weber9 09.06.04, 00:09 wiecie co - może się mylę, ale cyat nie yabija, a was ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiatiramisu1 Re: BUUUUU Matoły ! 09.06.04, 07:24 szukaj dystansu.......jeśli jeszcze mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: BUUUUU Matoły ! 09.06.04, 09:08 ja proponuje tego osobnika nie komentowac i ignorowac.to jest znany cham czatowy. Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Re: BUUUUU Matoły ! 09.06.04, 10:05 koles, bog nad toba czuwa, ze cie nie moge dostac w swoje rece , khi khi /a jak tam twoje przezycia rodzinne ? blumek ? duzp przeszedles e zyciu ? ciezko bylo ? hehehehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jonka7 Re: BUUUUU Matoły ! 09.06.04, 14:11 a dlaczego nie komentować WEBER jest OK i ja nie mam mu nic do zarzucenia drugiego takiego ze swieca szukac a wy sie nie znacie pozdrowienia dla przyjaciół i nieprzyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: BUUUUU Matoły ! 09.06.04, 18:08 tak jonko ja sie nie znam,dlatego coraz mniej mnie bedzie w pokoju o wszystkim.nie doceniam webera.jego wulgarnosci i chamstwa.obrazania ludzi,niewiele go rozni od tych ktorzy przychodza tylko i wylacznie uzywac wulgarnych slow.on czasem powie zdanie bez bluznierstwa.ale to tylko tyle.powodzenia jonko w dalszych kontaktach z weberem. Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 no sie porycze chyba 09.06.04, 18:25 blumek / juz rycze kurde ze cie w pokoju nie bedzie , kochany prosze nie rob mi tego /v buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
jonka7 Re: no sie porycze chyba 09.06.04, 18:30 Weber bo sie udusisz albo czkawki dostaniesz pozdrawiam i dziekuje "Kumplu" hihihhi "motylki u mnie fruwaja" Odpowiedz Link Zgłoś
jonka7 Re: BUUUUU Matoły ! 09.06.04, 18:26 blumen nie przesadzaj dlaczego tylko wypominasz złe cechy może niktórzy maja dobre tak nie można jakoś niezauważyłam żeby Weber ostanio był wulgarny i chamski cóż niektórzy widza tylko zło zło i jeszcze raz zło a on potrafi robić dobre uczynki i ja mu za to dziekuje pozdrawiam przyjaciół i nieprzyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś