Dodaj do ulubionych

Probud Investment nie płaci faktur

05.10.11, 21:21
Firma PROBUD INVESTMENT ( Bogdan Brandys) z Wrocławia z ul: chrzanowskiego 66 nie płaci faktur !!!! Obecnie robią mosty przy autostradzie A1 w Bytomiu, a moją firmę wynajęli do kateringu aby wozić im obiady na budowe za co mi nie zapłacili i z tego co się dowiedziałam to już 4 firmy kateringowe w ten sposób wykorzystali. Jak zaczynasz się upominać o pieniądze to w przeciągu kilku dni zmieniają cię na inną firmę i zapomnij o kasie. Winni są kilka tysięcy złotych

CZEKAM JUŻ ROK !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: klapcio Re: Probud Investment nie płaci faktur IP: *.opera-mini.net 06.10.11, 07:34
      Prawda, że nie płacą. To taka firma. Oni zawsze nie płacili. Bo wiedzą, że zawsze znajdzie się jakiś JELEŃ co sprzeda albo dostarczy za darmo.
      • Gość: murarz Re: Probud Investment nie płaci faktur IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.11, 05:05
        Bo za darmo lepiej smakuje
    • Gość: gość Re: Probud Investment nie płaci faktur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 22:32
      Tez o tym słyszałem, taka firma
      • Gość: szukają jelenia Re: Probud Investment nie płaci faktur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 23:22
        Szukają jelenia, aby mieć na raty na swoje lexusy i hiluxy!!!!!!
        • Gość: mirek Re: Probud Investment nie płaci faktur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 22:57
          Nie pierwszy i nie ostatni jesteś. Powinni zrobić porządek z tą pseudo firmą
    • Gość: wojciech Re: Probud Investment nie płaci faktur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 23:28
      Firma która zarabia na NIE płąceniu
    • rocznik72 Re: Probud Investment nie płaci faktur 20.03.12, 11:24
      Witam, w związku z toczonymi przez sądy postępowaniami poszukuję świadków pracujących od 18.10.2012 na obiekcie galeria katowice. chodzi o godziny pracy, jeśli ktoś chce dołączyć zapraszam. prosiłbym o podanie telefonu dla szybszego kontaktu. dziękuję
      • Gość: Grzegorz Re: Probud Investment nie płaci faktur IP: *.army.mil.pl 29.04.15, 14:21
        Witam. Czy odzyskał pan pieniądze od BRANDYSA? Podobno facet ma spore długi. Czy trwa obecnie jeszcze postępowanie w sądzie?
    • Gość: kamyk Re: Probud Investment nie płaci faktur IP: 88.220.49.* 09.12.14, 14:19
      no chyba zaczął płacić, bo ja dostałem, prezes kupił nową chałupę we wrocławiu to stać już na długi, dla zainteresowanych podpowiem gdzie go znaleźć
      • Gość: Karolina Re: Probud Investment nie płaci faktur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.14, 09:42
        Witam, do kamyka proszę o podanei maila, ta firma jest moim dłużnikiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka