90-tych terroryzuje pozostałych taksówkarzy przyjęła te nazwę.
          Pewnie ze nie ma co pretensji słać w stronę klubu.
          Od tego mamy policję która kiedyś przez 10 lat bała się dotykać mafii taksówkarskiej aż do czasu gdy zaczęła niszczyć auta konkurencji pod dworcem Głównym czy na pl.Solnym.
          Szybko rozpracowano bandytów i był spokój.
          Potem policja sprawdzał czy taksówkarze mają koncesję kasy fiskalne itp.
          troszkę przytarła nosa rożnym kombinatorom.
          Tu grupa 6 osób nie powinna się ich bać tylko zawezwać policję że odmawiają transportu.
          Odebrano by koncesję i po krzyku. Dostaliby zakaz wykonywania zawodu na 5-10 lat gdyby wykazać przestępstwo polegające na działaniach na szkodę klienta czyli naciąganie pasażerów na wyższe opłaty i kurs kilku taksówek.
          Należało wejść do taksówki w 2-kę a następnie zaprosić trzecią osobę.
          Jeśli by protestował należało powiedzieć, że zapłacicie 2/3 sumy z licznika bo nie będziecie płacić za wożenie powietrza.
          Jakby zgodzili się jechać w 3 taksówki za cenę dwóch to nie byłoby sprawy.
          Widocznie stojąc przy dworcu nie wiedza ze pociągiem jeżdżą rodziny większe niż 2 osobowe i mają bagaż.
          Polska to złodziejski kraj ale to dlatego, że służby źle pracują.
          Polecam napisanie pisma do policji z pytaniem co oni w tej sprawie mogą zrobić.
          • Gość: nowosilcow Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 21:59
            jesteś zwykłym durniem, to paki za to że taksówkarz nie chciał wziąc do jednej taksy 6 osób ! każdy ma prawo świadczyc usługę komu chce, ich prawo, gościu zamówił inną takse, przyjechali, zarobili i po krzyku.
            • Gość: . Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.11, 22:06
              czytaj uwaznie bezmozgowcu.

szesc czy trzy osoby?

• Gość: maxim Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.e-wro.net.pl 28.09.11, 08:18
              > jesteś zwykłym durniem, to paki za to że taksówkarz nie chciał wziąc do jednej
              > taksy 6 osób !

Nowosilcow jesteś kompletnym durniem jeśli wpierasz ludziom ze chcieli jechać w 6 jedną taksówką.
              Nie jesteś kretynie w stanie przeczytać ze zrozumieniem tekstu to zapewne pracujesz w korporacji Śląsk.
              Może ten poziom inteligencji wystarcza do bycia złotówa a może jesteś jednym z tych oszustów co chcieli ludzi naciągnąć na wyższą opłatę.
              Ewidentne oszustwo zagrożone do 8 lat więzienia czyli dużo więcej niż zwykłe złodziejstwo.
              Za działanie w zorganizowanej grupie przestępczej wyrok sądu podwyższony o 50 %.

> każdy ma prawo świadczyc usługę komu chce, ich prawo, gościu zam
              > ówił inną takse, przyjechali, zarobili i po krzyku.
              Mozesz sobie wozić ciocię po imieninach.
              niestety jeśli masz koncesję to musisz sie z niej wywiązywać.
              Koncesja to jest ochrona taksówkarza przed konkurencją ale w zamian ma zagwarantowac jakosc usług opisaną w regulaminie.
              W zamian wolno mu używać logo taxi i korzystać z miejskich postojów .
              Jeśli komuś to nie odpowiada to won na kuroniówkę.
              W tym wypadku może stracić koncesje nie tylko jeden taksówkarz ale jeśli były skargi do korporacji i ci ludzie dalej pracują może zostać odebrana koncesja całej firmie.
              Możecie sobie łapać na łebka ludzi z chodników jako zwykłe przedsiębiorstwo przewozu ludzi i wtedy działacie w oparciu o ustną umowę z klientem.
              Jeśli macie koncesję to świadczycie usługi na jej warunkach.
              Możecie odmówić przewozu tylko osób pijanych, agresywnych itd.
              Bzdura jest ze nie można brać pojazdu spoza początku kolejki.
              Można i często tak się czyni aby wynegocjować niższa cenę za przejazd.
              Szczególnie jest to wskazane jeśli pierwsza taksówka nie jest przystosowana do przewozu dużego bagażu , jest brudna itp

Niestety w środowisko taksówkarzy bywało wielu chamów ale prosty mechanizm wyrzucania ich z pracy poprawiał wizerunek taksówkarza.

• afiag Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc 28.09.11, 08:16
            Jakie afery korupcyjne w Śląsku, po co piszesz takie kłamstwa niezalogowany śmierdzielu?
            WIEDZIAŁEM że będzie "list czytelnika" - zawsze jest.
            Po sensacyjnym artykule pijanego Sawki, który nawet nie potrafi zapamiętać hasła reklamowego jednego z browarów - szczucia ciąg dalszy.
            • Gość: maxim Śląsk przynosi obciach Wrocławiowi IP: *.e-wro.net.pl 28.09.11, 08:30
              > Jakie afery korupcyjne w Śląsku, po co piszesz takie kłamstwa niezalogowany śmi
              > erdzielu?
              Z kibolem nie będę rozmawiał bo kibol to kretyn.
              A chodzi mi o te zarzuty kupowania meczy które sprawdzała wrocławska prokuratura.

> WIEDZIAŁEM że będzie "list czytelnika" - zawsze jest.
              > Po sensacyjnym artykule pijanego Sawki, który nawet nie potrafi zapamiętać hasł
              > a reklamowego jednego z browarów - szczucia ciąg dalszy.
              A dlaczego śmierdzący kibolu ktoś ma zapamiętać hasło browaru?
              Nie każdy tak często żłopie piwsko jak Ty
              Ponieważ starałeś się mnie obrazić powiem ci co myślę o twoim klubie.
              Śląsk to śmiecie.
              Od czasów Sybisa przestałem chodzić na jego mecze.
              Na trybunach za dużo kretynów .
              Takim dupkom którzy bez pieniędzy nie chcieli grac i spadli do III ligi wbudowali stadion za miliard haha .
              Myśleliście ze Solorz jest frajerem i będzie utrzymywał taki dziadowski klub ?
              Najlepeij wam kretyni wychodzi bazgranie nazwy Ślaska na murach i samochodach.
              Widziałem niedawno jaz zniszczyliście auto gościowi tylko dlatego ze go nie używał.
              Wstyd mi że Wrocław jest kojarzony z tak dziadowskim klubem.
              Powinni mu odebrać nazwę Śląsk i niech się nazywa od nazwy firmy sponsora.
              Won dziady z Wrocławia .
              Gdyby nie wojskowe lenie rozmaici oficerkowie którzy
              z całej Polski ściągali poborowych do wojska i oferowali im granie w klubie to Śląsk nigdy nie byłby tym czym był .
              Teraz Śląsk to dziady.
              Jeśli kibicujesz tym patałachom toś frajer.

• afiag Re: Śląsk przynosi obciach Wrocławiowi 28.09.11, 09:21
                Prokuratura sprawdzała - ale niczego ine wykryła - WIĘC ŁŻESZ JAK PIES mówiąc o aferach korupcyjnych.
                W tekście o reklamie piwa ten fajfus - taki sam łgarz jak ty śmieciu - nawiazywał do hasła nazistów, tymczasem hasło reklamowe browaru - który uważam za szczyny - było całkiem inne.
                Masz jakies schizo - najpierw nazywasz mnie kibolem i piszesz że z atkim nie będziesz rozmawiał, później pieprzysz przez kilkanaśice linijek.
                Łączy mnie z tobą tylko jedno - ostatni raz byłem na meczu w czasach Sybisa.
                Nikomu nie zniszyłem auta i nie maluję po murach, nigdy tego nie robiłem - ZNOWU ŁŻESZ JAK PIES.
                • afiag Re: Śląsk przynosi obciach Wrocławiowi 28.09.11, 09:25
                  A i jeszcze jedno - ktoś kto pisze dramatyczny artykuł o haśle reklamowym jednego z browarów - MUSI PAMIĘTAĆ jak brzmi to hasło, tym bradziej że zarzuca nawiązanie do haseł nazistów. Tymczasem ono było zupełnie przekręcone. I tyle było prawdy w tamtym artykule co w twoich wypocinach o aferach korupcyjnych. FAKTY się liczą, nie twoja i redachtorów niechęć, czy wręcz nienawiść.
                  • Gość: maxim Re: Śląsk przynosi obciach Wrocławiowi IP: *.e-wro.net.pl 28.09.11, 10:52
                    > A i jeszcze jedno - ktoś kto pisze dramatyczny artykuł o haśle reklamowym jedne
                    > go z browarów - MUSI PAMIĘTAĆ jak brzmi to hasło, tym bradziej że zarzuca nawią
                    > zanie do haseł nazistów.
                    Wybiórcz tio żydowska gazeta i jest przewrazliwiona na punkcie nazizmu.
                    Co potrafi pan Sawka to my wiemy ale jest niepradą jest to co pisał i o taka samą nipeprawdą jak to ze śląsk nie sprzedawał meczy.

link
                    link

to znaczy ze pan Sawka miał rację :)

> Tymczasem ono było zupełnie przekręcone. I tyle było p
                    > rawdy w tamtym artykule co w twoich wypocinach o aferach korupcyjnych.
                    Trochę to pokrętne co piszesz ale po przeczytaniu artykułow o korupcji w Śląsku nalezy uznac ze Sawka pisał rpawde o nazizmie :)

>FAKTY si
                    > ę liczą, nie twoja i redachtorów niechęć, czy wręcz nienawiść.
                    W korupcji jest tak ze nie ma śladów bo karany jest ten co bierze i ten co daje.
                    Tak w tym skorumpowanym kraju SLD ustawiła ustawę antykorupcyjna w 2005r
                    Od razu liczba zgłaszanych korupcji spadła prawie do zera jak zaczeli zamykać tych co dają a potem się przyznając.
                    Kazdy wie ze od kilkudziesięciu lat największą korupcja jest w piłce nożnej a działacze to mafia pod płaszczykiem PZPN broniąca się przed sprawdzaniem przepływów finansowych bo by się złodziejstwo skończyło.
                    To państwo w Państwie, i minister sportu który to finansuje nie ma prawa do kontroli bo UEFA grozi niedopuszczeniem do rozgrywek,.
                    Zresztą w UEFIE też złodzieje siedzą i pilnują aby ta piramida się nie zawaliła.
                    PZPN doi od wiejskich klubów za każdego trampkarza po 100 zł.
                    To niby za "opiekę" czyli to samo co robi mafia ze sklepikarzami.

Piłka nożna to bagno i nie tylko w głowach kiboli.
                • Gość: maxim Re: Śląsk przynosi obciach Wrocławiowi IP: *.e-wro.net.pl 28.09.11, 10:40
                  > Prokuratura sprawdzała - ale niczego ine wykryła - WIĘC ŁŻESZ JAK PIES mówiąc o
                  > aferach korupcyjnych.
                  Skąd wiesz ze nie wykryła ?
                  Byłeś osobiście zainteresowany aby nie wykryła ?
                  Była podstawa do wszczęcia śledztwa ?
                  Dlaczego mnie obrażasz śmieciu ?
                  Z tego co wiem to prokuratura postawiła 8 zarzutów.
                  Nic nie udowadniała ?
                  A ja myślę że mecze były ustawiane i myślę ze trener przyznał się do większości zarzutów.
                  Ponieważ jesteś zapewne śmierdzącym kibolem bo oni tak chętnie obrążaja ludzi dla niewtajemniczonych podam linka

link

Już ponad 3 lata temu wiadomo było że Śląsk sprzedawał mecze i robił to już od 2003 roku

link

Piłka nożna przyciąga złodziei i oszustów oraz idiotów mieniących się kibicami a w praktyce w większości to zwykli śmierdzący kibole tacy jak ty.

> W tekście o reklamie piwa ten fajfus - taki sam łgarz jak ty śmieciu
                  Dlaczego anzywasz mnie śmieciem ?
                  Przecież nie jestem kibicem ani kibolem slaska .
                  Celowo pisze z malej aby ci pokazać jaki to marny zespól.
                  Jak będziesz obrażał ludzi to będą ciebie obrażać i ten sprzedajny klub.
                  Ale piłka zawsze była stajnia korupcji.Aby działacze kradli pod stołem zamykano usta piłkarzom płacąc im wysokie gaże , dając asygnaty na samochody i przydzielając mieszkania.
                  Reka rękę myje i nawet minister sportu do PZPN nie poskoczy bo to mafia kryta przez UEFĘ.
                  Mogą miliony przepływać pod stołem a skarbówkę nie daje rady połapać się w księgowości.
                  Penie urzędnicy boją się kiboli.

> - nawiazyw
                  > ał do hasła nazistów, tymczasem hasło reklamowe browaru - który uważam za szczy
                  > ny - było całkiem inne.

A czy różnica miedzy kibolem a nazista jet tak duza .
                  Pewnie reklama wywoływała te same skojarzenia.
                  Pewnie taki był zamysł reklamy bo ona była skierowana do kiboli.
                  Już niedługo będziecie mogli pic piwo na stadionie to będzie wam weselej jak Slask będzie przegrywał.

> Masz jakies schizo - najpierw nazywasz mnie kibolem
                  Bo gadasz jak typowy kibol.

>i piszesz że z atkim nie bę
                  > dziesz rozmawiał,
                  Ja z tobą nie rozmawiam czadale.
                  Odpowiadam tylko na twoje chamskie wyzwiska i nie pozwalam aby twoje kłamstwa ze Śląsk nie uczestniczył w aferze korupcyjnej ogłupiły czytajkacych.
                  Piłkarze nogą nie ruszą jeśli nie dostana kasy.
                  Aby dostali kasę muszą być kibole.
                  Zatem taki klub jak jego kibice (wide Ty)
                  Jak czytam co piszesz to nie dziwię się ze Śląsk tak nędznie grał ostatnimi czasy.

> później pieprzysz przez kilkanaśice linijek.
                  Niczego lepszego nei spodziewałem się od ciebie przeczytać.
                  Dlatego z tobą nie rozmawiam (wiesz co to rozmowa?).
                  Obrzucam cię tylko podobnymi inwektywami jak ty mnie.
                  Jesteś kibolem a to znaczy tak wiele ze nie muszę dodawać epitetów typu śmierdzący itp :)

> Łączy mnie z tobą tylko jedno - ostatni raz byłem na meczu w czasach Sybisa.
                  Trzeba to było napisać na początku to bym cię nie łąjał za te łajzy i te na murawie i te na trybunach.

> Nikomu nie zniszyłem auta i nie maluję po murach, nigdy tego nie robiłem - ZNOW
                  > U ŁŻESZ JAK PIES.
                  Ale ja niszczę auta i maluję na murach.

Zwykle piszę Śląsk do dupy a kibole jeszcze gorsi.
                  Piszę na zniszczonych murach napisami WKS Śląsk więc nie powoduje szkód.
                  Ślask to bym rozwiązał a na stadionie zawiązał spółkę handlowa do stawiania szczęk.
                  Zniknęły by targowiska w centrum i Maślice by się rozwinęły bo wokół stadionu wiele firm by wyrosło.
                  Więcej pieniędzy na koszykówkę, a mniej na piłkę nożną.
                  Całe to trepowskie kierownictwo pogonić.
                  Solorz mógłby wziąć klub to by bez prokuratora pogonił złodziei.
                  Ale Solorz widzi że to bagno i nieśpieszno mu do finansowania Sląska.
                  Miał już kredyt na galerię 600 mln ale choć Dukiewicz do niego jeździł i na kolanach błagał wypiął się na dziadów.

A za aferę stadionową jeszcze niejedna głowa spadnie.
                  Juz NIK udowodnił niegospodarność i darowanie Mostostalowi 56 mon kary.
                  Ile za to wzięli pod stołem ?
                  Stadion co najmniej dwa razy za drogi ale to nie kibole go będą spłacać tylko emerytki .
                  A działacze slaska szykują się do następnej afery.Chcą dziadki przed śmiercią zbudować galerię i ja sprzedać z zyskiem.
                  Po co im kasa do grobu ?
                  • aa.6 Re: Śląsk przynosi obciach Wrocławiowi 28.09.11, 10:45
                    Gość portalu: maxim napisał(a):

> Ponieważ jesteś zapewne śmierdzącym kibolem bo oni tak chętnie obrążaja ludzi

a ty zapewne kim jesteś że tak chętnie obrażasz ludzi? :)

• Gość: maxim Re: Śląsk przynosi obciach Wrocławiowi IP: *.e-wro.net.pl 28.09.11, 10:55
                      > > Ponieważ jesteś zapewne śmierdzącym kibolem bo oni tak chętnie obrążaj
                      > a ludzi

>
                      > a ty zapewne kim jesteś że tak chętnie obrażasz ludzi? :)

Ja odpyskowuje przy okazji dokłądajac ślaskowi aby zagotować kibola. On się jednak nie przyznaje ze jest kibolem i muszę mu wierzyć.
                      Kibol to człek dumny z tego że działa i myśli jak kibol, i się kibolstwa nie wypiera.

• Gość: wooky Re: Śląsk przynosi obciach Wrocławiowi IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 20:55
                ile twoja matka śniegu zżarła żeby takiego bałwana urodzić pajacu
                • Gość: maxim Re: Śląsk przynosi obciach Wrocławiowi IP: *.e-wro.net.pl 06.10.11, 12:12
                  > ile twoja matka śniegu zżarła żeby takiego bałwana urodzić pajacu

A do kogo pajacu nie znający netykiety piszesz ?
                  Umiesz tylko gapić się jak inni kopią piłkę i nic poz tym ?
                  Jeśli piszesz do mnie to moja matka śniegu nie żarła pewnie dlatego ze nie chciała naśladować twojej.
                  A jak twoja nie żarła to pewnie nie ma żalu do siebie żeś jej się nie udał.
                  No cóż kibolem zostają zwykle tacy jak ty.

• Gość: qaz Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.internetia.net.pl 28.09.11, 14:16
            <<Stało sporo samochodów - w większości mercedesy, wszystkie z Taxi Śląsk.>>

Kłamstwo w Taxi Śląsk jeździ JEDEN mercedes.

Nienawiść dziennikarzy i wszystkich "czytelników" do wszystkiego co jest związane ze Śląskiem jest wszechpotężna. Żadnych dowodów, jedynie puste słowa. Czarny PR to jedyne na co Was stać.

• Gość: maxim Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.e-wro.net.pl 29.09.11, 06:32

> Kłamstwo w Taxi Śląsk jeździ JEDEN mercedes.
              >
              Żadne kłamstwo. Przecież wyraźnie piszą, że reszta stała

> Nienawiść dziennikarzy i wszystkich "czytelników" do wszystkiego co jest związa
              > ne ze Śląskiem jest wszechpotężna.
              No niestety nienawiść do Śląska wzrasta dzięki kibolstwu.
              Po prostu tak się ludziom jakoś kojarzy kibol wrocławski= Śląsk= chamstwo i chuligaństwo
              Zatem podziękuj kolegom kibolom.

>Żadnych dowodów, jedynie puste słowa. Czarny
              > PR to jedyne na co Was stać.
              >
              Jakie chcesz dowody wybite zęby ?
              Dowody to zbierze prokuratura jak się za was weźmie.
          • sromanes Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc 29.09.11, 08:31
            Zgadzam się z tezą o złodziejskim procederze. Jóź raz pisałem, jak przyjeżdżam do wrocka po 23 oferuje mi się usługę za kwotę a nie na licznik. Kwotę która płace za przejazd z domu do dworca nie przekracza 10 zł w porze dziennej. Tymczasem żąda się 20 zł bez licznika. Jak to jest możliwe aby wykonywać "usługę" w tak bezczelny sposób, w jaki sposób zabezpieczone są taksometry. Wszystko jest totalna fikcją.
            Być może buntują się inni taksówkarze o pomówienie ich w ogniu totalnej krytyki pasażerów ale widać że w tym biznesie daleko jest od czystości interesów i szacunku do usługobiorców.
            Moje zdanie na ten temat jest takie, pasażer to jest ciemna kasa którą trzeba ograć jak się da, wie do dzieła mości panowie za kółka tylko jak długo ten proceder będzie trwać?
            Myślę że nie będzie złym pomysłem założenie blogu o wspaniałych usługach taksówkarskich gdzie numer taksówki oraz firma przewozowa będzie jednym z głównych elementów informacji oraz jakość usługi. Może to pomoże ograniczyć praktyki cudownych dochodów, podniesie jakość usług itp.
          • Gość: wolverine Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.11, 21:14
            czlowieku w Slasku jezdza tylko dwa Mercedesy.Ktos kłamie w zywe oczy,a po drugie pod dworcem nie zobaczysz wiecej niz trzy auta Slaska na 20 innych Taxi.Nie wierzysz sprawdz i odpowiedz sobie kto tu kłamie
        • Gość: Paweł Kolejny list - GW kompromituje się IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 00:53
          Staracie się walczyć z kibicami za pomocą listów niewiadomego pochodzenia. Czy nie potraficie wymyślić czegoś lepszego? Artykuł i w tym samym dniu "list" dotyczący zdarzenia, które miało miejsce 2 tygodnie wcześniej. Przecież to na kilometr śmierdzi marną prowokacją.
          • Gość: maxim Re: Kolejny list - GW kompromituje się IP: *.e-wro.net.pl 28.09.11, 08:45
            > Staracie się walczyć z kibicami za pomocą listów niewiadomego pochodzenia.
            Tych bandytów jeżdżących taksówkami czy posługujących się kibolami do zastraszania innych taksówkarzy nazywasz kibicami ?
            Pewnie jesteś śmierdzącym kibolem a nie kibicem.
            Nie umiesz przeczytać ze zrozumieniem dwóch tekstów ?

> Czy
            > nie potraficie wymyślić czegoś lepszego?
            Atrtukuł i tak spóźniony sądząc po ilości pretensji.
            Wycofanie zawiadomienie do policji.
            Musicie mieć niezła bojówkę skro zastraszacie ludzi którzy zdecydowali się złożyć zawiadomienie.
            A ilu się boi was bandytów tak ze wcale nie zgłaszaja ?
            Pewnie taksówkarze się boją że im spalicie auta .
            Czy mamy sie dziwić ze kibice Śląska zajęli sie gangsterską ?
            A czego sie po nich innego można spodziewać.
            To tchórze którzy są silni w grupie.
            Sami nie wiecie ilu wśród was jest kibicami a ilu kibolami.
            Skoro Śląsk was chroni to oznacza ze sam jest takim dziadem jak wy.
            Każde zrzeszenie bandytów to mafia.
            Jeśli Śląsk che aby bandyci reklamowali klub to proszę bardzo.
            Ja na mecz Śląska nie przyjdę.

> Artykuł i w tym samym dniu "list" doty
            > czący zdarzenia, które miało miejsce 2 tygodnie wcześniej. Przecież to na kilom
            > etr śmierdzi marną prowokacją.
            Co tu śmierdzi to my wiemy kibolu.
            Śmierdzi Twój kochany klub bo ze istnieją mafie taksówkarskie to wiemy nie od dziś .
            Śląsk to dziady i dokładnie to widać po artykule (nie chodzi o taksówkarzy).
            Młode i ambitne karki ha ha.

• Gość: skała Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.internetia.net.pl 28.09.11, 02:20
          Tak baranie? Mają baranie! Jest wykorzystywana nazwa razem z barwami baranie. A twój ewentualny kontr argument baranie, że niby nikt nikomu nie zabroni uzywania nazwy Ślask w połączeniu z zielonym białym i czerwonym bedzie smieszny baranie i dowiedzie tylko tego ze sie na prawie baranie nie znasz! Dziękuję
          skąd tyle tych baranów?
          • afiag Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc 28.09.11, 08:19
            Jak to skąd, masz we łbie siano i jesteś baranem. W "liście czytelnika" piszą że taksiarze się ironicznie śmiali, a w tytule, że "czytelnik" czuł przed nimi strach! Ło k... z jakiego to powodu, bo nie chcieli z nim jechać?
            • Gość: maxim Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.e-wro.net.pl 28.09.11, 08:48
              > Jak to skąd, masz we łbie siano i jesteś baranem. W "liście czytelnika" piszą ż
              > e taksiarze się ironicznie śmiali, a w tytule, że "czytelnik" czuł przed nimi
              > strach! Ło k... z jakiego to powodu, bo nie chcieli z nim jechać?

Nie , bo mieli w nazwie korporacji Ślask.
              Mieli prawo się bać :)
              Jeśli 6 ludzi się boi to warto się przyjrzeć temu chamstwu.

• jp-70 Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc 28.09.11, 08:19
          Baranów to poszukaj na tej łące na której je teraz pasiesz i do poczytaj trochę o sprawie to nie boli
        • Gość: gość Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: 156.17.131.* 28.09.11, 10:17
          Firma wykorzystuje barwy i godło śląska więc jeżeli śląsk chciałby coś zrobić to mógłby
      • Gość: były taksówkarz Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 22:02
        sprawa jest prosta: koncesje na świadczenie takich usług tym panom z lysymi pałami i z łańcuchem na szyi wydaje PREZYDENT WROCŁAWIA. taksówkarz nie może być karany. Więc należy składać skargi, wzywać policję itd. Prędzej czy później koncesje stracą. No, chyba, że ktoś ważny w magistracie jest cichym wspólnikiem tej korporacji...
    • Gość: Roman Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.static.korbank.pl 27.09.11, 20:30
      Twój komentarz to kopiuj/wklej bezmózgowca.
      • Gość: ventyl Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.e-wro.net.pl 29.09.11, 06:42
        > Twój komentarz to kopiuj/wklej bezmózgowca.

a czegoś się spodziewał po kibolu Ślaska i jeszcze złotówie ?
    • Gość: teho forumowy obrońca bandytyzmu stadionowego IP: *.internetia.net.pl 27.09.11, 20:33
      w akcji. zaklina rzeczywistość tym razem postem gdzie jedyne co ma do powiedzenia to powtarzanie dwóch liter. idź porzucaj w autobus platformy jajkami albo wybij kilka szyb na przystanku to ciśnienie wróci ci do normy.

• Gość: wykształciuch Re: forumowy obrońca bandytyzmu stadionowego IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 20:53
        A kolega może się "wypryska" na murek. Bo z kolegi intelektualny obszczymurek. Zgaduję, chodź raczej teza z pewnością graniczy, że za pościki płacą podatnicy. Któraż to partia "szczymurka" finansuje? Mamusia mówi co myśleć ma koleżka którego mózg na śmietniku zamieszkał? Lecz dość już pouczeń dla leszcza idę czytać Adama Michnika- wieszcza.
        • Gość: Piotr Re: forumowy obrońca bandytyzmu stadionowego IP: *.internetia.net.pl 28.09.11, 02:30
          ...Nie zapomnij tylko o jednym. Gdy juz tak się wczytasz w tych wieszczy to niech ci się to w głowie pomieści i wyciagnij wniosków kilka płynacych z interpretacji słuchowiska. Bo tak jak ty wytykasz innym tak sam jesteś nagłośnieniem w tym przypadku omylnym.
    • Gość: nowosilcow Wiedziałem !!!!! Listo od czytelnika !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 20:33
      hahahahahahaha, nikt już w te listy nie wierzy.
    • Gość: czytelnik Mam pytanie do Gazety IP: *.static.tvk.wroc.pl 27.09.11, 20:36
      Mam pytanie do Gazety. Zauważyłem że czytelnicy piszą do Gazety tylko na temat kibiców. Czy dostajecie jeszcze jakieś inne listy?
      • Gość: Dud dobre spostrzeżenie :) IP: 62.233.251.* 28.09.11, 07:50
        dobre spostrzeżenie :)
      • Gość: edi Re: Mam pytanie do Gazety IP: *.e-wro.net.pl 28.09.11, 10:57
        > Mam pytanie do Gazety. Zauważyłem że czytelnicy piszą do Gazety tylko na temat
        > kibiców. Czy dostajecie jeszcze jakieś inne listy?

Widocznie chamstwo kibiców leży mieszkańcom na sercu.
        • Gość: Red Re: Mam pytanie do Gazety IP: *.agora.pl 28.09.11, 20:48
          Prosimy bardzo
          wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/0,113270.html?tag=listy
      • Gość: Kuba Re: Mam pytanie do Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 08:44
        Pisałem wielokrotnie do Gazety w sprawie niemożliwości korzystania przez młodzież z boisk szkolnych po godzinie 18.00 (stricte stare miasto). Młodzież jest wypędzana przez sprzątaczki na polecenie dyrektorów. Jeśli to nie pomaga - wzywana jest policja.
        Jednak dla redaktorów ważniejsze jest widocznie zniszczenie jakiejś firmy. Może redakcja czeka na haracz, i wtedy wystosuje artykuł w formie pochwały taxi śląska?
    • Gość: :) Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.static.tvk.wroc.pl 27.09.11, 20:38
      "...Czułem strach..." i o to chodzi panie strachliwy :)
      • Gość: chyży ruj Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.11, 21:08
        od 13 września, czyli przez prawie dwa tygodnie "czytelnik" ze strachu siedział w szafie?
        A może jakieś konkrety? Przecież każda taksówka, oprócz nr rej., ma także numer boczny i nr licencji.
        Smarować do gejzety paszkwile to potrafią, ale zapisać numerów już nie? Pewnie jakiś POżyteczny idiota. Jesteście żałośni z tymi "listami".
        • Gość: maxim Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.e-wro.net.pl 29.09.11, 06:34
          > od 13 września, czyli przez prawie dwa tygodnie "czytelnik" ze strachu siedział
          > w szafie?
          > A może jakieś konkrety? Przecież każda taksówka, oprócz nr rej., ma także numer
          > boczny i nr licencji.
          > Smarować do gejzety paszkwile to potrafią, ale zapisać numerów już nie? Pewnie
          > jakiś POżyteczny idiota. Jesteście żałośni z tymi "listami".

Lepsze listy niż nic.
          A z mafią nikt nie wygrał więc po co się mieli spieszyć ?
      • Gość: Pawel Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.54.17.101.static.telsat.wroc.pl 27.09.11, 21:21
        Oj, chyba wlasnie nie o to chodzi by "czuc strach". Ale gdyby jednak, to serdecznie zycze tego poczucia strachu wszystkim po rowno. Wtedy i poczucie pokory jakos moze uda sie w pustych "cfaniackich" lepetynkach ulokowac.
        Wiem, ze jestem niekompatybilny z tym popierniczonym swiatem - szlag mnie trafia, gdy banda niepokonanych czuje sie niepokonana bo... w pojedynke nikt kupy nie ruszy (dwuznacznosc slowa "kupa" - celowa).
        • afiag Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc 28.09.11, 08:24
          Współczuję ci, że - podobnie jak "czytelnik co napisał list" - czujesz strach z powodu takiego że taksówkarz nie chce cię zabrać swoim samochodem. Musisz być bardzo strachliwy. Do przestraszenia ciebie pewnie wystarczy - tak jak w przypadku "czytelnika co napisał list" - ironiczny śmiech taksówkarza.
    • sverir Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wrocław 27.09.11, 20:39
      Dobrze, załóżmy na moment, że jest to faktycznie rzeczywisty list czytelnika.

W związku z powyższym założeniem mam kilka pytań do pana czytelnika.

Czy panu czytelnikowi nie przeszkadzało, że wcześniej to samo miejsce było zawłaszczone przez konkretnych taksówkarzy, tyle że z innych korporacji?
      Czy pan czytelnik w ogóle wie iloma podziurawionymi oponami i groźbami zostało okupione zajęcie tego najlepszego miejsca postojowego przez te inne korporacje?
      Czy wg pana czytelnika dbaniem o jakość usług jest sytuacja, w której klient zmuszany jest do wyboru konkretnej taksówki, bo taki układ mają stojący pod dworcem taksówkarze (piszę o normalnych korporacjach)?

Wątpię.

W związku z powyższym albo jest to kolejny preparowany list, albo też jakiś taksówkarz płacze, że ktoś go wyrzucił z tego najlepszego miejsca postojowego.

Oczywiście nie popieram przemocy fizycznej i psychicznej, nawet jeżeli wcześniej ci sami taksówkarze zachowywali się podobnie lub tak samo. Jednak fajnie by było, gdyby teraz byli takimi samymi twardzielami jak byli wcześniej, kiedy to oni gonili obcych i to oni nie pozwalali wybrać klientowi taksówki. A kiedy już nabiorą trochę odwagi, mam nadzieję, że gazeta.pl z równą swadą zabierze się za ich praktyki tak samo, jak zabrała się za Taxi Wrocław.
      • Gość: joe brody Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.core.lanet.net.pl 28.09.11, 01:24
        Nie wiem, czy list jest prawdziwy, czy tylko skompilowany z iluś tam sygnałów od czytelników - nie jest to istotne. Ale coś jest na rzeczy - info, że panowie taksówkarze stawiają warunki i zmuszają do wynajmowania dodatkowych samochodów, zbyt łatwo sprawdzić, tak samo jak to, która korporacja okupuje Dworzec Główny. I tu krótka piłka - niezależnie od tego, kto się tam rozpycha, każdą mafię taksówkarską należy zniszczyć w zarodku. Jest komisariat policji na dworcu? Jest. Więc niech patrol stójkowych non stop pilnuje porządku przy słupku, albo powiesić monitoring i uważnie go obserwować, a w razie draki łupać mandaty i zabierać koncesje. Bo postój taksówek przy dworcu to najczęściej pierwszy kontakt przyjezdnych z naszym miastem, a już niedługo - jeśli pamiętasz - mamy Euro. O ile już się pogodziłem z tym, że do tej imprezy z moich podatków dołożę, o tyle ciągle mam nadzieję, że moje miasto zyska na niej wizerunkowo. Ale jeśli goście wyjadą stąd przekonani, że Wrocław to siedziba mafii i trzeci świat, i taką opinię rozniosą po Europie - to również pod tym względem stracimy. Wszyscy.
        • sverir Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc 28.09.11, 07:39
          > I tu krótka piłka - niezależnie od tego, kto się tam rozpycha, każdą mafię taksówkarską należy
          > zniszczyć w zarodku.

Z tym raczej trudno dyskutować.
      • Gość: Piotr Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.internetia.net.pl 28.09.11, 02:36
        No więc do czego zmierza twój post?
        • sverir Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc 28.09.11, 07:36
          Do osiągnięcia nirvany.
      • Gość: BartekP Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.11, 07:28
        Może i przed zawłaszczeniem postoju przez karków ze śląska była tam też mafia ale chyba nikt nie obawiał się tam podjechać po odbiór klienta... Ot drobna różnica.
        • sverir Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc 28.09.11, 07:49
          > Może i przed zawłaszczeniem postoju przez karków ze śląska była tam też mafia ale chyba
          > nikt nie obawiał się tam podjechać po odbiór klienta... Ot drobna różnica.

Teraz raczej też niespecjalnie się boi, skoro po tego klienta podjeżdża.

• Gość: ventyl Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.e-wro.net.pl 29.09.11, 06:48

> Czy panu czytelnikowi nie przeszkadzało, że wcześniej to samo miejsce było zawł
        > aszczone przez konkretnych taksówkarzy, tyle że z innych korporacji?
        To ma się cieszyć ze jedna mafia przegoniła inną ?

> Czy pan czytelnik w ogóle wie iloma podziurawionymi oponami i groźbami zostało
        > okupione zajęcie tego najlepszego miejsca postojowego przez te inne korporacje?
        To znaczy że teraz klienci muszą za te szkody zapłacić ?

> Czy wg pana czytelnika dbaniem o jakość usług jest sytuacja, w której klient zm
        > uszany jest do wyboru konkretnej taksówki, bo taki układ mają stojący pod dworc
        > em taksówkarze (piszę o normalnych korporacjach)?
        Tu klient tez był zmuszany do wzięcia konkretnej taksówki nieprzystosowanej do przewozu bagażu.

> W związku z powyższym albo jest to kolejny preparowany list, albo też jakiś tak
        > sówkarz płacze, że ktoś go wyrzucił z tego najlepszego miejsca postojowego.
        >
        Co to znaczy wyrzucił ?
        Były jakieś groźby karalne ?

> Oczywiście nie popieram przemocy fizycznej i psychicznej, nawet jeżeli wcześnie
        > j ci sami taksówkarze zachowywali się podobnie lub tak samo.
        11 korporacji uwzięło się na Śląsk ?

>Jednak fajnie by b
        > yło, gdyby teraz byli takimi samymi twardzielami jak byli wcześniej, kiedy to o
        > ni gonili obcych i to oni nie pozwalali wybrać klientowi taksówki.
        A kto mówi ze mafia taksówkarska to tylko Śląsk ?
        Śląsk ma tylko większe bojówki.
    • Gość: inc. Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 20:39
      po pierwsze: list czytelnika - ściema jak zwykle w gazecie ;) juz rano ktos pisał pod pierwszym art że czeka na taki list no i prosze - jest nawet w ten sam dzien.

po drugie - pierwsze slyszcze o tych taksówkach, swoja droga niezla reklama za darmo.
      • krasnaladamu Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc 27.09.11, 23:47
        > pierwsze slyszcze o tych taksówkach, swoja droga niezla reklama za darmo

Na stadionie, przy okazji otwarcia, rozdawali swoje ulotki, więc rozreklamowali się już nieźle.
      • Gość: Maniek Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.internetia.net.pl 28.09.11, 02:38
        po trzecie po co się udzielasz jak nie znasz tematu. Ta korporacja i każda z podobnymi manierami to lipa!
    • Gość: wykształciuch Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 20:41
      Pod koniec lipca wracałem z nad morza. Na postoju koło Dworca Głównego podszedłem z rodziną i bagażami do postoju. Stały taksówki różnych korporacji. Jako druga Taxi - Śląsk. Do pierwszej podszedł pasażer więc pojechałem taxi-Śląskiem. Taksówkarz- normalny młody chłopak pomógł włożyć i wyjąć bagaże i generalnie usługa była ok. Jeśli dziennikarz Gazety chce chętnie opowiem o tym zdarzeniu z podaniem danych osobowych. Natomiast ostatnio kupiłem Gazetę Wyborczą i farba drukarska pobrudziła mi koszulę. Uważam ze niedopuszczalne zachowanie właścicieli gazety , którzy oszczędzając na farbie narażają mnie na straty. Poza tym gazeta telewizyjna jest cieńsza niż ostatnio i nie ma w niej wielu programów. Ponadto Pan Adam Michnik rzadko popełnia swoje jakże trafne analizy rzeczywistości i nie wiem co myśleć. I jeszcze jedno - jest taki redaktor od piłki co zawsze ma tłuste włosy jak mówi o piłce - jak jem i go widzę robi mi się niedobrze!! Pytam kiedy on wreszcie umyje włosy??? Toż to skandal!!!!!!!
    • gonzales.wroclaw "Metrem będę jeździł codziennie, obiecuję". 27.09.11, 20:55
      List odnośnie taksówkarzy dokładnie w tym samym stylu.
    • Gość: :) Widziałem tych taksówkarzy! Czytali Wyborczą! IP: *.static.tvk.wroc.pl 27.09.11, 21:03
      Widziałem tych taksówkarzy! Czekając na klientów czytali Gazetę Wyborczą! To skandal! I co Gazeta teraz z tym zrobi? Nie wezmę więcej Wyborczej do ręki jeśli i oni będą ją czytać :)
    • hummer To po co wsiadał? 27.09.11, 21:31
      Jest obowiązek wsiadania do TAXI? Mógł zamówić niezrzeszonych. Zapłaciłby osiem razy więcej, ale nie czułby strachu.
      • Gość: BartekP Re: To po co wsiadał? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.11, 21:51
        A skąd miał wiedzieć że wsiada do taksówki prowadzonej przez pustaka który wozi pewnie tylko pojedynczych klientów w dresach i do tego zastrasza konkurencję.
      • Gość: agil Re: To po co wsiadał? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.09.11, 23:38
        i znowu jakiś pokrzywdzony przez los. przeczytaj uważnie list czytelnika. i co on zrobił?? zamówił z innej korporacji. tylko czemu miał iść z walizkami dalej?? czemu się bali przy nich zatrzymać?? znowu się ktoś na kogoś uwziął i pisze "głupoty". biedni ludzie "honoru" których czepia się cały świat.
      • krasnaladamu Re: To po co wsiadał? 27.09.11, 23:50
        Eee, tam. Niezrzeszeni, a do tego nieoznakowani, wcale nie muszą być drożsi.
      • Gość: Piotr Re: To po co wsiadał? IP: *.internetia.net.pl 28.09.11, 02:43
        Ile by zapłacił ? jesteś niemerytoryczny nie wiesz o czym piszesz wręcz kłamiesz.
      • Gość: wro Re: To po co wsiadał? IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 23:48
        Pewnie sie domyslisz... po dwoch latach
    • slarwar Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wrocław 27.09.11, 21:48
      Znając "udolność" naszych tzw. organów ścigania, ten bandziorowaty interes będzie kwitł . . . Jednak kibol to po prostu bandzior - nawet z "kogutem" na dachu samochodu.
      • Gość: Szechter Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.e-wro.net.pl 27.09.11, 22:01
        czy wy w ogóle rozumiecie, że GazetaWyb. buduje wam , prymitywy, demokracje i to demokracje obywatelską?!!!
        Więc zamknąć ryje i wypad!
      • Gość: nowosilcow Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.11, 22:05
        Interes jest czysty, antykibicowskie arty to zemsta lewackich syjonistów z wyborczej, którzy na każdym kroku starają się zohydzić Śląsk, komórka kreatywna wymyśla listy od czytelników, a cała redakcja kompulsywnie batoży w swoich wypocinach kibiców.

Nie wiedzą jednego.

Lewacki syjonizm przegra.

• Gość: edi Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.e-wro.net.pl 28.09.11, 11:01
          > Lewacki syjonizm przegra.

syjonizm czy napychanie kibiców na stadiony to takie samo pranie mózgów.
          I PZPN i właściciele GW robią na lemingach niezłą kaskę.

• labeo Pod dworcem zawsze stała i stoi mafia 27.09.11, 22:12
      ...czy to kibole czy inni zawsze można się naciąć biorąc taksówkę spod dworca. Na własnej skórze się o tym przekonałem kiedy za przejazd z dworca płaciłem x2 lub x3 normalnej stawki. Teraz jak mam spod dworca jechać taksówką to zawsze zamawiam taksówkę telefoniczne. Wolę poczekać 10-15 minut niż być kolejny raz naciągany. A wojny taksówkowe pomiędzy mafią z napisem Śląsk i innymi napisami zupełnie mnie nie interesują. To sprawa magistratu i policji.
      • Gość: ogórek Re: Pod dworcem zawsze stała i stoi mafia IP: *.internetia.net.pl 27.09.11, 22:55
        Czytelniki Gazety to człowieki naprawdę zorganizowane wyjątkowo.
        Owe czytelniki zawsze wiedzą, jaki list napisać do Gazety, żeby ten list pasował i do publikacji się nadawał. I wstęp jest w tym liście, i zakończenie. Całe szczęście, że nie ma zdjęcia, bo wtedy gotów bym pomyśleć, że to wcale nie zafrasowany czytelnik ów list pisał, jeno redaktor z nudów takim sposobem brakujące miejsce wypełnił. :)

• rowik Jedna banda zastąpila drugą 27.09.11, 23:03
      Szkoda tylko ,że w tym szambie bierze udział Śląsk. Szkoda dorobku sportowego tego klubu ,który jest teraz szargany przez kiboli. Prawdziwym kibicom jest z tego powodu wstyd. Sporo wpisów tutaj z daleka śmierdzi kibolstwem i tymi pseudotaksówkarzami. Ja nigdy nie wsiadam nigdzie w Polsce do taxi stojącej pod dworcem bo wszędzie opanowały je mafie złodziejskie i za kurs trzeba placić wielokrotność tego co weżmie taxi zamówiona przez telefon. A we Wrocławiu jedna banda zastąpiła drugą.
    • smrodek71 Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wrocław 27.09.11, 23:16
      widzę,że "kibice" piszą i piszą komentarze

dobrze pseudosilniwgrupie panowie ,że piszecie bo pokazuje to jakimi debilami jesteście
      i daje dowód na słowa z listu czytelnika

na mnie kasy nie zarobicie ćwierćmózgi z siłowni
      • Gość: loki Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.internetia.net.pl 28.09.11, 00:29
        > i daje dowód na słowa z listu czytelnika

A to po jakiemu? Polskawemu?
        • Gość: Gość nr 1 Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: 78.133.163.* 28.09.11, 08:05
          loki, zdanie: i daje dowód na słowa z listu czytelnika - jest jak najbardziej poprawne. Naucz się może polskiego wpierw (to tez jest po polsku tak dla twojej informacji). i zgadzam się ze wszystkimi, którzy na podstawie ilości postów od (nazwijmy ich, było juz wspomniane, nazywających się "kibicami" - co całkowicie mija się z tym określeniem) baranów, zauważyli, że komentarze te, tylko potwierdzają prawdziwość artykułu oraz to, że coś jest na rzeczy z tą, delikatnie mówiąc, "nieuczciwą" konkurencją ze strony Śląsk taxi, czy jak te grube, zesterydzone geje się zwą. Pozdrawiam Śląsk, nie pozdrawiam i mówie wielkie WYP...J taxi śląsk.
    • Gość: Ewelinka bo każdy kibol to prostak i kloc IP: *.wroclaw.mm.pl 28.09.11, 00:16
      do kopania rowów won prostaki
      • Gość: Dud Re: bo każdy intelektualista to prostak i kloc IP: 62.233.251.* 28.09.11, 07:51
        do czytania książek won intelektualistko ;)
    • Gość: ofiara czulam... IP: *.play-internet.pl 28.09.11, 01:31
      czulam strach prze semickoubekowska MAFIA na uczelni gdzie caly czas byly pseudopogrozki i dwuznaczny jezyk dziekana i jego kolegi, dwuznacznosc przeistnila sie w jednoznacznosc i zasstraszenia w doswiadczenie ktorego nikomu nie zycze, postraszyli i pobawili sie perfidnie moim kosztem potem czulam kij w dupie, nastepne uczucia byl niesamowity gniew i brak sprawiedliwosci w tym kraju gdzie semici i exubeki moga sobie jebac kogo sie chce bezprawnie bo rzadzi tutaj semicko ubekowska MAFIA

moje dwuznaczne uczucie wobec semitow i exubekow stalo sie jednoznaczne - klarownie doceniam ze to jest zrodlo kleski Polakow - ze ta MAFIA zniszczyla Polske powojennie - okradla Polakow nie tylko z kasy ale z godnosci - i popatrzcie sie - jeszcze to robia
      moje uczucie teraz jednoznaczne - nienawisc bo na nic wiecej sobie nie zasluguja
    • Gość: KibicŚląskaWrocław Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.internetia.net.pl 28.09.11, 02:14
      Tylko ze mój drogi tak jak ja broniłem przy poprzednich listach dobrego imienia Ślaska Wrocław tak dzisiaj również nie zmieniam zdaniai będę bronił tego imienia. Wiem, że to co tutaj napisano to prawda o tych taxi. A twój smiech jest śmieszny tylko że ja śmieję się z ciebie człowieka który próbuje mi ciemnotę wciskać tym niby śmiechem. Wszyscy zainteresowani wiedzą, że to zwykli terrorysci i normalnie się nie ustawiają na postojach tylko przemocą! Po co więc ty śmiejac się udajesz i robisz z siebie idiotę, że jest inaczej? Przecież masz jaja nie, to powiedz jak jest naprawde nie rób z siebie dziewczynki! Acha i weźcie się odp.....od tej świetej nazwy jaką jest Ślask! od barw również wypad! Nazwijcie się taxi kark!
    • benkmen BOJKOT 28.09.11, 08:38
      TAXI WKS!!!!!!
      • Gość: ja gazeto,osmieszasz sie coraz bardziej IP: *.internetunion.pl 28.09.11, 10:37
    • zusto129 Re: Czułem strach przed pielegniarką z igłą.. 28.09.11, 12:24
      pisze list do gazety
      • Gość: monia Waże że jest konkurencja,a kto mnie wozi mało ważn IP: *.internetia.net.pl 28.09.11, 14:17
        Oby taniej,na pewno taksowki ze Śląska nie sa drozsze od tych innych korporacji.Wazne że jezdza taniej i tyle w temacie.Kto chce to dzwoni tam gdzie chce i przyjezda korporacja jaką sobie zażyczy.
        • Gość: maxim Re: Waże że jest konkurencja,a kto mnie wozi mało IP: *.e-wro.net.pl 29.09.11, 06:39
          > Oby taniej,na pewno taksowki ze Śląska nie sa drozsze od tych innych korporacji
          > .Wazne że jezdza taniej i tyle w temacie.
          To nie są droższe czy jeżdżą taniej ?

>Kto chce to dzwoni tam gdzie chce i pr
          > zyjezda korporacja jaką sobie zażyczy.
          I na dodatek przyjadą tańsi od tego nie droższego Śląska.
          Aby jeszcze ta banda Śląska pozwoliła podjechac innym pod pasażera i aby się nie bali zastawienia czy porysowania auta.

• aaannemarie Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wrocław 28.09.11, 17:49
      Jak milutko Panowie rozmawiają, jaki Wersal. Nie umiecie inaczej już, prawda? Bez wyzwisk. Czy może umiecie, ale tylko wtedy, gdy obawiacie się rozmówcy. Poczytajcie sobie te wasze posty.
    • totyczyja Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wrocław 28.09.11, 18:22
      To elektorat pis-u. Pis ich broni, poczuli się bezkarni. Skandal.
      • Gość: rewiR Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.internetia.net.pl 28.09.11, 23:18
        idźcie spać, bo gaszę światło
      • Gość: ventyl Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.e-wro.net.pl 29.09.11, 06:40
        > To elektorat pis-u. Pis ich broni, poczuli się bezkarni. Skandal.

Pieprzysz od rzeczy jakbyś był kibolem albo jakbyś głosował na PO.
        • Gość: Kamil Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: *.dibre.com.pl 30.09.11, 14:15
          Kierowca takiej taksówki mnie gonił. Kazał mi w samochodzie spiewać "cała Polska w cieniu Śląska" a jak powiedziałem, że mam słaby głos i dykcję do śpiewania, zatrzymał auto, powiedział "wyp... leszczu" i zaczął mnie potem gonić. W trakcie pogoni śpiewał jakies kibolskie przyśpiewki.
          • Gość: Gustlik Re: Czułem strach przed taksówkarzami Śląska Wroc IP: 91.90.161.* 30.09.11, 17:59
            mnie też inny gonił, kazał mi jechać w szaliku Śląska ale ja sie bałem przeziębić, bo było za ciepło i bym sie spocił
            a ten cham powiedział, ja woże tylko w szalikach, wynoś się, i zaczał mnie gonić. To oszołomy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka