blanka0 20.03.08, 12:18 chodzi mi o kółkową doradźcie dziewczyny bo nie moge sie zdecydowac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adriana-p Re: STORCHENWIEGE czy BABYLONIA 20.03.08, 12:47 kieruj sie kolorem, bo obie chusty fajne. no chyba ze myslisz o storche leo. to leo wygrywa:-))) Odpowiedz Link
blanka0 Re: STORCHENWIEGE czy BABYLONIA 20.03.08, 12:51 podoba mi sie leo rouge a jak z materialem, chcialabym pomacac :-( ktory cienszy, ktory milszy? Odpowiedz Link
agnen Re: STORCHENWIEGE czy BABYLONIA 20.03.08, 13:09 obie chusty są super, oba materiały fajne, ja bym wybrała babylonię bo ma cudne kolory, ale jak chcesz leo rouge to się nie zastanawiaj nawet tylko kupuj. Odpowiedz Link
hanti Re: STORCHENWIEGE czy BABYLONIA 20.03.08, 13:49 trudny dałaś wybór ;))))) bo obie dobrze noszą, leoś troszkę lepiej, ale babylonia cieńsza jest, a lato sie zbliża.... ciężki wybór Odpowiedz Link
adriana-p Re: STORCHENWIEGE czy BABYLONIA 20.03.08, 14:28 sytuacja z dzisiaj, ale chusta wiązana: próbowalam zamotać płaczacego i wiercacego sie Michała w babylonię. i ciagle było krzywo, nie moglam dobrze dociagnąc na płaczacym i wiercacym się dziecku. w końcu sie wkurzyłam, wyjelam Michała i zamotałam leoska (miał trafic dzisiaj do pralki). i wyszło wszystko cacy, Misiek natychmiast sie uspokoił i schował głowe pod połę chusty. a potem skubany smacznie zasnął. w dalszym ciągu leos to jedyna chusta która daje sobie naciagnąć na głowe jak spi, a nawet czasami sam główke chowa przy zasypianiu. no i dalej sie czuje jakbym była z jedna chusta:/ BTW leoś jak flanelka mięciutki i przyjemny. babylonia bardziej sliska i chłodna, ale leo mój zlamany, a bb jeszcze dosyc nowa. Odpowiedz Link