Dodaj do ulubionych

Tydzień do wyborów. Jaka była kampania we Wrocł...

01.10.11, 08:25
Rządami Tuska nawet nie trzeba straszyć, wszyscy widzieli, co Platforma wyprawiała przez te cztery lata.

Szymański, tygodnia ci nie wystarczy, aby to sobie dokładnie POstudiować:
markd.pl/afery-po/
Obserwuj wątek
    • krzysztofczyz Tydzień do wyborów. Jaka była kampania we Wrocł... 01.10.11, 08:44
      Normalny człowiek oddaje na kogoś głos, gdy jest tego pewien. W innym przypadku wstrzymuje się od głosu. Wybierajcie mniejsze zło - niby kto zdobył zdolność widzenia, które zło jest mniejsze, a które większe. Przeciez skutki działania zła widać dopiero po latach. To co miało być mniejsze może okazać sie odwrotne. Nie będę głosował, nie chcę się wstydzić za wybranych polityków. Nie dam temu sejmowi autoryzacji społecznej.
      • Gość: fridayek Re: Tydzień do wyborów. Jaka była kampania we Wro IP: *.opera-mini.net 01.10.11, 09:11
        Powtórzę co napisałem na innym forum.

Co wybrać jeśli na karcie wyborczej mam:
        - dżumę
        - cholerę
        - ospę
        - parkinsona
        - kiłę
        - malarię
        Które jest mniejszym złem ?

To są polskie wybory !!! Nie głosuję ZA, wybieram MNIEJSZE ZŁO.

A co do Palikota, to oprócz Palikota nie ma tam ludzi myślących, samodzielnych. To są " palikotowoje". Powtarzający frazesy wodza, spełniający jego rozkazy. Myślenie w Ruchu Palikota jest zakazane. Dyskusja nie istnieje. Organizacja nie istnieje. Adresu nie ma. Program nie do zrealizowania. Przecież to się rozpadnie w każdej chwili, gdy Palikot straci ochotę do działania albo coś mu się stanie.
    • Gość: jaga Re: Tydzień do wyborów. Jaka była kampania we Wro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 08:56
      Baaardzo stronniczy artykuł :(
      • old-firehand Re: Tydzień do wyborów. Jaka była kampania we Wro 01.10.11, 09:34
        A czego się można spodziewać po red. Szymańskim? Artykuł pewnie zaakceptowano na Oławskiej. Nie biegam na Plac Solny - czytam gazety, surfuję po Internecie, oglądam telewizję. Smoleńsk - ku wściekłości PO - jest na marginesie. Czemu red. Szymański próbuje robić z niego oś kampanii? Na pewno nie będę głosował na PiS, ale mimo wysiłków GW, TVN i reszty mainstreamu czuję nadchodzącą niespodziankę. I wtedy trzeba będzie redaktorom podziękować za dodatkowe wkurzanie ludzi.
    • redwalt Tydzień do wyborów. Jaka była kampania we Wrocł... 01.10.11, 11:02
      Fakt, że ta kampania wyborcza jest bez fajerwerków i jakiś dobrych pomysłów. W sieci też bez rewelacji. Chociaż trafiłem na jeden całkiem dobry spot kandydatki z listy PO - www.youtube.com/watch?v=TA5PNeH5BE4
    • awas_awas Wybory - głupcze!!! 03.10.11, 13:50
      Wybierzmy najlepszych - WSZYSCY!!! Nie tylko twarde elektoraty - radiomaryjnemochery, oszołomymaciarewiczopodobne, ksenofoby, homofoby. TYLKO LENIE ODDAJĄ ZIEMIĘ !!! POLSKĄ ZIEMIĘ !!!
      • cdn-777 Re: Wybory - głupcze!!! 04.10.11, 01:27
        Najlepsza z PiS jest Jolanta Krysowata-Zielnica. Lista nr1 poz. 8
        awas_awas napisała:

> Wybierzmy najlepszych - WSZYSCY!!! Nie tylko twarde elektoraty - radiomaryjnemo
        > chery, oszołomymaciarewiczopodobne, ksenofoby, homofoby. TYLKO LENIE ODDAJĄ ZIE
        > MIĘ !!! POLSKĄ ZIEMIĘ !!!
        • and192 Re: Wybory - głupcze!!! 04.10.11, 09:47
          Chyba masz rację! Kobiet jest za mało w polityce i ta kandydatka na pewno jest lepsza niż np. taki Kazimierz Ujazdowski związany z Opus Dei. Słyszałem że ten świętoszek zaczął urzędowanie w ministerstwie kultury od założenia na drzwiach gabinetu DOMOFONU! Nawet sekretarka nie mogła do niego wejść gdy zamykał się na długie godziny z młodymi doradcami. PiS wygra i dobrze by było, żeby Wrocław był reprezentowany przez lepszych ludzi. Pozdrawiam.
    • wroclawtojestmiasto Z listy sld tylko michał syska!! 04.10.11, 02:54
      www.youtube.com/watch?v=1BIL7T7S0J4&feature=related
    • lewanoga14 Tydzień do wyborów. Jaka była kampania we Wrocł... 04.10.11, 11:19
      Zapraszam na turniej piłkarzyków! Przyjdź i zagraj – będę czekać z piłkarzykami i świetnymi nagrodami! Zapraszam już 5,6 i 7 października do Góry, Oleśnicy, Milicza i oczywiście do Wrocławia!

beniaminnoga.pl/zagraj-z-noga-juz-w-najblizsza-srode-5-10/
      Beniamin Noga
      Lista SLD nr. 14
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka